lyg nieko šįkart (nebėr senojo), tik su anuo niku čia nelabai norėjosi sąsajų su tikru vardu. Ir tep pavargau gal kiek anaip...norėjos iš vis dingt, bet labai nepatogu neregistruotam skaityt (ką jau kalbėt apie nuotraukų žiūrėjimą) , tai jei galima ir labai neerzina norėč va taip būt. Rimtėju su amžium
Sveikutes, noriu nupirkti vyrui gimtadieniui dovanu trikoji. jis fotografuoja su nikon d40 ir nori kad trikojis butu kokio 150 cm.
gal galetumete nurodyti ka pirkti , nes perziurejau vilbrafoto ir nesuprantu kas ten kuo skiriasi ir kuris tinka.
gal galetumete nurodyti ka pirkti , nes perziurejau vilbrafoto ir nesuprantu kas ten kuo skiriasi ir kuris tinka.
pakartosiu ir čia klausimus: biudžetas, tikslas (kam naudos tą trikojį) ir kokią optiką mauna ant aparato?
QUOTE(andriuska @ 2009 03 16, 13:21)
pakartosiu ir čia klausimus: biudžetas, tikslas (kam naudos tą trikojį) ir kokią optiką mauna ant aparato?
biudzetas iki 200 lt. aisku kuo pigiau tuo geriau bet kad normalus butu
trikoji naudos patalpose ir gamtoje fotografuoti.
kokia optika mauna?? nesupratau klausimo. fotoaparatas nikon d40
koks aparatas nėr skirtumo (visi jie iki 1 kg pas tuos, kurie tokius klausimus užduoda). o klausimo esmė tame, kad jei "gamtoje" paukštukus su kokiu teleobjektyvu (pvz iki 300 mm) norės fotografuoti, tai "iki 200 lt" nelabai ir ką rasi. ten galvos (jei jas taip galima pavadinti) plastmasinės, ir no tokio svorio (ir sverto jėgos) links ir nei velnio nelaikys. o jei fotografuoja su kitiniu, tai dovanok bilekokį už 100-150. visi jie iš esmės vienodi.
QUOTE(Atidela @ 2009 03 16, 13:46)
biudzetas iki 200 lt. aisku kuo pigiau tuo geriau bet kad normalus butu
Sunku turetu buti... Uz tokia suma ir nebloga nebent ebay rasti galima...
QUOTE(Atidela @ 2009 03 16, 12:53)
Sveikutes, noriu nupirkti vyrui gimtadieniui dovanu trikoji. jis fotografuoja su nikon d40 ir nori kad trikojis butu kokio 150 cm.
kadangi vyro turima technika nepasizymi profesionalumu, manau drasiai gali eiti i senukus ieskoti Velbon ar Unomat trikojo nesusigundyk paciu lengviausiu ir ploniausiom kojomis, nes tiesiog nupus
jie visi ir bus mazdaug 160-180 aukscio, D40 nulaikys puikiai su kit'tiniu objektyvu ir su pusetino svorio kitu kokiu. kaina ir bus iki 200 lt. Nuoroda
jei idomu, pati turiu Unomat ir puikiai mane jis dar tenkina (teleobjektyvo neturiu, fotoaparata D50 ir D90 nulaiko puikiai, jokiu priekaistu neturiu jam visai kol technikos svoris neauga )
QUOTE(Giedrė @ 2009 03 14, 16:53)
Na,as dar nemoku gerai fotografuoti,tik mokausi,bet noriu "daikta" nusipirkti keliems metams,bent jau..
Kaip sakoma - pirk brangiausia neapsiriksi
QUOTE(O @ 2009 03 15, 10:47)
Aciuks
Ar man cia? uz ka?
Smilciau, Ca-girl, aciu uz mano nuotrauku pakomentavimus
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 15, 22:05)
Aš ir pateršiu eterį su buitiaku Dėl j/b jūsų nuomonė man įdomi, ar ne per daug užkontrastinau
Man viskas gerai, gal tik triuksmo truksta
QUOTE(O @ 2009 03 16, 08:23)
Didelis Jums visoms dekui, ir dar Wyshniai, nes tik vakar i mano kaima vidury tundros atejo zinia kad RAW galima ir per ps koreguoti ir versti
+2009 03 16, 09:52-->
QUOTE(hi @ 2009 03 16, 09:52)
Labas rytas, padariau šiokią tokią pertvarką (man pačiai labai reikėjo) , tai ...
Jauciu tikrai kazka prisidirbai, ne kitaip
Pupeliuk, miela
Sviecia, uzmaciau, kad turi kazkokia eknyga apie kompozicija. Ar labai sunki? Skaitau as rusiskai, tik laaabai letai, bet gal iveikciau - labai norisi
Wyshnia, cia rasi straipsnius apie kompozicija
Buvo dar knyga "fotografija kak"... gal jau istrinta, nes dabar jos neradau...
Sekmes skaitant
Buvo dar knyga "fotografija kak"... gal jau istrinta, nes dabar jos neradau...
Sekmes skaitant
Sayonara, man kazkaip neuzsikabino niekas... tvarkingi kadrai. Nepasakyciau kad neiprastos apalgos... tiesiog normaliai Jau pasakiau tai pasakiau!
Pirmoje geltonas "isdeges" zandukas truputi iskrenta is konteksto. Tik tiek, jeigu kabinetis
Pirmoje geltonas "isdeges" zandukas truputi iskrenta is konteksto. Tik tiek, jeigu kabinetis