Sveiki ,
sakykit o kiek yra daliu filmuko apie Rugpieniu kaima ..as esu is cia parsisiuntuis 3d..ir mazyliui labai patinka..gal ju ura daugiau ..as kazkaip sito nepamenu is vaikystes .) aciu
QUOTE(Kukli @ 2009 09 25, 11:45)
Sveiki ,
sakykit o kiek yra daliu filmuko apie Rugpieniu kaima ..as esu is cia parsisiuntuis 3d..ir mazyliui labai patinka..gal ju ura daugiau ..as kazkaip sito nepamenu is vaikystes .) aciu
Man rodos, kad tiek ir yra
QUOTE(semkaa @ 2009 09 22, 05:21)
Vel veikia bet ka as cia vienas kalbuosi
Nieko tokio, ačiū, kad parašei. O tai aš galvojau, ar pamiršau , kaip juo naudotis, oar kokia velniava
QUOTE(Kukli @ 2009 09 25, 10:45)
Sveiki ,
QUOTE(Aušrytė @ 2009 09 25, 10:46)
Man rodos, kad tiek ir yra
ti k 3 dalys yra
QUOTE(Donalita @ 2009 09 25, 14:57)
Nieko tokio, ačiū, kad parašei. O tai aš galvojau, ar pamiršau , kaip juo naudotis, oar kokia velniava
Taigi ir man tas pats... isivaizdavau, kad Zakelio visus filmukus jau turiu, tai ir nezinojau jog neveike . kai parekomendavau kaip gera daikta - prisiruosiau ir pats patikrint
aciu visiems uz informacija
sveiki ,o is kur siunciates sena animacija ?
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 09 26, 21:35)
as is torrentu
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 09 26, 22:35)
O temoje nurodytus visus parsisiuntete?
Gal kas žinote iš kur gauti Troliai Mumiai, labai man vaikystėje patikdavo.
mano Gabijai labai patinka - Baubas ir Milijonas maise jos megstamiausi.
dar yra labai faina tik rusiska dainele Antoshka
dar yra labai faina tik rusiska dainele Antoshka
QUOTE(ANAKARIDIS @ 2009 09 27, 22:27)
Gal kas žinote iš kur gauti Troliai Mumiai, labai man vaikystėje patikdavo.
as irgi ieskau sito.
bet i mano zinute niekas neatsake, matyt niekas neturi...