Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 16, 15:30)
Jauciu tikrai kazka prisidirbai, ne kitaip biggrin.gif

Ot reputacija cool.gif
Šiaip...gyvenimas bisk per ragus davė (bet skalpą paliko) - tik tiek (ale svarbiai)...
Atsakyti
Sayonara, man patinka spalvos, antroje is vis kaip natural atrodo 4u.gif
Papildyta:
Mano vakaryskciai biggrin.gif Av rezimas f1.8 pirmoje ,antroje f2.2 ISO 250

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sea, man tavo nuotraukose nepatinka šešėliai ant veiduko po akimis (turbūt šviesa buvo žemiau nei veidukas), aš juos naikinčiau 4u.gif Arba šviesos šaltinį kelčiau aukštyn.
Atsakyti
Aciu Evitafoto 4u.gif o kaip naikintum seselius? su curves kaip nors?
Atsakyti
Nesu didele PS ekspertė, šiuo atveju šviesinčiau su Dodge Tool, bet kiti gal ką geriau patars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 03 16, 15:32)
Sayonara, man kazkaip neuzsikabino niekas... tvarkingi kadrai. Nepasakyciau kad neiprastos apalgos... tiesiog normaliai  lotuliukas.gif Jau pasakiau tai pasakiau! biggrin.gif
Pirmoje geltonas "isdeges" zandukas truputi iskrenta is konteksto. Tik tiek, jeigu kabinetis wink.gif

aš dėl spalvų tik ir klausiau - ar geros spalvos, ar negeros..
aš gi su spalvom visiškai nesugebu dirbti.. lotuliukas.gif vis jb ir jb, tai va pabandžiau šiandien ir klausiu, ar gerai, ar negerai smile.gif į foto išvis nežiūrėkit niekas, čia vaikį namams fotkinausi, tai paėmiau pirmas pasitaikiusias foto ir dirbau tik su spalvom, daugiua į nieką dėmesio nekreipiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2009 03 16, 08:12)
Nesu didele PS ekspertė, šiuo atveju šviesinčiau su Dodge Tool, bet kiti gal ką geriau patars  ax.gif

reikes perfotografuot geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 16, 17:43)
reikes perfotografuot geriau biggrin.gif

Galima ir fotoshopu patvarkyti bet bijau kad nenaturaliai atrodys... Musu pasamone jaus is kur sklinda sviesa ir kad kazkas cia ne taip... Turiu laisva minute, tuoj pabandysiu parodyt mirksiukas.gif

user posted image
paskubomis, svelniai pavaliau bet nedrisau visiskai panaikinti siu seseliu. Kaip minejau kad nedingtu naturalumo jausmas, o po to, kadangi pirminis variantas buvo gana triuksmingas, uzmeciau siek tiek skaitmeninio triuksmo kad veido faktura susivienodintu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 16 kovo 2009 - 19:34
Sviecia,aciu 4u.gif bigsmile.gif o kaip pavalei? labai sudetinga?

kodel skyrelis toks apmires, taip norisisi nauju darbu paziurineti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 16 kovo 2009 - 19:52
clone stamp. Tik ziurek kad nebutu 100 proc.opacity ir flow. Ir pirmyn! Tir reikia labai atsargiai. Su praktika pajausi koki dydi ir koki ryskuma imti wink.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , eisiu pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
''keep it cool'' (mano buitiakas biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti