ikisiu savo trigrasi del presets (tu su ispletimu xml). as nekeliu niekur, tiesiog atsidarius per PS raw faila (pasileidzia Camera RAW atskiras langas raw redagavimui), desineje puseje salia uzraso Basic yra dar desiniau tokia smulkute ikonyte kaip sarasiukas (toje pat pilkoje Basic uzraso eiluteje). tai ja paspaudus ir darant Load settings, pasirinkus is saraso kuri nori presets, tie presets puikiai pasileidzia ir suveikia kaip action (pakeicia foto pagal actiona).
pabandykit gal taip
tiesa, atstatyt pirminius pramaetrus reikia uzlipus ant camera raw defaults
Tamsus miskas man su tais preset'ais Nes man kompe net actionai nesimate, kol opa praktiskai po atskira papkute nepermete man Tai tik tuos lily blue actionus panaudoju sumazindama opasity. Uzteks man
Pupeliuk , labai mielos bemiegancio zuikio nuotraukytes Pirmoje turbut nuo sienu zalsvas atspalvis krenta ant skruostuko...su ta pacia problema esu susidurus ir niekaip negaliu to zalumo nuimt, nes jis ten ir buvo nuo sienos, o su wb viskas tvarkoj buna...
Wyshniuk, ilgai galvojau apie tavo nuotraukytes.
Man iskart labiausiai patiko antra ir tebepatinka antra Puikus apsvietimas Gal tik noretusi berniuko zvilgsnio i kamera(bet tik gal ) Patinka man ji labai
Pirma- nu va as su Gaziulka sutinku- reklama "next" kompanijai... Puikios kokybes kadras, nuostabaus grozio vaikas, bet man tas lupytes prikandimas kazkaip net nezinau...atrodo vaikutis baaaais nenoriai fotografuojasi, sedi kaip ant adatu ir laukia kada greiciau pabegti Del kadravimo tokio irgi nesu tikra...
Trecia- nuostabaus grozio moteris, geras portretukas, tik formatas man ne ytin...bet cia jau skonio reikalas
Dar karta dekui visiems uz komentarus
Pupeliuk , labai mielos bemiegancio zuikio nuotraukytes Pirmoje turbut nuo sienu zalsvas atspalvis krenta ant skruostuko...su ta pacia problema esu susidurus ir niekaip negaliu to zalumo nuimt, nes jis ten ir buvo nuo sienos, o su wb viskas tvarkoj buna...
Wyshniuk, ilgai galvojau apie tavo nuotraukytes.
Man iskart labiausiai patiko antra ir tebepatinka antra Puikus apsvietimas Gal tik noretusi berniuko zvilgsnio i kamera(bet tik gal ) Patinka man ji labai
Pirma- nu va as su Gaziulka sutinku- reklama "next" kompanijai... Puikios kokybes kadras, nuostabaus grozio vaikas, bet man tas lupytes prikandimas kazkaip net nezinau...atrodo vaikutis baaaais nenoriai fotografuojasi, sedi kaip ant adatu ir laukia kada greiciau pabegti Del kadravimo tokio irgi nesu tikra...
Trecia- nuostabaus grozio moteris, geras portretukas, tik formatas man ne ytin...bet cia jau skonio reikalas
Dar karta dekui visiems uz komentarus
Pupeliuk, va ir sioje mano foto matosi zalsvas atspalvis ant veiduko sono nuo zalsvos sienos...
QUOTE(Sansara @ 2009 03 14, 20:28)
dejavu, dekui uz Kennos pristatyma blog'e tik dabar pamaciau
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 15, 02:47)
Prašom, turėjau jau seniai, tik niekaip neprisiruošdavau įdėti. Ir atleiskit už stiliaus klaidas (verčiau iš rusų kalbos).
Sea, lankaus aš čia - visad perskaitau, ką prirašėt, tik deja, neturiu ką jums pasakyti
QUOTE(evitafoto @ 2009 03 15, 17:00)
Ooo, sveika, malonu tave matyti Ir labai ačiū už tokį pamąstymą Kažkaip visad įsivaizdavau, kad ryškumo zona priklauso ir nuo mm, tai dėl to taip ir susimąsčiau. Dėl mano 50mm, nežinau kas su juo negerai, bet tikrai muilina labiau nei turėtų šie objektyvai, lyginau su draugų turimu tokiu pat. Maniškis siųstas iš JAV, taigi nepavyks pagal garantinį nieko padaryti.
Kažkaip tiesiog sudvejojau ar man tiktų tas 105mm portretams, noriu didesnio mm portretams, fotografuoju ir ant juostos, tai norisi tų didesnių mm ir atviresnės diafragmos (turiu teleobjektyvą, bet jo piešinys man nepatinka portretam ir jis tamsokas). Labai gaila, kad Vilbroj nėra pasibandymui
Kaip tik šiandien dar pasitarėm su vyru, kad jis išsirenka sau Macro (renkasi tarp 60mm f/2,8 ir to 105mm), nes jam reikia pasibandyt kokio artinimo tiksliai reikia, o tada jau aš spręsiu, ar atsinaujinsiu 50mm ar imsiu 85mm.
California, tikrai labai nekaip gaunasi tie atspalviai nuo sienų ant odos, todėl gėris yra baltos sienos va tik tame vieninteliam kambary sienos žalios, tai ir nuotruakos atitinkamai su tokiu atspalviu.. Labiausiai nemėgstu fotografuoti kambariuose su geltonom ar persikinėm sienom, nes atspalvis labai nekoks gaunasi Beje labai graži tavo paskutinė nuotraukytė
Dar pateršiu eterį savo šeimyniniais kadras
Oiii kokios fainos nuotraukos, man be priekaistu Patys geriausi va tokie modeliuki- nesisaipys is taves, niekur nepabegs....
