Atsiprašau, jei pasikartosiu, neturėjau jėgų peržiūrėti ankstesnių temų, tad peržvelgiau tik šios temos puslapius, bet neradau atsakymo į man rūpimą klausimą:
Gal kas žinote, bent kaip vadinasi filmukas, kuriame šaltis su savo mokiniais paišo langus raštais. Visi mokiniai paišo baltai, o vienas randa akvarelinių dažų ir dažo tuos šalčio raštus ant langų spalvotai. Paskui jį ten mokytojas (šaltis) bara, visi kiti mokiniai juokiasi ir sako, kad spalvotų šalčio raštų nebūna, o jis sako: "bet man vis tiek taip gražiau".
Na, atrodo, tiek...
Būsiu dėkinga už pagalbą.
QUOTE(Kaspare @ 2010 03 29, 17:10)
Gal kas žinote, bent kaip vadinasi filmukas, kuriame šaltis su savo mokiniais paišo langus raštais.
Filmukas vadinasi "Františekas", bet 2shared, jo nebėra, tai įkelsiu, jei reikia..
QUOTE(Aušrytė @ 2010 03 29, 17:24)
Filmukas vadinasi "Františekas", bet 2shared, jo nebėra, tai įkelsiu, jei reikia..
ir mane domintu
Prašom "Františekas"
Merginos, iš kokio multiko dainelė "čiunga - čianga"?
QUOTE(Karusia @ 2010 04 18, 20:25)
Merginos, iš kokio multiko dainelė "čiunga - čianga"?
Iš Kateriukas
Sveikos merginos, labai noreciau filmuko "Raudonkepuraite" ir "Kates namai" (ten kur sudege kates namai) lietuviu kalba Gal kas padetu is kur galima atsisiusti?
QUOTE(Akimirkos @ 2010 04 19, 13:03)
Sveikos merginos, labai noreciau filmuko "Raudonkepuraite" ir "Kates namai" (ten kur sudege kates namai) lietuviu kalba Gal kas padetu is kur galima atsisiusti?
kates namai
o raudonkepuraites pries pora metu ir as cia ieskojau bet neradau...
QUOTE(dzhina @ 2010 04 19, 12:16)
Aciu, kates namai jau turime
Dar idomu kaip tas filmukas vadinasi kur sako "tekėk upeliuk, tekėk..." ?
QUOTE(Akimirkos @ 2010 04 20, 23:40)
Aciu, kates namai jau turime
tekek upeliuk
paieska patogu naudotis