sayonara, truuputi apacios daugiau noreciau ir kiek "svaresnio" antro plano, bet siaip, ka cia kabinetis- puikus kadras
Aciu uz komentarus. Del vertimo i jb, deja, nenorejau kontrastinti, oda atrode negraziai,bet radau dar viena su daugiau sviesos, tai galbut ta ir pasiliksiu. Svarinu siek tiek archyvus, nes kompas jau nevez.
Dar uzkliuvo Gaziulkos komentaras, tas kaip visada... Na, meno as nelauziu, juostu neryskinu, darau iprastinius "mamiskus" kadrus, va ir gaunas kaip visada... Dekui uz nuomone.
Sansaros nuotraukai ideja matau, bet ispildymo truksta, manyciau...
Sayonara, kaip fainai diedukas apsidumojes. Dangus kad padeges man nemaiso, bet va rankos daugiau, peciu linijos tiesiog prasyte prasosi, cia kvadratas geriausiai atrodytu
Ai, nu bet ka as cia...
Dar uzkliuvo Gaziulkos komentaras, tas kaip visada... Na, meno as nelauziu, juostu neryskinu, darau iprastinius "mamiskus" kadrus, va ir gaunas kaip visada... Dekui uz nuomone.
Sansaros nuotraukai ideja matau, bet ispildymo truksta, manyciau...
Sayonara, kaip fainai diedukas apsidumojes. Dangus kad padeges man nemaiso, bet va rankos daugiau, peciu linijos tiesiog prasyte prasosi, cia kvadratas geriausiai atrodytu
Ai, nu bet ka as cia...
QUOTE(Opa @ 2009 02 27, 09:29)
Aciu uz komentarus. Del vertimo i jb, deja, nenorejau kontrastinti, oda atrode negraziai,bet radau dar viena su daugiau sviesos, tai galbut ta ir pasiliksiu. Svarinu siek tiek archyvus, nes kompas jau nevez.
Ai, nu bet ka as cia...
Ai, nu bet ka as cia...
na tokių mamiškų tai tikrai neištrink. geriau į diskus susivaryk arba spausdink, bet trinti - nuodėmė
aha, apačios ir man norisi, bet kad nėra, nėra jos
sayonara, o aš tai nuotraukas norėčiau atgauti, kur pas andriušką gaminom jau vyras ėmė reikalaut įrodymų, ką aš pas kitą vyrą tamsiam kambariukyje pusę dienos veikiau, o nuotraukų pusmetį neparnešu sako, gal jų ir nėra
dėl tavo dzieduko, man kadravimas kliūna. per daug kairės nors tu ką. o išdegimas danguje, šiuo atveju, manau mažiausiai kliūnantis dalykas
dėl tavo dzieduko, man kadravimas kliūna. per daug kairės nors tu ką. o išdegimas danguje, šiuo atveju, manau mažiausiai kliūnantis dalykas
QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 10:33)
sayonara, o aš tai nuotraukas norėčiau atgauti, kur pas andriušką gaminom jau vyras ėmė reikalaut įrodymų, ką aš pas kitą vyrą tamsiam kambariukyje pusę dienos veikiau, o nuotraukų pusmetį neparnešu sako, gal jų ir nėra
tai guli jos pas mane namie.
jei rytoj kas nors norėtų susitikti, galėčiau atsinešti, jei ir Tu gali dalyvauti.
Del rytdienos - as gal pasijungciau nuo kokios 15:30 ar pan, nei iki 15:00 kursai. Abieju telefonus turiu, jei ka
QUOTE(Opa @ 2009 02 27, 09:29)
oj, oj, ne taip matyt suformulavau, tikrai ne ta norejau pasakyt (ir tikrai ne izeisti), dabar neturiu laiko, grisim, paaiskinsiu ka turejau omeny.
c-girl - sveikinimai sukalibravus monitoriu!
sayonara: visai idomus senuko portretas gavosi. Gal kazko ir truksta bet man patiko
Beje, isbandziau vakar actionus. Geras dalykas bet man visgi smagiau paciai kreives stumdyt ir leyerius klijuot.
pvz cia
pritaikiau actiona,
o cia:
padariau stumdydama kreives...
Beje, jabiausiai patiko actionai juodai baltom nuotraukom! Ten tai tikrai super!
Gero jums pasimatymo rytoj! Gaila kad negalesiu prisijungti... Vilnius - Kaunas - laikas...
sayonara: visai idomus senuko portretas gavosi. Gal kazko ir truksta bet man patiko
Beje, isbandziau vakar actionus. Geras dalykas bet man visgi smagiau paciai kreives stumdyt ir leyerius klijuot.
pvz cia
pritaikiau actiona,
o cia:
padariau stumdydama kreives...
Beje, jabiausiai patiko actionai juodai baltom nuotraukom! Ten tai tikrai super!
Gero jums pasimatymo rytoj! Gaila kad negalesiu prisijungti... Vilnius - Kaunas - laikas...
Aš irgi visai noriu ryt išeit kur pafotografuot ar šiaip paplepėt jei vyras sutiks pasilikti su abiem bambizais, tai labai tikiuosi prisijungti porai valandų..
Labai patiko Sayonaros diedukas apačios gal ir trūksta, bet gerai ir be jos, tiesiog geras kadras..
Labai patiko Sayonaros diedukas apačios gal ir trūksta, bet gerai ir be jos, tiesiog geras kadras..
QUOTE(Opa @ 2009 02 26, 17:09)
Sis man atrodo vertas demesio. Gal tik dryziukus paslepk blooru tada nesimatys kad fokusas prasove. Jeigu leisi, vakare pabandysiu pazaisti su sita nuotrauka, atsiusiu parodyt kas gausis
QUOTE(sviecia @ 2009 02 27, 13:27)
dėkui žinau, kad neišbaigtumas ten kažkoks yra, bet pati į ją žiūrėdama jaučiu uošvį tokį, koks jis yra. Toks senas, keistas Sartras..)
kitą kartą prisijunk paskambink, kai būsi, aš vis tą juostelę įbrukti noriu