Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-10 dalis

QUOTE(dzhina @ 2010 09 17, 16:50)

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2010 09 17, 14:13)
Dangus griūna, nelabai atsimenu, kad kas panašaus būtų, gal kiti prisimins, bet į pirštiną pas rusus yra labai panašus filmukas terem - teremok

Mums, kai buvo aktualu, žiūrėjom šitą, gavau vertėjauti, tai nemaišė nei kalba, labai patiko  smile.gif

Gali pažiūrėti, gali atsisiųsti

aciu uz trobele - bandysim zet mirksiukas.gif

o del dangus griuna - as turiu vaizdini - kad maciau - net personazus atsimenu - bet gali tai but ir skaitytos pasakos vaizdiniai - juk tai senai laaaaaaaaaaabai buvo blush2.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Norėčiau paklausti,gal žinot kur rasti filmuką "Didieji šalčiai", apie berniuką, kuris susipyko su savo mama. Ten žirgo dainelė graži skambėjo...
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2010 09 18, 15:17)
Laba diena smile.gif

Norėčiau paklausti,gal žinot kur rasti filmuką "Didieji šalčiai", apie berniuką, kuris susipyko su savo mama. Ten žirgo dainelė graži skambėjo...

Prašom mirksiukas.gif
Didieji šalčiai

specialiai juos palikau paieškos lange, kad galėtumėt ir kitų filmukų pasieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 09 18, 18:09)
Prašom  mirksiukas.gif
Didieji šalčiai

specialiai juos palikau paieškos lange, kad galėtumėt ir kitų filmukų pasieškoti.

Ačiū, bet nepilnas filmukas . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2010 09 18, 18:37)
Ačiū, bet nepilnas filmukas . verysad.gif

Bandyk temptis dar karta. Buna, kad siuntimas nutruksta. Pasitikrink, kiek megabaitu rasoma informacijoje apie faila tame puslapyje, o kiek parsisiunte i kompa.
Atsakyti
Mielos mamytės, gal kuri turit animacinį filmą "Funtikas ir agurkai" lietuvių kalba, internete radau tik pažiūrėti, o man reikia atsisiųsti. Gal kuri nors turi ir galėtų man persiųsti? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elmama @ 2010 09 21, 17:53)
Mielos mamytės, gal kuri turit animacinį filmą "Funtikas ir agurkai" lietuvių kalba, internete radau tik pažiūrėti, o man reikia atsisiųsti. Gal kuri nors turi ir galėtų man persiųsti? Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Tuoj įkelsiu wink.gif
Atsakyti
"Funtikas ir agurkai" 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ieskau filmuku apie mumius trolius , gal kas turite ?

Atsakyti
Gal kas turi filmuką „Beždžionė iš Sarugasimo salos“ lietuvių kalba. Per paiešką nerandu g.gif
Atsakyti
"Beždžionė iš Sarugasimo" 4u.gif
Atsakyti