QUOTE(Lavika @ 2009 06 28, 17:23)
Hmm, pas mus TV filmukus tiesiai is kompo rodo, tai ne nezinau kaip ten su DVD...
Na, taip, šiuolaikinės aparatūros galimybės leidžia ir tiesiai iš kompo per televizorių filmukus, filmus, nuotraukas žiūrėti
Mes tokioms permainoms dar nepasiruošę
Buvo laikas, kai nemokėjau nieko, nei filmų į diskelius įrašyti, todėl mano vaikas filmukus žiūrėdavo tiesiai iš kompo, o kompas kimšte užkimštas buvo filmukais, kol vienas kompiuteristas pamatė, kad mano kompas vos velkasi su 2proc laisvos vietos, už galvos susiėmė ir gerokai mane aprėkė
Aišku, išmokau įrašinėti, ir vaiką tuo pačiu nuo kompo išgarbinau prie televizoriaus, visi jos filmukai buvo rodomi tik per DVD vaizdo leistuvą. Bet atsirado kitokios problemos, kai ne visus formatus DVD nuskaito, nors ir avi formatas, kaip Kipso atveju, vaizdas yra, garso nėra, nors per kompą kaip ir viskas normaliai
Todėl reikia pataisyti filmuką taip, kad visiems būtų gerai, kad apimties, vaizdo kokybės ir garso kokybės santykis būtų optimalus
Tikiuosi, kad neįsižeisi, kad pataisiau tavo įkeltus filmukus, ir daviau pataisytus kitiems
Tikrai žinau, kad iš mūsų čia benraujančių yra norinčių, kad filmukus gerai rodytų per DVD
Senojoje animacijoje retai aplanko naujienos, tai už šią naujieną tau įpatingai ačiū
Ir pataisyti filmukai, kad matytumėt per DVD
Operatorius kipsas grybų šalyje LT/1964 m
Operatorius Kipsas akmenų šalyje LT/1968m