Sveikutės,
Gal kuri turit filmukus: "Kamynkretys ir piemenaitė", "Alavinis kareivėlis" ir "Auksaplaukė" ? Nesvarbu kokia kalba...
Būsiu labai dėkinga....
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 10 18, 13:00)
Gal kuri turit filmukus: "Kamynkretys ir piemenaitė", "Alavinis kareivėlis" ir "Auksaplaukė" ? Nesvarbu kokia kalba...
Būsiu labai dėkinga....
Piemenaite ir kaminkretys http://www.2shared.c...LT_by_pval.html
Cia as biski ne i tema... http://www.fotoskrydis.lt/
Gal galite padeti
Parsisiunciau is 2shared archyvuota paslapciu soda, bet atidarymui praso slaptazodziio....gal kas zinote koks jis?
Ieškau "Lydekai paliepus"
QUOTE(liusė @ 2009 10 20, 19:57)
Ieškau "Lydekai paliepus"
Prašom Vienoje karalystėje
Neradai, nes vadinasi kitaip
QUOTE(Alisra @ 2009 10 20, 19:22)
Gal galite padeti
Parsisiunciau is 2shared archyvuota paslapciu soda, bet atidarymui praso slaptazodziio....gal kas zinote koks jis?
O tai is kur nuorodas parovei? ten nebuvo? gal yra pasirases kas ikele savo maila?
QUOTE(Aušrytė @ 2009 10 20, 19:03)
Ačiū ačiū
Kad tik tokie norai būtų
QUOTE(eegle @ 2009 09 29, 13:14)
Jei kas siusites FIKA is cia, tai kai parsisiusit ir noresit issiarchyvuoti, prasys slaptazodzio .Tas slaptazodis yra playboy
fu, ciut atkapsciau, kur jo ieskot ceku kalba
fu, ciut atkapsciau, kur jo ieskot ceku kalba
eegle, o ar pati bandei Fiką pasisiųsti?
Parsiunčiau vieną failą, tai neišsiarchyvuoja, o antras išsiarchyvavo, bet kad ten man atrodo tik garso takeliai
QUOTE(Donalita @ 2009 10 24, 09:56)
eegle, o ar pati bandei Fiką pasisiųsti?
Parsiunčiau vieną failą, tai neišsiarchyvuoja, o antras išsiarchyvavo, bet kad ten man atrodo tik garso takeliai
taip, parsisiunciau, visa diska prisirasiau ten passwodrdo reikia issiarchyvuojant, playboy
as pasiziuresiu, kai turesiu laiko
jei vis tiek neiseis, galesiu i skaipa atsiusti, bet gal ne siandie, pas mane cd irasytas, tai reikia nukopint i kompa, siand., nelabai laiko turiu