Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-10 dalis

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 08, 14:47)
O gal galetumet imesti filmuka apie Kuzia ir Nafania? ax.gif  blush2.gif geriau, aisku, butu lietuviskai blush2.gif
per paieska radau, kad buvo ideta anksciau, bet nuoroda nebeveikia ax.gif

Lietuviškai tikrai nebus ax.gif Eikite į SM filmukai rusų kalbą tėmelę ir susiraskite nuorodas į rusiškus anim. film. puslapius, kurios kartojasi kas antram puslapyje. Parsisiųsite visus norimus filmukus patys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 04 10, 09:22)
Lietuviškai tikrai nebus  ax.gif  Eikite į SM filmukai rusų kalbą tėmelę ir susiraskite nuorodas į rusiškus anim. film. puslapius, kurios kartojasi kas antram puslapyje. Parsisiųsite visus norimus filmukus patys  4u.gif

nugi buvau radusi nuorodele to filmuko rusu kalba, bet kad jau failas isimtas, raso- file not found ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 10, 17:22)
nugi buvau radusi nuorodele to filmuko rusu kalba, bet kad jau failas isimtas, raso- file not found ax.gif  blush2.gif

Aš kalbu apie rusiškus saitus, iš kurių galima patiems parsisiųsti daugybę norimų filmukų rusų kalba, o ne apie mūsų pačių įkeltus filmus į visokias failų saugyklas kaip 2shared ax.gif

nuoroda

nuoroda

Siųstis leidžia bet kuriuo paros metu, registracijos nereikia smile.gif
Atsakyti
Apie multikų įtaką vaikams
Atsakyti
Sveiki, turiu jau ta PAVOGTA VEIDA. Jau buvau praradusi vilti. Tas filmukas yra tik vokieciu kalba. Patalpintas i pasaku rinkini,o pasaku rinkinys 50GB Mega kolekcijoje randas. Uzsiregistravau daugybeje svetainiu, bet visur eile norinciu gauti, o besidalijanciu vienetai.
Kadangi multikas yra vokieciu kalba, tad net nezinau ar jums tai tiks. Jei jis cia reikalingas, beliks tik ismokti ikelti ji (nesu to anksciau dariusi) ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seldi @ 2009 04 15, 08:46)
... beliks tik ismokti ikelti ji ....

http://www.supermama...owtopic=393304#
Atsakyti
aciuks.gif Didelis jums aciu 4u.gif
Keturis metus niekaip negalejau rasti kaip isikelti filmuku... mastau.gif hihihi.gif
flirt.gif Ir velykos man padovanojo jusu .. puslapiukus clap.gif
Jus saunuoles clap_1.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri turit "Begemotas,kuris bijojo skiepu" labai reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 04 20, 19:40)
Merginos gal kuri turit "Begemotas,kuris bijojo skiepu" labai reikia bigsmile.gif

"Begemotas, kuris bijojo skiepų" 4u.gif
http://www.2shared.c...ojo_skiepu.html
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2009 04 20, 20:11)

Ačiū labai thumbup.gif
Atsakyti
achiu uzh begemota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 04 20, 20:18)
Ačiū labai thumbup.gif

QUOTE(X-iuke @ 2009 04 20, 22:51)
achiu uzh begemota  thumbup.gif