mergytes,gal kuri padovanotu pakvietima.buciau labai dekinga
QUOTE(donatadonata @ 2010 06 19, 23:02)
mergytes,gal kuri padovanotu pakvietima.buciau labai dekinga
Ir pas berniukus buna pakvietimu
Jei dar reikia i www.baltracker.net prasom kreiptis i AZ
sveiki,
gal kas zinot pavadinima filmuko, kur buvo verksne Timba-limba, Albertas-Satrebla, kaip sniego broliai uzmige buvo ir nebegamino sniego..
kiek googlinau, deja, nepavyko pavadinimo suzinoti
maciau, sioje temoje buvo uzklausta apie si filmuka, bet niekas neatsiliepe, koks ten jo pavadinimas
gal kas gali priminti?
gal kas zinot pavadinima filmuko, kur buvo verksne Timba-limba, Albertas-Satrebla, kaip sniego broliai uzmige buvo ir nebegamino sniego..
maciau, sioje temoje buvo uzklausta apie si filmuka, bet niekas neatsiliepe, koks ten jo pavadinimas
gal kas gali priminti?
Ir aš noriu paklausti, gal žinot kaip vadinasi filmukas, kur mergaitės neklausė kojytės ir rankytės ir pabėgo jos į mišką ir įlipo į medį?
QUOTE(eegle @ 2010 06 04, 15:28)
TRrys riesuteliai pelenei yra Linkomanijoj 5 zonoj LIETUVISKAI
Ne Linkomanijos ir Balttrakerio dalyviams
Trys riešutėliai pelenei Lt TVRip
Tik ilgokai siunčiasi
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 07 01, 20:44)
Ir aš noriu paklausti, gal žinot kaip vadinasi filmukas, kur mergaitės neklausė kojytės ir rankytės ir pabėgo jos į mišką ir įlipo į medį?
Gal čia iš serijos apie Mašenką, kažkas panašaus Maša ir sapnų pagalvis Pas rusus pasieškok, yra rusų tėmutėje nuorodų
QUOTE(vėtrė @ 2010 07 04, 11:32)
baltrackeryje neradau
o tamįstą mylu
QUOTE(Divija @ 2010 06 22, 14:18)
sveiki,
gal kas gali priminti?
gal kas gali priminti?
Atsiliepė, kaipgi, šiš filmukas Tallin Film gamybos Sniego malūnas Ieškojau per visus estų saitus, neradau nieko jokia kalba
iš informacijos tai tik tiek, deje 1971 Снежная мельница
QUOTE(vėtrė @ 2010 07 04, 23:17)
O is cia galima siustis ar perziureniti?
Nelabai suprantu . Niekaip neiseina nieko man ten
QUOTE(muosee @ 2010 07 04, 23:35)
O is cia galima siustis ar perziureniti?
Aš buvau užsiregistravusi tame saite, bet nieko gero neradau, nei parsisiųsti, nei pažiūrėti, tik tuščias lapas, kad informacija apie filmą tik ruošiama ir viskas
Atleiskite, jeigu toks klausimas jau buvo, as nepastebejau.
Jau kuris laikas isnyra is atsiminimu man toks epizodas, kai didziule karaliaus lyg, ar kazkokio panasaus skulptura nakti atgyja, nuzengia nuo savo pjedestalo ir didziuliais zingsniais eina per miesta.
Ar buvo toks multikas? Gal dar kazkas atsimena koks tai personazas?
Dekoju
Jau kuris laikas isnyra is atsiminimu man toks epizodas, kai didziule karaliaus lyg, ar kazkokio panasaus skulptura nakti atgyja, nuzengia nuo savo pjedestalo ir didziuliais zingsniais eina per miesta.
Ar buvo toks multikas? Gal dar kazkas atsimena koks tai personazas?
Dekoju
kažkas iš Andersono pasakų turim, bet pavadinimo - nepamenu taip staiga.
Alavinis kareivėlis? Piemenaitė ir kaminkrėtys?
QUOTE(Karusia @ 2010 07 05, 18:50)
kažkas iš Andersono pasakų turim, bet pavadinimo - nepamenu taip staiga.
Jeigu kartais prisimintumete, brukstelkit Jeigu cia kazkas is Anderseno bet kazkaip man nei su kareiveliu, nei su piemenaite nesisieja, o gal as jau susipainiojau