QUOTE(Marvel85 @ 2010 11 05, 00:32)
As pirma karta nusipirkau vaikui kazkokius brangius vokieciu firmos žuvu taukus (gaila, bet neprisimenu pavadinimo), mažas toks buteliukas ir per diena reikia duoti tik tai kelis lašus, be kvapo ir skonis malonesnis negu Moller ar kitu paprastu, mano vaikui labai patiko, gere su malonumu ir musu gydytoja paskui pasake kad jie labai geri..Tik tai kainuoja apie 40lt ir buteliuko uztenka1-1,5 men..Dabar po ju mano vaikas nenori jokiu kitu...
Mes nesenai pradėjom gerti eye q zuvu taukus.i sudeti iena omega 3,omega 6, nakvišu aliejus, vaniles skonis ir lygtais saulegrazu aliejus.
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2010 11 06, 14:53)
As duodu zuvu taukus ( jei kas nezino tai perspeju kad ju nepatartina duot kai vaikas serga), osteocare( KALCIS IR MAGNIS) nes biskuti mum to truksta. O siaip arbateles duodu su zolelem imunitetui stiprinti, kartais i vandenuka citrinos sulciu laseli isspaudziu. Papildomu vitaminu kolkas jokiu neduodu, nes tiek visko vienu metu duoti negalima.
Norejau pasiteirauti, is ko pastebejot,jog jums truksta kalcio ir magnio? nes mano zuikiui zemesnis raumenuku tonusas,tai gal reiktu pagert?