Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

wyshnia, mielas kadras smile.gif O kodel nespalvotas? Man kazkodel spalvu norisi. O gal cia pas mane "spalotasis" pavasario periodas tesiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 16 kovo 2009 - 20:10
Nu kad greiciau uzbaigt tema, ikelsiu ir as pora.
Vakar vaziavom i Kauna :-)
pykstu
user posted image
reik dar pasisviesti
user posted image
ar gerai pasislepiau?
user posted image
Papildyta:
Sayonara, del spalvu, tai man lyg blankokos, bet galiu klyst, akys jau zvairuoja i vakara wacko.gif

Sea, nu kaip man patinka pirmasis portretukas!

Wyshnia, tuos kur pirmiau dejai, man labai istriigo 2 ir 3, antrasis savo sviesa, o treciasis va tuo "wyshnisku" sterilumu. O paskutinis, smagus, vaikiskas portretas, bet spalvu tiesiog prasyte prasos. (ir kaip mazius paauges blink.gif )

Pupeliuk, geris ir grozis. Baltai pavydziu, as jau praleidau tuos pirmuosius momentus, bandysiu atsigriebt dabar.

Ikeliau nuotraukas per photobucketa ir vel su jom kazkas ne taip. Na bet paskutiniojoj fokusas tik vienoj aky tai akivaizdziai doh.gif

C-girl, gera mergytes fotografuot, a? (nelemta jau mums matyt doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 16 kovo 2009 - 20:26
o aas ne temai pabaigt idedu smile.gif bet nezinau kam, pasitikrinimui ar siaip ispudziui. nes mane paskutuniu metu l.persekioja jausmas, kad tolstu ir tolstu nuo mainstream'o - pvz., dauguma kudros fotkiu ar is kitur kur man nepatinka. matau, arba kica, arba vien kokybe ir sharpa, arba tiesiog tvarkingus kadrus, bet ir tiek. bet paskui mastau - negali gi visi kolektyviai iseit is proto, jeigu mano foto "normaliems" zmonem nebesuvokiamos pasidaro, tai irgi kazkaip, nu zdz cool.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Opa, tu turi gera kadra naujam SM konkursui apie pagalbininkus virtuvej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 16, 21:30)
o aas ne temai pabaigt idedu smile.gif
Opa, tu turi gera kadra naujam SM konkursui apie pagalbininkus virtuvej mirksiukas.gif

As visai uzmirsau apie tuos konkursus, dekui 4u.gif

Zinai, del pirmos tavo nuotraukos kol kas neturiu nuomones, lyg ir kabina, bet ir tas plemas baltas akina ir demesi nukreipia, o va antroji nelabai - man nepatinka tie buteliai pirmam plane, ir nukirstas kampas, merginos tik galva. Nezinau, ar turiu teise kritikuot ir komentuot, nieko gudriau neparodau, bet va emociskai antroji man ne.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 03 16, 20:35)
As visai uzmirsau apie tuos konkursus, dekui  4u.gif

Zinai, del pirmos tavo nuotraukos kol kas neturiu nuomones, lyg ir kabina, bet ir tas plemas baltas akina ir demesi nukreipia, o va antroji nelabai - man nepatinka tie buteliai pirmam plane, ir nukirstas kampas, merginos tik galva. Nezinau, ar turiu teise kritikuot ir komentuot, nieko gudriau neparodau, bet va emociskai antroji man ne.

nu va as ir sakau - o man butent visa tai, ka surasei, ir patinka doh.gif o teise, aisku, kad turi, visi turi.

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 16, 21:39)
nu va as ir sakau - o man butent visa tai, ka surasei, ir patinka doh.gif o teise, aisku, kad turi, visi turi.

Kampas ir merginos galva man dar nebutu tokie kliuviniai, bet tie buteliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 03 16, 20:42)
Kampas ir merginos galva man dar nebutu tokie kliuviniai, bet tie buteliai doh.gif

bet as visa tai specialiai dariau doh.gif rimtai. nu sakau, kzk susirupinau del savo "iskrypusio" skonio
Atsakyti
viskas su tavimi tvarkoje, Gaziulka! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 16 kovo 2009 - 20:47
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 16, 21:45)
bet as visa tai specialiai dariau doh.gif rimtai. nu sakau, kzk susirupinau del savo "iskrypusio" skonio

Tai gal su manim netvarkoj... popsas uzvalde g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 03 16, 20:47)
viskas su tavimi tvarkoje, Gaziulka!  drinks_cheers.gif

nu jeigu tu sakai biggrin.gif 4u.gif

cia aisku, ne filosofavimo tema, bet man butu l.idomu suzinoti, ko jus siekiat fotografuodamos - kokybisku seimos kadru ar ko daugiau, o gal planuojat ateity is to uzdirbti, ar isreiksti save, kam jum to reikia, vienu zodziu ax.gif nu ir atitinkamai tada - kokiu kadru dazniausiai ieskot, kur, ar megstat parezisuoti ir t.t. ta prasme, kokia jusu fotografavimo filosofija/poziuris i tai ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti