Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-10 dalis

QUOTE(liniuke133 @ 2009 03 24, 21:21)
l nes rusiskai atrodo sis filmukas skamba " нехочуха". kazkaip niekaip nesiseka jo rasti.

Rusišką tai aš radau, o lietuviškai išversto turbūt nėra ax.gif

Spausti parsisiuntimui reikiaскачать: nehochuha.avi (81 Mb)

Spausti čia

Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 25, 20:48)
Rusišką tai aš radau, o lietuviškai išversto turbūt nėra  ax.gif

Spausti parsisiuntimui  reikiaскачать: nehochuha.avi (81 Mb)

Spausti čia

aciu labai. 4u.gif parodysiu sunui, kai nores oziuotis ax.gif gaila tik kad teks versti nes nesupranta dar rusiskai
Atsakyti
Kazi kur dingo PAVOGTAS VEIDAS,kazkuri lyg tai siuntesi,zadejo pasidalint ir nebeliko ax.gif
Atsakyti
Daugybė Senosios (Tarybinės) Animacijos ĮGARSINTOS LIETUVIŠKAI Galite Pasižiūrėti Čia-> http://www.dailymoti.../group/149803/1 bigsmile.gif
Šis Saitas Nuolat Atnaujinamas smile.gif

-----
Zakelis
Atsakyti
o idomu cia galima siust, ar tik ziureti onlainu?Nes visur apziurejau- nezinia kur spaust kad atsisiut?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 24, 20:11)
1. Fantikas  Čia
2. Vovka pasakų karalystėje  Čia  smile.gif

Jau parsisiunciau abu, apziurejau, tai pirmasis butent tas, o antrasis tai kitas blush2.gif , na ne tas, kuri turejau mintyse schmoll.gif .
Ir sitame kalba apie pyragelius, bet anas tai toks modernesnis. Ten mergaite ir berniukas papraso burtininkes kad visi uzmirstu savo pareigas, na ir rodo kas tada atsitinka. Gerai neatsimenu visko, bet rodos, kad policininkas nebenori savo darbo atlikti, toks vyrukas geliu prisiskina is miesto skvero, vaikai nebeina i mokykla ir t.t. Gal kas zinot, kaip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2009 03 26, 21:56)
papraso burtininkes kad visi uzmirstu savo pareigas, na ir rodo kas tada atsitinka.

tigi stebuklai vidurdieni gal?
Atsakyti
QUOTE(DRUNE @ 2009 03 26, 21:07)
o idomu cia galima siust, ar tik ziureti onlainu?Nes visur apziurejau- nezinia kur spaust kad atsisiut?

apie sita klausi? http://www.dailymoti.../group/149803/1

jei naudoji USDownloader (su pluginu Universalvideo) tai kopijuoji filmuko nuoroda (ar ant paveikslelio-> DPK -> "copy shortcut" ) , USDownloaderis pasigauna ir parsius drinks_cheers.gif
( Kitokiom programom nebandziau ax.gif )
Atsakyti
Kažkaip ilgai nesisekė surasti nors kokios informacijos apie Operatoriaus Kipso filmuką, o pasirodo, kad jis Talinfilm gamybos, ir yra net kelios serijos ax.gif (gal kas ir žinojo, bent jau ne aš ax.gif ) Štai kokius aprašymus radau internete

Rusų info

Čia estiški pavadinimai
Operaator Kõps kiviriigis (1968)
Operaator Kõps marjariigis (1965)
Operaator Kõps seeneriigis (1964)
Operaator Kõps üksikul saarel (1966)

Nelabai suprantu, ką šiame puslapy daryt, ar galim čia ką nors pažiūrėt, ar registruotis reikia blush2.gif Mano išvardyti estiški pavadinimai apačij šio puslapio smile.gif

nuoroda

Pasirodo ir pas lietuvius informacijos šiek tiek yra smile.gif

Lietuvių info
ir dar čia
Estiškus pavadinimus įvedus google, galima atrasti, kur pasižiūrėti filmuką estų kalba biggrin.gif pvz Nauji operatoriaus Kipso nuotykiai estiškai
Jei kas nors ką nors išgalvotų kaip galima surasti, kur rusų saituose nors per online pasižiūrėti rusiškai, būtų labai faina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 30 kovo 2009 - 00:43
Dar estiškų Kipso serijų smile.gif

operatorius Kipsas negyvenamoj saloj EE

Operatorius Kipsas grybų šalyje EE

Operatorius Kipsas akmenų karalystėje EE

Atsakyti
O gal kur uzmatet TRAUKINUKA IS RAMUNIU STOTELĖS,ar panašus pavadinimas,nes pagal paiešką man jo rasti neina.
Būtų didelis ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 03 31, 07:48)
O gal kur uzmatet TRAUKINUKA IS RAMUNIU STOTELĖS,ar panašus pavadinimas,nes pagal paiešką man jo rasti neina.
Būtų didelis ačiū smile.gif  4u.gif

http://www.2shared.c...&...p;x=32&y=14 4u.gif
Atsakyti