Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 27, 20:48)
nezinojai, kad negalima?

manes tai kzk nevilioja mintis, kad nueisim, o mus is tos stoties isvarys (teks pakuotis, kitur vaziuoti, galvoti kur...), yra gi ir kitu geru (ir visiems zinomu) vietu Vln, m?

ale tai kas nors skaito, ką aš rašau? smile.gif rašiau, kad galim neit į tą stotį, tiesiog susitikt ten, o susitikę susitarsim, kur toliau eisim. juk šalia halės turgus, į kurį smiltis norėjo, nors nesu tikra, kad jis tokiu metu veiks, nuo ten ranka paduot iki rotušės, šmc, pilies g., aušros vartai, bastėja, užupis ir t.t.

beje, jei nepatinka susitikimo vieta, siūlykit savąją. aš smiltį vis tiek tik rytoj ryte informuosiu, kur ir kada susitinkam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 vasario 2009 - 22:32
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 22:31)
ale tai kas nors skaito, ką aš rašau? smile.gif rašiau, kad galim neit į tą stotį, tiesiog susitikt ten, o susitikę susitarsim, kur toliau eisim. juk šalia halės turgus, į kurį smiltis norėjo, nors nesu tikra, kad jis tokiu metu veiks, nuo ten ranka paduot iki rotušės, šmc, pilies g., aušros vartai, bastėja, užupis ir t.t.

beje, jei nepatinka susitikimo vieta, siūlykit savąją. aš smiltį vis tiek tik rytoj ryte informuosiu, kur ir kada susitinkam.

ne smile.gif
mano kojom ir ipratimui prie masinos atrodo, kad nuo stoties iki pvz., pilies g. tai toli blush2.gif siaip as prisiderinciau (be to, ne iki galo zinau, ar galesiu, tai maziau orientuokites)

siaip mano ideali vizija butu Uzupis+koks nors modelis (pvz Grethenn rolleyes.gif )+reflektorius rolleyes.gif ir saules man reikia, nu bet cia jau nesusitarsi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 27 vasario 2009 - 22:39
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 28, 00:39)
siaip mano ideali vizija butu Uzupis+koks nors modelis (pvz Grethenn rolleyes.gif )+reflektorius rolleyes.gif  ir saules man reikia, nu bet cia jau nesusitarsi..
lotuliukas.gif apie sitokius reikalus prasom mane informuot siek tiek anxciau, man reik minimum savaites nusiteikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 27, 23:02)
lotuliukas.gif  apie sitokius reikalus prasom mane informuot siek tiek anxciau, man reik minimum savaites nusiteikt  lotuliukas.gif

ok, tai kt savaitgali susitinkam fotografuoti moraliskai nusiteikusia Grethenn lotuliukas.gif si teks pasitenkinti gatves fotografija cool.gif
Atsakyti
kazin uz kiek butu padoru parduoti mano Nikon D40 su kitinuku? Naujas dabar 1200lt. Maniskis jau be garantijos, 1.5 metu jam. vvvvv, ar turi dar savo - jeigu ne, uz kiek atsikratei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 28, 01:05)
ok, tai kt savaitgali susitinkam fotografuoti moraliskai nusiteikusia Grethenn lotuliukas.gif si teks pasitenkinti gatves fotografija cool.gif
Nebus, nebus manes kita savaitgali, negaliu as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 27, 23:37)
Nebus, nebus manes kita savaitgali, negaliu as  lotuliukas.gif

nu va... jau susitarus kitur fotografuotis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 28, 01:47)
nu va... jau susitarus kitur fotografuotis sad.gif
Jo.. kitur, nebent lovoj pries statyva doh.gif
Poryt vaziuosiu drauges fotkint.. uu kaip laukiu, gal kas pavyks smile.gif bet ir baisu tuo paciu...

Akys jau išvarva nuo kompo.. labanakt smile.gif
Atsakyti
Smagu jums, susitikimus planuojat smile.gif

Pora nuotrauku...kaip spalvos? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 27, 22:39)
ne smile.gif
mano kojom ir ipratimui prie masinos atrodo, kad nuo stoties iki pvz., pilies g. tai toli blush2.gif siaip as prisiderinciau (be to, ne iki galo zinau, ar galesiu, tai maziau orientuokites)

siaip mano ideali vizija butu Uzupis+koks nors modelis (pvz Grethenn rolleyes.gif )+reflektorius rolleyes.gif  ir saules man reikia, nu bet cia jau nesusitarsi..

aukščiausio lygio išpindėjimas..biggrin.gif tongue.gif kokia bus gatvės fotografija, jei nenori vaikščioti..? biggrin.gif

žodž, kadangi kitų idėjų nėra, renkamės (kol kas) prie geležinkelio stoties įėjimo 14,30 smile.gif
Atsakyti
update:
manę pačios tikriausiai nebus, nes vaikas labai labai panašus į tuoj susirgsiantį.
smilčiai parašysiu sms, kad prie stoties pusę trijų susitinkat, bet būtų gerai, kad kas nors atsilieptų iš tikrai eisiančių, kad smilčiai galėčiau kieno nors telefoną duot. 4u.gif

c'est la vie sad.gif liūdna, bet taip jau kartais būna. pirma Tauro liga per šį sezoną, tai, kaip rodo praktika, lengvai nepraeis. schmoll.gif serga retai, bet taip iš peties.
Atsakyti
C-girl - mielybė!! Spalvos nuostabio! ar čia koks action ar taip natural? Vakar prižaidžiau su actionais, tai visgi supratau, kad man naturalios be jokių ten atsplavių gražiausia...
Atsakyti