Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sayonara, truuputi apacios daugiau noreciau ir kiek "svaresnio" antro plano, bet siaip, ka cia kabinetis- puikus kadras ax.gif 4u.gif
Atsakyti
dėkui. man pačiai labiausiai kliūna, kad dangus išdegęs. vyras sako, priklonuok kokių nors audros debesų biggrin.gif o aš sakau - tada Sartro įspūdžio neliks biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus. Del vertimo i jb, deja, nenorejau kontrastinti, oda atrode negraziai,bet radau dar viena su daugiau sviesos, tai galbut ta ir pasiliksiu. Svarinu siek tiek archyvus, nes kompas jau nevez.

Dar uzkliuvo Gaziulkos komentaras, tas kaip visada... Na, meno as nelauziu, juostu neryskinu, darau iprastinius "mamiskus" kadrus, va ir gaunas kaip visada... Dekui uz nuomone.

Sansaros nuotraukai ideja matau, bet ispildymo truksta, manyciau...

Sayonara, kaip fainai diedukas apsidumojes. Dangus kad padeges man nemaiso, bet va rankos daugiau, peciu linijos tiesiog prasyte prasosi, cia kvadratas geriausiai atrodytu g.gif

Ai, nu bet ka as cia...
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 02 27, 09:29)
Aciu uz komentarus. Del vertimo i jb, deja, nenorejau kontrastinti, oda atrode negraziai,bet radau dar viena su daugiau sviesos, tai galbut ta ir pasiliksiu. Svarinu siek tiek archyvus, nes kompas jau nevez.

Sayonara, kaip fainai diedukas apsidumojes. Dangus kad padeges man nemaiso, bet va rankos daugiau, peciu linijos tiesiog prasyte prasosi, cia kvadratas geriausiai atrodytu  g.gif

Ai, nu bet ka as cia...

na tokių mamiškų tai tikrai neištrink. geriau į diskus susivaryk arba spausdink, bet trinti - nuodėmė schmoll.gif

aha, apačios ir man norisi, bet kad nėra, nėra jos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sayonara, o aš tai nuotraukas norėčiau atgauti, kur pas andriušką gaminom biggrin.gif jau vyras ėmė reikalaut įrodymų, ką aš pas kitą vyrą tamsiam kambariukyje pusę dienos veikiau, o nuotraukų pusmetį neparnešu lotuliukas.gif sako, gal jų ir nėra lotuliukas.gif
dėl tavo dzieduko, man kadravimas kliūna. per daug kairės nors tu ką. blush2.gif o išdegimas danguje, šiuo atveju, manau mažiausiai kliūnantis dalykas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 vasario 2009 - 10:34
QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 10:33)
sayonara, o aš tai nuotraukas norėčiau atgauti, kur pas andriušką gaminom  biggrin.gif jau vyras ėmė reikalaut įrodymų, ką aš pas kitą vyrą tamsiam kambariukyje pusę dienos veikiau, o nuotraukų pusmetį neparnešu  lotuliukas.gif sako, gal jų ir nėra  lotuliukas.gif
dėl tavo dzieduko, man kadravimas kliūna. per daug kairės nors tu ką.  blush2.gif o išdegimas danguje, šiuo atveju, manau mažiausiai kliūnantis dalykas

tai guli jos pas mane namie.
jei rytoj kas nors norėtų susitikti, galėčiau atsinešti, jei ir Tu gali dalyvauti.
Atsakyti
Del rytdienos - as gal pasijungciau nuo kokios 15:30 ar pan, nei iki 15:00 kursai. Abieju telefonus turiu, jei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 02 27, 09:29)
Dar uzkliuvo Gaziulkos komentaras, tas kaip visada... Na, meno as nelauziu, juostu neryskinu, darau iprastinius "mamiskus" kadrus, va ir gaunas kaip visada... Dekui uz nuomone.

oj, oj, ne taip matyt suformulavau, tikrai ne ta norejau pasakyt (ir tikrai ne izeisti), dabar neturiu laiko, grisim, paaiskinsiu ka turejau omeny.
Atsakyti
c-girl - sveikinimai sukalibravus monitoriu! smile.gif thumbup.gif

sayonara: visai idomus senuko portretas gavosi. Gal kazko ir truksta bet man patiko smile.gif

Beje, isbandziau vakar actionus. Geras dalykas bet man visgi smagiau paciai kreives stumdyt ir leyerius klijuot.
pvz cia
pritaikiau actiona,

o cia:
padariau stumdydama kreives...

Beje, jabiausiai patiko actionai juodai baltom nuotraukom! Ten tai tikrai super! thumbup.gif

Gero jums pasimatymo rytoj! 4u.gif Gaila kad negalesiu prisijungti... Vilnius - Kaunas - laikas... unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi visai noriu ryt išeit kur pafotografuot ar šiaip paplepėt rolleyes.gif jei vyras sutiks pasilikti su abiem bambizais, tai labai tikiuosi prisijungti porai valandų..

Labai patiko Sayonaros diedukas 4u.gif apačios gal ir trūksta, bet gerai ir be jos, tiesiog geras kadras..

Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 02 26, 17:09)

Sis man atrodo vertas demesio. Gal tik dryziukus paslepk blooru wink.gif tada nesimatys kad fokusas prasove. Jeigu leisi, vakare pabandysiu pazaisti su sita nuotrauka, atsiusiu parodyt kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 27, 13:27)
sayonara: visai idomus senuko portretas gavosi. Gal kazko ir truksta bet man patiko smile.gif

Gero jums pasimatymo rytoj!    Gaila kad negalesiu prisijungti... Vilnius - Kaunas - laikas...

dėkui smile.gif žinau, kad neišbaigtumas ten kažkoks yra, bet pati į ją žiūrėdama jaučiu uošvį tokį, koks jis yra. Toks senas, keistas Sartras..smile.gif)
kitą kartą prisijunk wink.gif paskambink, kai būsi, aš vis tą juostelę įbrukti noriu biggrin.gif
Atsakyti