Dejavu, sveikute, malonu cia tave matyt
Dejavu, sveikute, malonu cia tave matyt
Pupeliuk, jau visas vyrukas Gražu labai
Aš ir pateršiu eterį su buitiaku Dėl j/b jūsų nuomonė man įdomi, ar ne per daug užkontrastinau
Kokybė neblizga, nes ISO 1600, bet retai kada vaikį savo nesivaipantį pagaunu, tai tenka tenkintis bent tai keliais pusėtinais kadrais
ir vėl pusę psl matau
Aš ir pateršiu eterį su buitiaku Dėl j/b jūsų nuomonė man įdomi, ar ne per daug užkontrastinau
Kokybė neblizga, nes ISO 1600, bet retai kada vaikį savo nesivaipantį pagaunu, tai tenka tenkintis bent tai keliais pusėtinais kadrais
ir vėl pusę psl matau
QUOTE(Sansara @ 2009 03 15, 16:12)
ikisiu savo trigrasi del presets (tu su ispletimu xml). as nekeliu niekur, tiesiog atsidarius per PS raw faila (pasileidzia Camera RAW atskiras langas raw redagavimui), desineje puseje salia uzraso Basic yra dar desiniau tokia smulkute ikonyte kaip sarasiukas (toje pat pilkoje Basic uzraso eiluteje). tai ja paspaudus ir darant Load settings, pasirinkus is saraso kuri nori presets, tie presets puikiai pasileidzia ir suveikia kaip action (pakeicia foto pagal actiona).
pabandykit gal taip
pabandykit gal taip
JEEEEEEE!!!!!Aciu!! pasirodo viskas daug lengviau
QUOTE(dejavu @ 2009 03 15, 20:57)
Prašom, turėjau jau seniai, tik niekaip neprisiruošdavau įdėti. Ir atleiskit už stiliaus klaidas (verčiau iš rusų kalbos).
Sea, lankaus aš čia - visad perskaitau, ką prirašėt, tik deja, neturiu ką jums pasakyti
sveika uzsukus.Gaila,kad neprisijungi prie musu...o buvo laikai...
Pupeliuk,grooozis as negaliu objektyviai vertint tavo sito mazylio ji visaip vartau ir jis man toks panasus toks panasus... Vis galvoju,turbut yra laikotarpis kai jie visi vienas y kita panasus arba mamiska akis uzsispalvavus tiesa,pirmoje siektiek saltokas atspalvis,bet nezinau,ar nepatinka..
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 15, 22:55)
Kažkaip visad įsivaizdavau, kad ryškumo zona priklauso ir nuo mm...
Bendrai paėmus - priklauso. T.y 100mm fotografuojant is 5m turės 2 kartus mažesnį DOF, negu 50mm (su ta pačia diafragma). Tačiau tai pačiai kadruotei, kurią fotografuotum iš 5m su 50mm, su 100mm teks fotografuoti iš 10m. Ir tuomet DOF bus vienodi. Bet fonas su 100mm bus žymiai labiau išlietas.
O objektyvai Amerikoje pigūs, imk abu .
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 15, 22:05)
man sioje foto ne j/b kliuna,bet kadravimas pats..kazkaip labai suspaustas kadras,nors berniukas ten kaip ir ysispraudes,net galva remiasi y kairyji sona ,man norisi erdves..
Merginos,kurios naudoja presets as vis dar neatstoju.Isbandziau.Ir kazkodel man labai veidukai isdeginti..Ta prasme,kad atidarius faila,paleidus kuri nors action'a iskart pirma kas apsisviecia tai veidas,einu y exposure pataisau,bet tada action'as kaip ir praranda 'saves'..cia taip turi but?ar dar kazka ne taip darau?
QUOTE(zuvialia @ 2009 03 16, 00:34)
Merginos,kurios naudoja presets as vis dar neatstoju.Isbandziau.Ir kazkodel man labai veidukai isdeginti..Ta prasme,kad atidarius faila,paleidus kuri nors action'a iskart pirma kas apsisviecia tai veidas,einu y exposure pataisau,bet tada action'as kaip ir praranda 'saves'..cia taip turi but?ar dar kazka ne taip darau?
Tu teisingai viską darai, tame ir esmė šitų reikalų, kad jie (ne visi) stipriai peršviečia kadrą. Aš paleidus perset, grįžtu į šviesumo redagavimą ir mažinu šiek tiek ekspozicijos korekciją ir šviesumo korekciją. Šiaip labai priklauso nuo kadro. Man kai kuriuos peršviečia kai kurių ne, kai kuriems iš viso nieks netinka. Taigi tai ne visuotinis nuotraukų remonto fabrikėlis Kaip jau rašiau turiiu mintį susikurti kokį Perset ar action pati, reikia dar tik perprasti jų visų veikimą, ką jie ten keičia.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 15, 22:45)
Tu teisingai viską darai, tame ir esmė šitų reikalų, kad jie (ne visi) stipriai peršviečia kadrą. Aš paleidus perset, grįžtu į šviesumo redagavimą ir mažinu šiek tiek ekspozicijos korekciją ir šviesumo korekciją. Šiaip labai priklauso nuo kadro. Man kai kuriuos peršviečia kai kurių ne, kai kuriems iš viso nieks netinka. Taigi tai ne visuotinis nuotraukų remonto fabrikėlis Kaip jau rašiau turiiu mintį susikurti kokį Perset ar action pati, reikia dar tik perprasti jų visų veikimą, ką jie ten keičia.
supratau dekui bet tarkim va viena padariau,kuri man liuks RAW spalvos,bet issaugojus JPG spalvos supaprasteja..suprasteja.pas tave viskas matosi tokiom pat spalvom?man atrodo jau rasei kazka,bet praleidau...