Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-10 dalis

Aušryte,aciu uz begemota bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu klausimėlį ax.gif ar buvo filmukas "Trys paršiukai"? kažkaip aš nepamenu g.gif
Atsakyti
sveikutes mergaiciukes 4u.gif
gal kuri padetumet atsisiusti "egipto princa" blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciukas diddeliausias 4u.gif
Atsakyti
Labukas, gal žinot, kur galima parsisiųsti čekiškų filmukų apie kurmį, maniškei labai patinka, žiūri prisisegusi, o ir man laisva minutėlė nepamaišytų lotuliukas.gif

Va toks kurmis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 04 27, 12:16)
Labukas, gal žinot, kur galima parsisiųsti čekiškų filmukų apie kurmį, maniškei labai patinka, žiūri prisisegusi, o ir man laisva minutėlė nepamaišytų lotuliukas.gif

Va toks kurmis
user posted image

http://www.2shared.c...&...p;x=27&y=13 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 04 27, 13:55)

labai didelis ačiū nuo mūsų abiejų 4u.gif
Atsakyti
Labukas mamytes, jau daug parsisiunciau filmuku, bet kiek varciau neradau arba pro akis praslydo filmukas "12 menesiu", gal galit kuri ikelti, labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2009 04 29, 14:22)
Labukas mamytes, jau daug parsisiunciau filmuku, bet kiek varciau neradau arba pro akis praslydo filmukas "12 menesiu", gal galit kuri ikelti, labai labai aciu  4u.gif

http://www.2shared.c...VD_vip.html?s=1 4u.gif
Atsakyti
sveiki o kaip atsisiusti is tos saugyklos kyr zakelis raso... g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas žinot tokį multifilmą, berods taip pat čekų ar lenkų gamybos, kažkada rodė per LRT, apie tokų šuniuką Tobiką, viena ausim juoda, labai mielas multikas, dukrytei labai patiko, bet pavadinimo nežinau ir nežinau, kur ieškoti g.gif
gal kas suprasit, apie ką aš čia g.gif
Atsakyti
Oi kokia puiki tema. Ačiū 4u.gif
O galima siųsti po kelis filmukus iškart, ar prašys palaukti po vieno atsiuntimo? (taip kartais būna)
Atsakyti
QUOTE(_Draugė_ @ 2009 05 06, 12:15)
Oi kokia puiki tema. Ačiū  4u.gif
O galima siųsti po kelis filmukus iškart, ar prašys palaukti po vieno atsiuntimo? (taip kartais būna)

Po vieną mirksiukas.gif
Atsakyti