Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-10 dalis

QUOTE(kipse @ 2009 06 27, 12:23)
4u.gif O kur tą aukso gyslą radai? blush2.gif

Vyras is kazkur gavo... blink.gif

sekantis:
Operatorius Kipsas - Naujieji nuotykiai
Atsakyti
QUOTE(Lavika @ 2009 06 27, 21:32)

Tavo vyrui ir tau už tai, kad pasidalinai, lenkiu žemai galvą biggrin.gif thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavika @ 2009 06 27, 21:32)

Tavo vyrui ir tau už tai, kad pasidalinai, lenkiu žemai galvą biggrin.gif thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kaip jums, bet man operatoriaus Kipso filmukus per DVD rodo be garso ax.gif kadangi norėjau pasidalinti su kitais, tai pataisiau su konverteriu, tai per DVD rodo puikiai su garsu smile.gif
Kas nori Kipsą žiūrėti ne per kompą, tai dalinuosi pataisytu variantu ir su jumis 4u.gif

user posted image

Operatoriaus Kipso naujieji nuotykiai LT/1965 m

Operatorius Kipsas negyvenamoje saloje LT/1966 m
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 06 28, 07:18)
Nežinau kaip jums, bet man operatoriaus Kipso filmukus per DVD rodo be garso  ax.gif

Hmm, pas mus TV filmukus tiesiai is kompo rodo, tai ne nezinau kaip ten su DVD...

Na, paskutiniai:
Operatorius Kipsas grybu salyje

Operatorius Kipsas akmenu karalystej

Atsakyti
QUOTE(Lavika @ 2009 06 28, 17:23)
Hmm, pas mus TV filmukus tiesiai is kompo rodo, tai ne nezinau kaip ten su DVD...

Na, taip, šiuolaikinės aparatūros galimybės leidžia ir tiesiai iš kompo per televizorių filmukus, filmus, nuotraukas žiūrėti biggrin.gif Mes tokioms permainoms dar nepasiruošę biggrin.gif Buvo laikas, kai nemokėjau nieko, nei filmų į diskelius įrašyti, todėl mano vaikas filmukus žiūrėdavo tiesiai iš kompo, o kompas kimšte užkimštas buvo filmukais, kol vienas kompiuteristas pamatė, kad mano kompas vos velkasi su 2proc laisvos vietos, už galvos susiėmė ir gerokai mane aprėkė blush2.gif Aišku, išmokau įrašinėti, ir vaiką tuo pačiu nuo kompo išgarbinau prie televizoriaus, visi jos filmukai buvo rodomi tik per DVD vaizdo leistuvą. Bet atsirado kitokios problemos, kai ne visus formatus DVD nuskaito, nors ir avi formatas, kaip Kipso atveju, vaizdas yra, garso nėra, nors per kompą kaip ir viskas normaliai smile.gif Todėl reikia pataisyti filmuką taip, kad visiems būtų gerai, kad apimties, vaizdo kokybės ir garso kokybės santykis būtų optimalus smile.gif Tikiuosi, kad neįsižeisi, kad pataisiau tavo įkeltus filmukus, ir daviau pataisytus kitiems blush2.gif Tikrai žinau, kad iš mūsų čia benraujančių yra norinčių, kad filmukus gerai rodytų per DVD mirksiukas.gif

Senojoje animacijoje retai aplanko naujienos, tai už šią naujieną tau įpatingai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir pataisyti filmukai, kad matytumėt per DVD blush2.gif
Operatorius kipsas grybų šalyje LT/1964 m

Operatorius Kipsas akmenų šalyje LT/1968m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 29 birželio 2009 - 13:12
aciu labai uz Operatoriaus Kipso nuotykius 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 06 29, 06:02)
Tikiuosi, kad neįsižeisi, kad pataisiau tavo įkeltus filmukus, ir daviau pataisytus kitiems  blush2.gif Tikrai žinau, kad iš mūsų čia benraujančių yra norinčių, kad filmukus gerai rodytų per DVD  mirksiukas.gif

Tai Tau Aciu, kad pataisei thumbup.gif

O kai turesi galimybes kompa prie tv pajungti tai galiu pasiulyt prie progos paziuret xbmc.org - mes sita media centra jau keli metai naudojam - visiskai nemokamas ir labai gerai veikia.
Atsakyti
Gal kas nors gali atnaujinti Katino Leopoldo rinkinuką LT, man prireikė, bet pas mane tik RU
Atsakyti
Keliu leopoldą
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 07 03, 13:44)
Keliu leopoldą

Tikras draugas nemeluos, žino tai kiekvieeeenaaas (iš kažkokios dainelės) friends.gif ačiū thumbup.gif
Atsakyti
KATINAS LEOPOLDAS.LT GYVENKIME, DRAUGIŠKAI. mirksiukas.gif
Atsakyti