Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

lyg nieko šįkart rolleyes.gif (nebėr senojo), tik su anuo niku čia nelabai norėjosi sąsajų su tikru vardu. Ir tep pavargau gal kiek anaip...norėjos iš vis dingt, bet labai nepatogu neregistruotam skaityt (ką jau kalbėt apie nuotraukų žiūrėjimą) blush2.gif , tai jei galima ir labai neerzina norėč va taip būt. Rimtėju su amžium tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 16 kovo 2009 - 11:22
Sveikutes, noriu nupirkti vyrui gimtadieniui dovanu trikoji. jis fotografuoja su nikon d40 ir nori kad trikojis butu kokio 150 cm.
gal galetumete nurodyti ka pirkti ax.gif , nes perziurejau vilbrafoto ir nesuprantu kas ten kuo skiriasi ir kuris tinka. blush2.gif
Atsakyti
pakartosiu ir čia klausimus: biudžetas, tikslas (kam naudos tą trikojį) ir kokią optiką mauna ant aparato?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 03 16, 13:21)
pakartosiu ir čia klausimus: biudžetas, tikslas (kam naudos tą trikojį) ir kokią optiką mauna ant aparato?

biudzetas iki 200 lt. aisku kuo pigiau tuo geriau smile.gif bet kad normalus butu smile.gif
trikoji naudos patalpose ir gamtoje fotografuoti.
kokia optika mauna?? g.gif nesupratau klausimo. fotoaparatas nikon d40 blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
klausimas ko gero pvz. kokius objektyvus deda ...
Atsakyti
koks aparatas nėr skirtumo (visi jie iki 1 kg pas tuos, kurie tokius klausimus užduoda). o klausimo esmė tame, kad jei "gamtoje" paukštukus su kokiu teleobjektyvu (pvz iki 300 mm) norės fotografuoti, tai "iki 200 lt" nelabai ir ką rasi. ten galvos (jei jas taip galima pavadinti) plastmasinės, ir no tokio svorio (ir sverto jėgos) links ir nei velnio nelaikys. o jei fotografuoja su kitiniu, tai dovanok bilekokį už 100-150. visi jie iš esmės vienodi.
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 03 16, 13:46)
biudzetas iki 200 lt. aisku kuo pigiau tuo geriau smile.gif bet kad normalus butu smile.gif
trikoji naudos patalpose ir gamtoje fotografuoti.
kokia optika mauna??  g.gif  nesupratau klausimo. fotoaparatas nikon d40  blush2.gif  unsure.gif

Sunku turetu buti... Uz tokia suma ir nebloga nebent ebay rasti galima... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 03 16, 12:53)
Sveikutes, noriu nupirkti vyrui gimtadieniui dovanu trikoji. jis fotografuoja su nikon d40 ir nori kad trikojis butu kokio 150 cm.
gal galetumete nurodyti ka pirkti ax.gif , nes perziurejau vilbrafoto ir nesuprantu kas ten kuo skiriasi ir kuris tinka.  blush2.gif

kadangi vyro turima technika nepasizymi profesionalumu, manau drasiai gali eiti i senukus ieskoti Velbon ar Unomat trikojo mirksiukas.gif nesusigundyk paciu lengviausiu ir ploniausiom kojomis, nes tiesiog nupus smile.gif
jie visi ir bus mazdaug 160-180 aukscio, D40 nulaikys puikiai su kit'tiniu objektyvu ir su pusetino svorio kitu kokiu. kaina ir bus iki 200 lt. 4u.gif Nuoroda
jei idomu, pati turiu Unomat ir puikiai mane jis dar tenkina (teleobjektyvo neturiu, fotoaparata D50 ir D90 nulaiko puikiai, jokiu priekaistu neturiu jam visai kol technikos svoris neauga smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 16 kovo 2009 - 14:10
QUOTE(Giedrė @ 2009 03 14, 16:53)
Na,as dar nemoku gerai fotografuoti,tik mokausi,bet noriu "daikta" nusipirkti keliems metams,bent jau..

Kaip sakoma - pirk brangiausia neapsiriksi biggrin.gif

QUOTE(O @ 2009 03 15, 10:47)

Ar man cia? uz ka? unsure.gif smile.gif

Smilciau, Ca-girl, aciu uz mano nuotrauku pakomentavimus 4u.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 03 15, 22:05)
Aš ir pateršiu eterį su buitiaku  blush2.gif Dėl j/b jūsų nuomonė man įdomi, ar ne per daug užkontrastinau  g.gif

Man viskas gerai, gal tik triuksmo truksta ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(O @ 2009 03 16, 08:23)
Didelis Jums visoms dekui, ir dar Wyshniai, nes tik vakar i mano kaima vidury tundros atejo zinia kad RAW galima ir per ps koreguoti ir versti  lotuliukas.gif  4u.gif

blink.gif lotuliukas.gif

smile.gif+2009 03 16, 09:52-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 03 16, 09:52)
Labas rytas, padariau šiokią tokią pertvarką (man pačiai labai reikėjo) , tai ...

Jauciu tikrai kazka prisidirbai, ne kitaip biggrin.gif

Pupeliuk, miela wub.gif
Sviecia, uzmaciau, kad turi kazkokia eknyga apie kompozicija. Ar labai sunki? Skaitau as rusiskai, tik laaabai letai, bet gal iveikciau - labai norisi 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia, cia rasi straipsnius apie kompozicija smile.gif
Buvo dar knyga "fotografija kak"... gal jau istrinta, nes dabar jos neradau...

Sekmes skaitant 4u.gif
Atsakyti
nenorėjau paklausti apie foto ax.gif norėjau paklausti apie spalvas. kažką chimičinau, Jūsų nuomonės norėč..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sayonara, man kazkaip neuzsikabino niekas... tvarkingi kadrai. Nepasakyciau kad neiprastos apalgos... tiesiog normaliai lotuliukas.gif Jau pasakiau tai pasakiau! biggrin.gif
Pirmoje geltonas "isdeges" zandukas truputi iskrenta is konteksto. Tik tiek, jeigu kabinetis wink.gif
Atsakyti