Budavo toks grazus filmukas, pasaka - Elenyte ir jos broliukas kur pavirto i avineli atsigeres is balutes.. kaip vadinasi? gal kas turit?
Sveiki,niekaip nerandu filmuko "Pirstinaite" ,paieska pasinaudojau,neduoda
Sveiki ,gal kas turit filmuka Pirstinaite
Jis apie mergaite ir jos pirstinaite ,kuri pavirto suniuku,gal kas pamenat ir turit,anksciau buvau parsisiuntus ji is 2shared,bet dabar jo nebeduoda
Jis apie mergaite ir jos pirstinaite ,kuri pavirto suniuku,gal kas pamenat ir turit,anksciau buvau parsisiuntus ji is 2shared,bet dabar jo nebeduoda
QUOTE(katinas2 @ 2009 05 12, 13:39)
Sveiki ,gal kas turit filmuka Pirstinaite
Turiu, bet nemoku įdėti
QUOTE(Ingoša @ 2009 05 13, 09:03)
Turiu, bet nemoku įdėti
1 puslapyje yra nuorodos i kitu temu 1 puslapius. paskaityk
QUOTE(semkaa @ 2009 05 13, 13:44)
1 puslapyje yra nuorodos i kitu temu 1 puslapius. paskaityk
Gal ačiū
Nerandu "Katino Leopoldo"
O tai "Skraidancio laivo" nieks neturit? Cia tas, kur kaminkretys isimylejo caraite, o caras paskelbe, kas atiduos ja tik tam, kuris pastatys skraidanti laiva. Dar ten buvo vandenis, kuris norejo skraidyt, raganos. Visas temas beveik perziurejau, per 2shared paieska ieskojau, nera
QUOTE(&joy @ 2009 05 13, 19:01)
O tai "Skraidancio laivo" nieks neturit?
Man kažkaip atrodo, kad LT ir neturėjom, o RU pasieškok rusiškuose psl, kur daug animacijos gali parsisiųsti, rusiškoje tėmelėje nuorodų susirask
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 14, 00:53)
Man kažkaip atrodo, kad LT ir neturėjom, o RU pasieškok rusiškuose psl, kur daug animacijos gali parsisiųsti, rusiškoje tėmelėje nuorodų susirask
Labai gaila Noriu lietuvisko, labai gaila kad niekas neturit