Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 14:40)
dėkui smile.gif žinau, kad neišbaigtumas ten kažkoks yra, bet pati į ją žiūrėdama jaučiu uošvį tokį, koks jis yra. Toks senas, keistas Sartras..smile.gif)
kitą kartą prisijunk wink.gif paskambink, kai būsi, aš vis tą juostelę įbrukti noriu biggrin.gif

4u.gif 4u.gif
As pirmadieni i Vilniu vaziuoju. Paskambinsiu! ACiUUU!

Beje, labai fotogeniskas tavo uosvis! Fotografuoti, fotografuoti reikia tokius tipazus! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 27 vasario 2009 - 13:45
QUOTE(sviecia @ 2009 02 27, 13:43)
4u.gif  4u.gif
As pirmadieni i Vilniu vaziuoju. Paskambinsiu! ACiUUU!

Beje, labai fotogeniskas tavo uosvis! Reikia isnaudoti  biggrin.gif

galiu parodyti dar keletą juostinių jo kadrų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 14:46)
galiu parodyti dar keletą juostinių jo kadrų wink.gif

Rodyk, rodyk!!!
smile.gif
Atsakyti
Po archyvą rausiuosi.. senas juostinis kadras, man vis dar gražios tos tulpės, o gal tiesiog tik tulpės..

user posted image
Atsakyti
Sansara, man atrodo jei busi sonu, turetu puikus siluetas gautis, ir dar ta medziagyte labai fotogeniska j/b

Sayonara, as jau rasiau man labai sitas dedulia patiko (nesimato kiek jam metu, gal ir ne dedulia visai biggrin.gif ) toks Hemingvejus biggrin.gif Isdegimai kazkaip visai man netrukdo, gal ir norisi kiek apacios, bet tai nera tragiska.

Del susitikimo, as visai noreciau, jei vyras bus laisvas po pietu, as ateisiu smile.gif O kur susitinkam? Gal kas gali man savo telefona parasyti, as kazkada prasiau, bet istriniau tas az doh.gif savo atsakyme nusiusiu

Atsakyti
Sansara, sveikinu 4u.gif sonu, sonu fotkintis tokiu atveju reikia!

QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 09:54)
seniai ką nors rodžiau, tai va rodausi. kūdroje kai kurios jau matėt, ačiū už komentarus. laukiu ir čia.. 4u.gif
Uch koks uosvis! Tikrai kad Sartras. patiko man si, kzkas lyg ne taip, bet is esmes patinka dumai, apie kuriuos pamaniau kad barzda kol neisiziurejau biggrin.gif

QUOTE(Opa @ 2009 02 27, 11:29)
Ai, nu bet ka as cia...
Ko gi nuotaika bloga? smile.gif

QUOTE(sviecia @ 2009 02 27, 15:27)
Beje, isbandziau vakar actionus. Geras dalykas bet man visgi smagiau paciai kreives stumdyt ir leyerius klijuot.
Gerai ziuris, bet man ir tas dalykas, kad norisi paciai atrast idelias spalvas, tokiu, kokiu norisi iki smulkmeniskumo. Del to net nesisiunciu actionu, nes bijau, kad galiu ir uzsikabliuot laugh.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 27, 15:55)
Po archyvą rausiuosi.. senas juostinis kadras, man vis dar gražios tos tulpės, o gal tiesiog tik tulpės..
Dar biski grudo ir palnu skirtumo ir but liux. O dabar kiek buitiskumas jaucias, matos kad jos ant popieriaus ir rakursas keistas, norisi joms slysti zemyn smile.gif

Papildyta:
Sviecia, kokios spalvos rolleyes.gif kazkas nerealaus, ruza ir violetava
http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
Pupeliuk, kokie dailus seseliai tavo tulpiu... smile.gif
Atsakyti
nagi prisiprašėt daugiau uošvio biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o dėl jo "išnaudojimo"... labai retai kada duodasi...sad.gif bet va per metus, t.y. nuo tada kai fotkinu, pastaruoju metu vis kažkaip prislenku ir spėju porą kartų nušaut, iki ima raukytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 15:18)
o dėl jo "išnaudojimo"... labai retai kada duodasi...sad.gif bet va per metus, t.y. nuo tada kai fotkinu, pastaruoju metu vis kažkaip prislenku ir spėju porą kartų nušaut, iki ima raukytis biggrin.gif

Akiu diedukas nenori rodyti g.gif
Taigi grazu kai raukiasi!!! thumbup.gif Naturaliau atrodo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 27 vasario 2009 - 14:21
Gaziulka, viskas ok. 4u.gif

QUOTE(sviecia @ 2009 02 27, 14:40)
Sis man atrodo vertas demesio. Gal tik dryziukus paslepk blooru wink.gif tada nesimatys kad fokusas prasove. Jeigu leisi, vakare pabandysiu pazaisti su sita nuotrauka, atsiusiu parodyt kas gausis smile.gif

Sviecia, as labai labai uz. Su fokusu cia gi beveik auto, fotkinta is rankos, ir dar pries kokius 15 men doh.gif

Grethen, saules trukumas man matyt, vitamino D nieks negamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 16:18)
nagi prisiprašėt daugiau uošvio biggrin.gif
Pirmoj noretus matyt apacia, pvz kad laikrasti rankose koki laikytu rolleyes.gif
o paskutine visai patiko, su jausmu man ji tokia smile.gif jei jau apie sartra, tai sakyciau net gi jauciu absurdo nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 27, 14:20)
Akiu diedukas nenori rodyti  g.gif
Taigi grazu kai raukiasi!!!  thumbup.gif  Naturaliau atrodo!

akių nerodo, nes neturi vienos akies.. labai dėl to kompleksuoja.. kai lendu iš sveikosios akies šono, dar neurzgia, ale jei tik iš kito - šakiec man, reik kelt padalkas ir bėgt tolyn wink.gif bet va pratinuosi pratinuosi pamažu, reik bandyt apžaist tą akytę per akinius.. doh.gif žodž, mokausi..
Atsakyti