Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Giedrė @ 2009 03 14, 19:12)
Na va,sulyginau 10 Canonu modeliu.Isvada-geriausi :
Canon Eos 450 - + 12mln .pix(gerai studijai), -- kai kas raso,kad nemalonus rankose plastikinis korpusas
Canon Eos 40 D  + daug, --tamsina Lcd ekranas,kartais prigauna del iso,gaila,kad 10 mln.pix,juk einam i prieki g.gif

Tai,man kaip atrodo,kad 450-ukas,net geriau uz 40-tuka,nors 40-ukas,tai jau pusiau profam priklauso

Pentaxa deja ismetu is saraso,paklausau patarimu,tu kas ji tureje mirksiukas.gif

450 uz 40 negali buti geriau, tai tiesiog skirtingu klasiu fotikai.
Atsakyti
dejavu, dekui uz Kennos pristatyma blog'e thumbup.gif tik dabar pamaciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 kovo 2009 - 20:30
QUOTE(sayonara @ 2009 03 14, 21:31)
450 uz 40 negali buti geriau, tai tiesiog skirtingu klasiu fotikai.

Suklydau 4u.gif .Tik nesuprantu del ko tu pixeliu pas ji maziau,juk aukstesnes klases(zinau,kad pixeliai reikalingi tik didelem foto praktiskai..)

Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2009 03 14, 20:39)
Suklydau 4u.gif .Tik nesuprantu del ko tu pixeliu pas ji maziau,juk aukstesnes klases(zinau,kad pixeliai reikalingi tik didelem foto praktiskai..)

man tai tie pikseliai truputį mados klyksmas.. gal dirbantiems profesionalams ir aktualu, bet man kaip turinčiai tik hobį - pfff..smile.gif
Atsakyti
c-girl as be zado bigsmile.gif thumbup.gif ypac paskutine...siandien du kartus sugrizau pasigrozeti
Atsakyti
Kaip tai vėl įdarbinus fotoaparatą pastaruoju metu smile.gif ir toliau vyksta gražių spalvų ieškojimai smile.gif komentarams 4u.gif

user posted image

user posted image

Šitoj biški pagalvė negerai atrodo su nusitraukusiu užvalkalu, nespėjau pataisyt blush2.gif

Scrap8, vis pamirštu, kad norėjau pakomentuoti tavo nuotrauką - labai labai patiko tos palmės 4u.gif Ir prisimenu tave puikiai dėl tavo pomėgio. Dar šiandien eidama mieste, mažoje gatvelėje pamačiau mažą krautuvėlę - Pieštukai ir popieriukai - viskas scrapbooking'ui ir kitiems rankdarbiams, organizuojami ir kursai - tai iškart tave prisiminiau smile.gif gražus užsiėmimas smile.gif na čia biški off topic biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 15 kovo 2009 - 00:16
wyshnia, 1 - next reklamai parduotum drasiai, 2 - kokybe ir tiek, gal dar kadro uzpildymas man kiek kliuna - sviesos pluostas ant zalios sofos, siek tiek lango, siek tiek kazko to rudo ant sienos - zdz, demesio pablaskymo tasku netruksta, o kai dar pati israiska neypatinga ir neaisku i ka ziuri, tai nesugroja kazkaip. 3 - mano akis negali susitaikyti su kadravimu, kzk labai jau nestandartinis. taip pat kaip tokiam svariam portretui tos juodos "sleikutes" galetu ir nesimatyt. ir vyro kaklas mane kzk susiguzti vercia - (zinok, dabar mintyse keikiuosi, kad nemoku elegantiskai issireiksti), bet man kazkaip disonuoja, kad mergina tokia grazi, tokia pasharpinta, o jis toks neskustas, ta rauksle, nu kzk neestetiskai ta dalis perteikta...nu as gal visai doh.gif

giedre, tavo vietoj (kiek as galiu isivaizduoti tavo supratima is klausimu) su savo dabartiniu protu pirkciau bile koki ta fotika vidutini (Canona 450, ar Nikon koki D60, 80), gal netgi naudoto nepabijociau. ir kad MOKYCIAUSI fotografuot. sayonara vsk teisingai surase mirksiukas.gif apie jokia studija ne minties nebutu, kol nepajusciau, kad galiu. ir su objektyvais neskubek, pamatysi, pradesi fotkint ir su laiku labai aiskiai pajusi, kurio butent nori. kzk liudnoka man kad su tais prieinamais fotikais taip "nusipigino" (visom prasmem) fotografija, tos studijos, studijeles... aj, bet ka cia - yra paklausa, atsiranda ir kas siulo. bet kazkaip nujauciu, kad nepaklausysi tu musu, nes tiesiog.. negali. prisimenu save pacioj pradzioj, irgi daug ko tiesiog negalejau isgirsti smile.gif

c_girl, puikiai, man gal irgi tu kontextiniu (pan kaip su katinu daugiau noretusi), bet cia tik skonio reikalas. drasos tik tau daugiau linkiu, kad greiciau vsk isisuktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 14, 13:14)
Wyshnia, nu kokia gali buti kritika  doh.gif 

Konstruktyvi ir pamokanti ax.gif Aciu, O. 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 14, 13:50)
Turiu tokį klausimą turintiems didesnio mm objektyvus.

