Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-10 dalis

Budavo toks grazus filmukas, pasaka - Elenyte ir jos broliukas kur pavirto i avineli atsigeres is balutes.. kaip vadinasi? gal kas turit? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,niekaip nerandu filmuko "Pirstinaite" ,paieska pasinaudojau,neduoda g.gif
Atsakyti
Užburtas berniukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki ,gal kas turit filmuka Pirstinaite 4u.gif
Jis apie mergaite ir jos pirstinaite ,kuri pavirto suniuku,gal kas pamenat ir turit,anksciau buvau parsisiuntus ji is 2shared,bet dabar jo nebeduoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2009 05 12, 13:39)
Sveiki ,gal kas turit filmuka Pirstinaite  4u.gif
Jis apie mergaite ir jos pirstinaite ,kuri pavirto suniuku,gal kas pamenat ir turit,anksciau buvau parsisiuntus ji is 2shared,bet dabar jo nebeduoda  verysad.gif

Turiu, bet nemoku įdėti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2009 05 13, 09:03)
Turiu, bet nemoku įdėti doh.gif  biggrin.gif

1 puslapyje yra nuorodos i kitu temu 1 puslapius. paskaityk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 05 13, 13:44)
1 puslapyje yra nuorodos i kitu temu 1 puslapius. paskaityk  lotuliukas.gif

Gal ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Nerandu "Katino Leopoldo" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutka @ 2009 05 13, 16:33)
Nerandu "Katino Leopoldo" verysad.gif

Yra
Atsakyti
O tai "Skraidancio laivo" nieks neturit? unsure.gif Cia tas, kur kaminkretys isimylejo caraite, o caras paskelbe, kas atiduos ja tik tam, kuris pastatys skraidanti laiva. Dar ten buvo vandenis, kuris norejo skraidyt, raganos. Visas temas beveik perziurejau, per 2shared paieska ieskojau, nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2009 05 13, 19:01)
O tai "Skraidancio laivo" nieks neturit? unsure.gif

Man kažkaip atrodo, kad LT ir neturėjom, o RU pasieškok rusiškuose psl, kur daug animacijos gali parsisiųsti, rusiškoje tėmelėje nuorodų susirask mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 14, 00:53)
Man kažkaip atrodo, kad LT ir neturėjom, o RU pasieškok rusiškuose psl, kur daug animacijos gali parsisiųsti, rusiškoje tėmelėje nuorodų susirask  mirksiukas.gif

Labai gaila verysad.gif Noriu lietuvisko, labai gaila kad niekas neturit smile.gif
Atsakyti