Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-10 dalis

QUOTE(Aušrytė @ 2010 03 08, 10:49)
"Šiandien gimimo diena" turiu, tik RU.

ar cia tas filmukas, kur "sveiciau sveiciau..."; "kartok: dramblys kvailys..." tongue.gif as jo taip pat ieskojau lietuviskai, gaila, kad nera. kartais puse filmuko zavesio ir duoda lietuviskas igarsinimas thumbup.gif

o Fantikas yra CIA lietuviskai , bet ne orginaliu garsinimu. Cia kazkodel Baisa-pabaisa virtes Tiusa-kutiusa ar panasiai. orginalaus garsinimo neteko uztikti schmoll.gif gal kas turite?

Ir dar, gal kas nors prisimenate kaip vadinsai filmukas, kur versiukas nenorejo praustis ir gailiai muke "Muuuuše mane....."
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2010 03 11, 14:31)
Cia kazkodel Baisa-pabaisa virtes Tiusa-kutiusa ar panasiai. orginalaus garsinimo neteko uztikti  schmoll.gif  gal kas turite?

LT dubliuoto dar niekur neradau frusty.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
Labai norim Trijų paršiukų. Gal kas turit?
Atsakyti
Laba,

labai norime trolių mumių filmukų. Stebuklinga skrybėlė, atskrieja kometa, dar kažkokie buvo. Niekur nerandu, gal jas padėtų 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.Niekur nerandu filmuko 12 menesiu. Gal kas gali padet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2010 03 15, 11:55)
Sveiki.Niekur nerandu filmuko 12 menesiu. Gal kas gali padet  blush2.gif

http://www.2shared.c...Dvylika menesiu

turetu buti cia 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino kaip vadinasi tas filmukas kur dainuodavo tirlimpopo tralialialia prisiekiu savo makaule? ax.gif nu niekaip neprisimenu doh.gif o jei dar nuoroda... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 15, 15:56)
Gal kas zino kaip vadinasi tas filmukas kur dainuodavo tirlimpopo tralialialia prisiekiu savo makaule? ax.gif nu niekaip neprisimenu doh.gif o jei dar nuoroda... blush2.gif

tai turbut bus tas:
http://www.2shared.c...&...p;x=35&y=14

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kitutia @ 2010 03 15, 12:03)

Aciu,labai bigsmile.gif

O gal dar ''Eicho'' galima butu blush2.gif
Atsakyti
"Drąsusis elniukas" 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

gal kas nors prisimenate, kaip vadinasi vienas senas filmukas, kuriame sakoma: kas pagirs mane tas gaus saldainiuką??? Ar kažkaip panašiai g.gif
Atsakyti
Gal kas turit "Dinozauriukai" arba "Mano mazasis poni" multikus? scharede nerandu ju.
Atsakyti