Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 15:25)
akių nerodo, nes neturi vienos akies.. labai dėl to kompleksuoja.. kai lendu iš sveikosios akies šono, dar neurzgia, ale jei tik iš kito - šakiec man, reik kelt padalkas ir bėgt tolyn wink.gif bet va pratinuosi pratinuosi pamažu, reik bandyt apžaist tą akytę per akinius..  doh.gif žodž, mokausi..

Tai tada aisku, kad kompleksuoja zmogus. Vasara arteja. Toks diedukas ziedu sode... mmmm... rolleyes.gif Fotografuok, o modelis, manau, pamates gera darba ir slapstytis pamirs...
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 27, 14:34)
Tai tada aisku, kad kompleksuoja zmogus. Vasara arteja. Toks diedukas ziedu sode... mmmm...  rolleyes.gif  Fotografuok, o modelis, manau, pamates gera darba ir slapstytis pamirs...

tai va tikiuosi, kad ši paskutinė su dūmais nupirks jo palankumą.. nes kai Sartru fotografuodama išvadinau, tai jaučiau kylant temperatūrą ir lydantis mielą savo senolį..biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliuko tulpes man labai elegantiskos, (vakar irgi ziurejau i ju puse) Gal virsutine norisi kad nebutu taip arti iki poperiaus, bet vis vien labai lengvumas jauciasi

Sayonara, silti tavo kadrai, jauciasi kad geras zmogus tavo uosvis. O ir samovaras koks bigsmile.gif (virtuvas), mes kazkada toki turejom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 27 vasario 2009 - 14:59
man Pupeliuko tulpės labai mielos. tokius kadrus su tokia šviesa kabinčiaus wink.gif

p.s. labai fainas tas vertinimo kriterijus - kabinčiaus arba nesikabinčiau biggrin.gif

tai dabar, kadangi tuoj baigiasi darbo diena, skubus klausimas: ar yra tvirtai norinčių rytoj susitikti pafotografuoti? 15 valanda turguje kaip jau ir per vėlu (bus veiksmas daugiau mažiau pasibaigęs, manau?), tad galima eiti į traukinių stotį, katedros aikštę, pilies gatvę, prie rotušės ar kur kitur, kur paprastai būna žmonių. arba tiesiog į kavinę papliurpti smile.gif

kas už?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 vasario 2009 - 14:55
nu fotkinaus aš šonu, fotkinaus.... (negi manot kad nebandau). ale nieko nesigavo gero. a) nerandu kur fotogeniškai rankas nukišti, b ) nepatinka nugaros linkis, nesveikai į kuprą susimetus atrodau, o jei išsitiesiu kurpoj, gaidys ties juosmeniu gaunasi, c) kai pati sau fotografė - tokia šviesa, atsitiktinis pagavimas, kurio pakartot nepavyko, d) retai sutilpdavau kadran taip kaip noriu, e) išsisukinėju, nes nieko neišeina, kas man patiktų.... sad.gif aš gailiuos šiuo metu, kad nesu mano vyras su mano idėjomis galvoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 14:53)
man Pupeliuko tulpės labai mielos. tokius kadrus su tokia šviesa kabinčiaus wink.gif

p.s. labai fainas tas vertinimo kriterijus - kabinčiaus arba nesikabinčiau biggrin.gif

tai dabar, kadangi tuoj baigiasi darbo diena, skubus klausimas: ar yra tvirtai norinčių rytoj susitikti pafotografuoti? 15 valanda turguje kaip jau ir per vėlu (bus veiksmas daugiau mažiau pasibaigęs, manau?), tad galima eiti į traukinių stotį, katedros aikštę, pilies gatvę, prie rotušės ar kur kitur, kur paprastai būna žmonių. arba tiesiog į kavinę papliurpti smile.gif

kas už?
lotuliukas.gif as uz, noriu i stoti bigsmile.gif bet eisiu kur dauguma nuspres (jei ta dauguma susirinks)

QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 14:57)
nu fotkinaus aš šonu, fotkinaus.... (negi manot kad nebandau). ale nieko nesigavo gero. a) nerandu kur fotogeniškai rankas nukišti, b ) nepatinka nugaros linkis, nesveikai į kuprą susimetus atrodau, o jei išsitiesiu kurpoj, gaidys ties juosmeniu gaunasi, c) kai pati sau fotografė - tokia šviesa, atsitiktinis pagavimas, kurio pakartot nepavyko, d) retai sutilpdavau kadran taip kaip noriu, e) išsisukinėju, nes nieko neišeina, kas man patiktų.... sad.gif aš gailiuos šiuo metu, kad nesu mano vyras su mano idėjomis galvoje  lotuliukas.gif
isvada tokia- tau reikia buti modeliu kazkam is musu, arba visiems tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 27 vasario 2009 - 15:13
žodžiu, rytoj visos paskaitykit temą. jeigu bus lietus, šlapdriba arba koks nors kitas šlykštus oras, tai galima arba niekur neiti, arba eiti į kavinę.
jei bus normalus oras, parašysiu diktatoriškai, kur susitinkam ir teks derintis, jei niekas savo pageidavimų neišsakot.
va taip va. jamu valdžią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 16:15)
žodžiu, rytoj visos paskaitykit temą. jeigu bus lietus, šlapdriba arba koks nors kitas šlykštus oras, tai galima arba niekur neiti, arba eiti į kavinę.
jei bus normalus oras, parašysiu diktatoriškai, kur susitinkam ir teks derintis, jei niekas savo pageidavimų neišsakot.
va taip va. jamu valdžią biggrin.gif

Saule bus rytoj! thumbup.gif
Atsakyti
Opa, tai va ka norejau pasakyt: sitose foto as matau ka norejai parodyti (ta vaikiska putluma, ta jautria odele, leliukiska "celiulita", kuris mamoms grauduli kelia), bet visa tai as suprantu (galva), bet realizavimas kzk ne iki galo isbaigtas (nes mintyse reikia pabaigti suprasti kadra, pati foto ne viska pasako). As pati turiu kruva tokiu kadru, kai pasiziuriu dabar is tu laiku, kai tik pradejau dometis fotografija - kai lyg ir norejau "islauzti" kzk idomesnio - tada rakursa bandai, ir kompozicija padeliot, ir spalvas, bet dar nelabai gaunasi. matosi, kad kazko ieskota, bet dar nelabai rasta (bet ta gali tik po kiek laiko pasakyt). Taviskese labiausiai kadravimas uzkliuvo, o ideja gera buvo.

as ryt galbut prisijunciau: bet labiau noreciau pafotografuot susirinkti (jeigu bus sviesos, bo dabar juostele ISo 200 ideta doh.gif ), ne siaip papliurpt. Papliurpt va po fotografavimo gerai butu. sayonara, gali man az imesti savo tel, nes kzk nuo seno turejau, bet sakei, kad ne tas.
Atsakyti
traukiniu stotyje draudziama fotkinti, jei ka doh.gif buvau perspeta viena karta, nuvesta prie zenklo tai rodancio ir paprasyta pasidet savo aparatura.. kaip autobusu nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 16:45)
traukiniu stotyje draudziama fotkinti, jei ka  doh.gif buvau perspeta viena karta, nuvesta prie zenklo tai rodancio ir paprasyta pasidet savo aparatura.. kaip autobusu nezinau smile.gif

kazin kodel?
per telika kzk rode, kad vienoj tr.stoty uzdrausta buciuotis ir apsikabinti perone, nes tada per ilgai zmones atsisveikineja, o traukiniai, turintys tik trumpam sustoti (maza stoti), nukrypsta nuo tvarkarascio.

Sansara, nu primasciau apie tavo nuotrauka biggrin.gif Nesupyksi, jeigu pasakysiu, kad man sviesa tokia primityvoka ar kaip cia pasakyt g.gif as kai nieko neismanau apie studijini apsvietima, tai man patinka, kai tokio tipo nuotraukose reikia dar galva pasukti, is kur sviecia, ir kaip sviesos sustatytos. Bet suprantu, kad pradejus po pertraukos ir namu salygom i apsvietimo aukstumas nepretenduoji. kas patinka, kad matosi, kad vel grizti i save po kiek laiko - tas stiliuko vientisumas man kzk patinka. tai vis laukiu, kol kzk idomiai parodysi ir tai, kas ir buvo sumanyta, kaip suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 27 vasario 2009 - 17:00
QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 18:45)
traukiniu stotyje draudziama fotkinti, jei ka  doh.gif buvau perspeta viena karta, nuvesta prie zenklo tai rodancio ir paprasyta pasidet savo aparatura.. kaip autobusu nezinau smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 27, 18:52)
kazin kodel?
per telika kzk rode, kad vienoj tr.stoty uzdrausta buciuotis ir apsikabinti perone, nes tada per ilgai zmones atsisveikineja, o traukiniai, turintys tik trumpam sustoti (maza stoti), nukrypsta nuo tvarkarascio.
Durdomas lotuliukas.gif
Atsakyti