Anksciau buvo temele "Senoji animacija rusu kalba", bet dabar nerandu... Gal nesupyksit, kad cia ieskau filmuku originalo kalba, nedubliuotu.
Labai noreciau "Krokodilo Genos", "Kates namu".
Aciu!
QUOTE(pipiriukas @ 2009 09 13, 20:42)
Anksciau buvo temele "Senoji animacija rusu kalba", bet dabar nerandu... Gal nesupyksit, kad cia ieskau filmuku originalo kalba, nedubliuotu.
Aciu!
Aciu!
tema cia
prisiminiau sena filmuka "princese ir kiauliaganys" gal kas turi ar zino kur rasti ?
QUOTE(dzhina @ 2009 04 27, 14:55)
o kaip issaugoti, kai baigia siųsti filmuką? Kur nukeliauja atėjes failas, nerandu kompe
QUOTE(MamaAiste @ 2009 09 17, 19:39)
o kaip issaugoti, kai baigia siųsti filmuką? Kur nukeliauja atėjes failas, nerandu kompe
atsakiau vakaru 5 temoj, nes ten jau klausei
jei siuntiesi rankom, tai turejo but dialogo lapelis kur galejei nurodyti kelia savame kompe. (gal i my documents imete)
savame kompe irgi gali pasileist paieska ( start -> search -> for files or folders...)
as jau aisku kartojuosi.. bet siustis labai patogu su USDownloader'iu. jis deda i c:\downloads direktorija, jei nenurodai kitaip
imk is mano paraso
sekmes
QUOTE(semkaa @ 2009 09 17, 22:33)
atsakiau vakaru 5 temoj, nes ten jau klausei
jei siuntiesi rankom, tai turejo but dialogo lapelis kur galejei nurodyti kelia savame kompe. (gal i my documents imete)
savame kompe irgi gali pasileist paieska ( start -> search -> for files or folders...)
as jau aisku kartojuosi.. bet siustis labai patogu su USDownloader'iu. jis deda i c:\downloads direktorija, jei nenurodai kitaip
imk is mano paraso
sekmes
imk is mano paraso
sekmes
Pavyko ,tai as neissaugodavau, dabar viskas ok, manau, kad jau ismokau.
QUOTE(MamaAiste @ 2009 09 18, 13:45)
Pavyko ... manau, kad jau ismokau.
Tai dabar tuoj ir su programa ismoksi
QUOTE(Zakelis @ 2009 03 26, 21:01)
Daugybė Senosios (Tarybinės) Animacijos ĮGARSINTOS Į LIETUVIŠKAI Galite Pasižiūrėti Čia-> http://www.dailymoti.../group/149803/1
Šis Saitas Nuolat Atnaujinamas
-----
Zakelis
Šis Saitas Nuolat Atnaujinamas
-----
Zakelis
gal galit kas nors paaiskint man durnai, kaip siustis filmukus is cia?
QUOTE(MamaAiste @ 2009 09 18, 20:51)
gal galit kas nors paaiskint man durnai, kaip siustis filmukus is cia?
Tokiai paaiskint kaip pati minejai tai ne
jei trumpai - tai su USDownloader. Ant filmuko DPK "copy shortcut" ar. pan.
Sekmes
QUOTE(semkaa @ 2009 09 21, 09:40)
jei trumpai - tai su USDownloader.
sorry, neveikia. reiks palaukt atnaujinimu
QUOTE(semkaa @ 2009 09 21, 12:01)
sorry, neveikia. reiks palaukt atnaujinimu
Vel veikia bet ka as cia vienas kalbuosi
O gal kas turit MY LITTLE PONY ? geriausia su rusisku vertimu
Atsiprasau, turbut ne ten parasiau
Atsiprasau, turbut ne ten parasiau