Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-10 dalis

QUOTE(Donalita @ 2009 09 07, 16:03)
biggrin.gif  Jei niekas nesuskubs anksčiau, tai kurmiukai pasirodys po kokio mėnesio, kai galėsiu eMulę paleisti  smile.gif

Oi lauksim lauksim, mes kurmiukų lauksim drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas prisimenat filmuko pavadinima , kur kazkaip lygtais katinas , sake SVEICIAU SVEICIAU O DESRELIU MAN NEPALIKO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 09 09, 08:59)
Gal kas prisimenat filmuko pavadinima , kur kazkaip lygtais katinas , sake SVEICIAU SVEICIAU O DESRELIU MAN NEPALIKO  lotuliukas.gif

Filmukas vadinasi - "Šiandien - gimimo diena", bet LT jo nėra.. verysad.gif Turiu tik RU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 09 rugsėjo 2009 - 08:09
QUOTE(*zadiv* @ 2009 09 09, 07:59)
Gal kas prisimenat filmuko pavadinima , kur kazkaip lygtais katinas , sake SVEICIAU SVEICIAU O DESRELIU MAN NEPALIKO  lotuliukas.gif

Šveitė tai atrodo šuniukas ... katinas blogietis buvo. Aš irgi šio filmuko ieškojau, nes toks labai gražiai pamokantis apie draugystę, bet neradau niekur LT verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2009 09 09, 10:08)
Filmukas vadinasi - "Šiandien - gimimo diena", bet LT jo nėra..  verysad.gif Turiu tik RU.

oi kaip gaila g.gif Rusiskai kazko maniske pradejo neziuret filmuku ,nors anksciau ir rusiskus ziuredavo
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 09 09, 14:11)
oi kaip gaila  g.gif  Rusiskai kazko maniske pradejo neziuret filmuku ,nors anksciau ir rusiskus ziuredavo

Matyt, paaugo.. maniškė irgi nebežiūri.. doh.gif
Atsakyti
O as ieskau filmuko apie suni, senbernara toki, mergaite ji augino, ir jis toks gerietis budavo, eidavo kartu su mergaite i mokykla, prireikus pagalbos skubedavo padeti... bet niekaip neatgaminu, kaip jis vadinasi, gal suo Pifas? g.gif
Ir tas filmukas lyg ne rusu gamybos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murgita: 09 rugsėjo 2009 - 17:32
QUOTE(Murgita @ 2009 09 09, 18:31)
O as ieskau filmuko apie suni, senbernara toki, mergaite ji augino, ir jis toks gerietis budavo, eidavo kartu su mergaite i mokykla, prireikus pagalbos skubedavo padeti... bet niekaip neatgaminu, kaip jis vadinasi, gal suo Pifas?  g.gif
Ir tas filmukas lyg ne rusu gamybos  g.gif

Buvo toks animacinis serialas ,, maxi pios Fik". bet kiek pamenu ir lietuviškai rodė. bet matyt dabar jo niekur neteko.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 09 09, 20:55)
Buvo toks animacinis serialas ,, maxi pios Fik". bet kiek pamenu ir lietuviškai rodė. bet matyt dabar jo niekur neteko.

Va va, kazkaip panasiai g.gif suo Fikas lyg ir ... man jo irgi dar niekur neteko uzmatyti verysad.gif bet tsakant, neprarandam vilties rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2009 09 09, 22:31)
Va va, kazkaip panasiai  g.gif  suo Fikas lyg ir ... man jo irgi dar niekur neteko uzmatyti  verysad.gif  bet tsakant, neprarandam vilties  rolleyes.gif

Čekiškas multfilmas, vadinosi "Maksi šuo Fikas". Va:
user posted image
Va čia apie jį:
http://www.ceskatele...g...9&porad=277
Ale nieks neturi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2009 09 10, 15:47)
Čekiškas multfilmas, vadinosi "Maksi šuo Fikas". Va:
user posted image
Va čia apie jį:
http://www.ceskatele...g...9&porad=277
Ale nieks neturi...  unsure.gif