Viskas ten galima. Spausti ant БЕСПЛАТНО, atsiranda laikrodukas, pradedantis skaičiuoti sekundes nuo 60 ir mažyn. kai jis dingsta, vietoj jo atsiranda nuoroda parsisiuntimui. Ką tik patikrinau, viskas gerai.
QUOTE(Donalita @ 2010 07 09, 16:37)
Viskas ten galima. Spausti ant БЕСПЛАТНО, atsiranda laikrodukas, pradedantis skaičiuoti sekundes nuo 60 ir mažyn. kai jis dingsta, vietoj jo atsiranda nuoroda parsisiuntimui. Ką tik patikrinau, viskas gerai.
Na, nežinau.. man tai neleidžia.. Rašo, kad mūsų šalis jau išnaudojo limitą
QUOTE(Aušrytė @ 2010 07 09, 15:52)
is depositfiles mokedavo USDownloader'is siustis. nebent dabar kazkas pasikeite. nesikartosiu ziurek mano pasisakymus per profili
Gal kas padėtų Pepę Ilgakojinę surasti? Man niekur nepavyksta
QUOTE(Aušrytė @ 2010 07 09, 16:52)
Teisybė Įkėliau jums kitur
Trys riešutėliai pelenei LT
QUOTE(Aušrytė @ 2010 07 09, 16:52)
reikia palaukt truputi, kartais uztenka keliu ar keliolikos minuciu, kartais kokio pusvalandzio reikia, ir puikiausiai siunciasi.
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2010 07 09, 22:14)
is depositfiles mokedavo USDownloader'is siustis. nebent dabar kazkas pasikeite. nesikartosiu ziurek mano pasisakymus per profili
niekas nepasikeite, siuncia usdownloaderis
Vėtre, ačiū
eegle
eegle
QUOTE(eegle @ 2010 06 24, 19:02)
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2010 07 09, 22:15)
Gal kas padėtų Pepę Ilgakojinę surasti? Man niekur nepavyksta
QUOTE(vėtrė @ 2010 07 10, 11:31)
Aciu
Aci, eegle Bandysiu ziuret ten
labai noreciau kad kas imestu nuoroda i pasakele apie raudonkepuraite ir apie 7 oziukus, varles keliauninkes, nes viska ka turime - jeu mintinai mokam
QUOTE(Kriiste @ 2010 07 13, 20:09)
labai noreciau kad kas imestu nuoroda i pasakele apie raudonkepuraite ir apie 7 oziukus, varles keliauninkes, nes viska ka turime - jeu mintinai mokam
vilkas ir 7 ožiukai
varlė keliautoja
raudonkepuraitės LT kalba nėra.
reiktų čiaversti iš eilės ir pagal pavadinimus ieškoti ko neturit.