Ufff, paklausei. Aha, turim mes kelis. Pirmiausia tik paklaust noriu, koks cia tas 85mm 1.4 ir 105mm 2.8 g.gif Nei apie viena, nei apie kita girdet neteko ir pagooglinus neradau unsure.gif O kur nuotraukas ikelei spalvoms, tai man be priekaistu - toks vos vos zalsvas atspalvis, bet man labai grazu 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 14, 15:22)
Wyshnia, pirmoji ir trecioji wub.gif O trecioje forumiete? labai grazi moteris wub.gif

4u.gif Aha, forumiete - supermamka - laaaabai grazi rolleyes.gif

QUOTE(westa @ 2009 03 14, 16:19)
Wyshniuk pirmoji gera, trečia dar geresnė.. antra tiesiog..  smile.gif

4u.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 14, 22:59)
wyshnia, ...(zinok, dabar mintyse keikiuosi, kad nemoku elegantiskai issireiksti), ...nu as gal visai  doh.gif

nesikeik, gi nieko tokio neparasei 4u.gif Ir gal ne visai tu visai - kiekvienas nuotrauka savaip matom - man tas visai nekliude, kaip tik manau nekaip vyrukas paglamurintas butu atrodes. reiks gal noiso pridet ir jb padaryt - gal ne taip i akis kris, bus toks a la mianas biggrin.gif Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
o jau spalvu pridejot!!!atsigavo akys..ir dar labiau uzpavydejau..ne juodai,bet zaliai...
va ca_girl mergyte super spalvos,nors pirmoje galeciau ir as kabinetis prie to rausvumo.modeliukaturi pasonej pavydetina wub.gif

wyshnia,tu kaip visada su tuo paslaptingu astrumu fotkese apzavi mane..o sios laaabai! berniukas nepaprastai graziu akiu,antroji faina savo sviesa,trecioje pakirpciau ir as to vyruko smakriuko blush2.gif moters bruozai uzburiantys wub.gif

pupeliuk,spalvos kokios!!pirma tai ysimylejau... wub.gif antroje jauciasi vos vos rausvas atspalvis.cia vel su presets?ar stumdei pati ka nors?

Giedre,zinok atejau ir as mazdaug panasiai,kaip tu..klaidziojau tarp pentaxu ir canonu..dziaugiuos,kad mano pasirinkime nugalejo canon.vien del pamoku cia,kuriu metu lengviau susgaudziau apie ka shaika kalba/ypac pradzioje tai nera lengva...gaila fotolama nebesilanko,jis gana smulkiai mane buvo supazindines su pentaxo privalumais.buvau uzsikabliavus...
Atsakyti
Puppeliuk,
labai grazios spalvos, berniukas wub.gif zavus kadrai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 03 14, 12:28)
dejavu, dekui uz Kennos pristatyma blog'e  thumbup.gif tik dabar pamaciau  blush2.gif

tikrai aciu wub.gif as jau senokai psigedau Dejavu 4u.gif ,kodel cia nebesilankai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 15 kovo 2009 - 02:49
Turiu labai primityvų klausimą ax.gif blush2.gif
*vis eina kalbos apie 85 mm kaip idealų objektyvą portretam. Aš turiu 28-105mm f3,5 tai juk su šiuo galiu išgauti 85mm...koks esminis skirtumas? Atskira 85mm perkama dėl f1,4?

Scrap8, vis pamirštu, kad norėjau pakomentuoti tavo nuotrauką - labai labai patiko tos palmės 4u.gif Ir prisimenu tave puikiai dėl tavo pomėgio. Dar šiandien eidama mieste, mažoje gatvelėje pamačiau mažą krautuvėlę - Pieštukai ir popieriukai - viskas scrapbooking'ui ir kitiems rankdarbiams, organizuojami ir kursai - tai iškart tave prisiminiau smile.gif gražus užsiėmimas smile.gif na čia biški off topic biggrin.gif

atsakysiu off-topic (ir tave kaltinsiu jei kitiem trukdo tongue.gif )
*** 4u.gif dėkui...man daug lengviau fotografuot siužetus kurie neturi kojų nuo manęs pabėgti biggrin.gif blush2.gif Dėl to čia sėdžiu ir seilę varvinu.
*** Ji jau ne viena scrap parduotuvė LT...nors scrap'as LT dar embrioninėj stadijoj, tikiuosi kad laikui bėgant pakeis žmonių požiūrį kad tai ne tik lipdukų klijavimas ant nuotraukų rolleyes.gif

*Mažas Pupeliukas Spalvos thumbup.gif ...o pirmoj nuotraukoj jis tkrai miega ar tau papozuoja paprašant?
P.S. man labiau net patinka kad pagalvės užvalkalas netaisytas...labiau įtikinai kad tikras momentas įamžintas, o ne studijinis "sulaižytas" 4u.gif

Atsakyti
Wyshnia, čia Nikkor'o, Canon atitimuo būtų berods 100 f/2,8 macro, o to 85mm turėtų būti Canon. Na aš grynai dėl ryškumo zonos panašumo. Ar tie du objektyvai piešia panašiai. Vilbroj neturėjo nė vieno iš jų pasibandymui, tai apskritai neturiu supratimo, kokia ryškumo zona ir kiek jie artina.

Žuvelia, čia pati stumdžiau. Noriu pati išmokt ir susikurt sau kokius actionus skirtingiem kambariam, su skirtingu apšvietimu biggrin.gif Scrap8 - jis čia miegojo, iš kart prabudus fotografavau.
Atsakyti