kaži kaip jie sureaguotų, jeigu kokie 10 žmonių su televykais, štatyvais ir pan. ten pasivaikščiotų. prieštarautų?
tai va, kadangi yra keli besidomintys, tai kas norėjo, mano telefoną gavo į AŽ, o aš nusprendžiau kad mes susitinkam prie geležinkelio stoties rytoj 14,30 val.
susirinkę nutarsim, ką veikiam.. nes bent jau šito aš už Jus nuspręsti nenorėčiau..
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 18:55)
kaži kaip jie sureaguotų, jeigu kokie 10 žmonių su televykais, štatyvais ir pan. ten pasivaikščiotų. prieštarautų?
kadangi ten saugo privati firma, graziai paprasytu susidet aparatura ir dingti is stoties teritorijos... visur kabo ispejamieji zenklai na netikit, ryt patys galesit isitikinti man net minties nebuvo, kad negaliu fotkinti traukinio atvykstancio, o pasirodo..........negaliu
QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 18:57)
kadangi ten saugo privati firma, graziai paprasytu susidet aparatura ir dingti is stoties teritorijos... visur kabo ispejamieji zenklai na netikit, ryt patys galesit isitikinti man net minties nebuvo, kad negaliu fotkinti traukinio atvykstancio, o pasirodo..........negaliu
tai dzin, susitikimui ta vieta vis tiek tinkama, visi ją žino. geležinkelio stotyje prie įėjimo link kasų.
susirinkę nuspręsim, ar rizikojam, ar ne. mes praėjusį kartą su bite pusvalandį fotkinom, tik tada ženklus pamatėm, ale nebuvo nieko, kas bent pažiūrėtų į mūsų pusę.
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 21:13)
tai dzin, susitikimui ta vieta vis tiek tinkama, visi ją žino. geležinkelio stotyje prie įėjimo link kasų.
susirinkę nuspręsim, ar rizikojam, ar ne. mes praėjusį kartą su bite pusvalandį fotkinom, tik tada ženklus pamatėm, ale nebuvo nieko, kas bent pažiūrėtų į mūsų pusę.
As ir ant tilto puse valandos pleskinau is visu galu, nieks neprikibo
juk ispes ir nustosit, niekuo nerizikuojat
tiesa as spektaklyje keistuoliu fotkinau, tai atejo viduri spektaklio i viduri eiles ir liepe liautis, tada lauke manes iki pertraukos ir pareikalavo prie akiu visas foto istrint vos nemiriau is gedos
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 27, 20:18)
tiesa as spektaklyje keistuoliu fotkinau, tai atejo viduri spektaklio i viduri eiles ir liepe liautis, tada lauke manes iki pertraukos ir pareikalavo prie akiu visas foto istrint vos nemiriau is gedos
nezinojai, kad negalima?
manes tai kzk nevilioja mintis, kad nueisim, o mus is tos stoties isvarys (teks pakuotis, kitur vaziuoti, galvoti kur...), yra gi ir kitu geru (ir visiems zinomu) vietu Vln, m?
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 27, 22:48)
nezinojai, kad negalima?
Na esu visiska vista, tikrai nezinoajau net nezinau kodel bet galvojau, kad galima, nemaciau jokiu zenklu, aisku po pastabos tai jau ir visus zenklus pastebejau
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 27, 20:59)
Na esu visiska vista, tikrai nezinoajau net nezinau kodel bet galvojau, kad galima, nemaciau jokiu zenklu, aisku po pastabos tai jau ir visus zenklus pastebejau
dar pasakyk, kad su blykste varei?
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 27, 23:08)
dar pasakyk, kad su blykste varei?
na gal jau nereik taip ziauriai su manim.. QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 07:54)
Sveikos,
seniai ką nors rodžiau, tai va rodausi. kūdroje kai kurios jau matėt, ačiū už komentarus. laukiu ir čia..
seniai ką nors rodžiau, tai va rodausi. kūdroje kai kurios jau matėt, ačiū už komentarus. laukiu ir čia..
labai patiko
o sekančiose nebesijaučia to seneliuko šarmo, tiesiog šiaip žmogus
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 27, 13:55)
Po archyvą rausiuosi.. senas juostinis kadras, man vis dar gražios tos tulpės, o gal tiesiog tik tulpės..
gražios gražios ypač šešėliai.
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 14:53)
tai dabar, kadangi tuoj baigiasi darbo diena, skubus klausimas: ar yra tvirtai norinčių rytoj susitikti pafotografuoti? 15 valanda turguje kaip jau ir per vėlu (bus veiksmas daugiau mažiau pasibaigęs, manau?), tad galima eiti į traukinių stotį, katedros aikštę, pilies gatvę, prie rotušės ar kur kitur, kur paprastai būna žmonių. arba tiesiog į kavinę papliurpti
aš ne išveža kaiman, priešintis negaliu..
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 17:55)
palei bėgius neleidžia ir dėl saugumo vaikščioti. net mūsų kaime paskutinį kartą nuvijo boba rėkdama per garsiakalbį, liepė eit "nuo geležinkelės" policija gąsdino. nors prieš tai gal kokius 3-4 kartus vaikščiojau, fotkinau. gal kokie nauji saugumo reikalavimai?
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 27, 20:18)
o čia jau ant bilietų dažniausiai būna draudimai. netgi tikrinant bilietus gali sustabdyti ir neįleisti į salę, jei pamatys fotiką.
a kažkada Al Di Meola koncerte netgi akredituotiems fotografams nurodė kurių dainų metu ir kiek minučių bus galima fotkinti. apie eilinius žmogelius net kalbos nebuvo.