Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

eisiu kudroje paieskosiu Baccardi:) mano galva visai tuscia blush2.gif gi maciau smile.gif grazu sunu augini wub.gif

Cgirl, pamaciau tavo siuos darbus ir issiziojau wub.gif Spalvos,modelis, rakursai viskas nuostabu wub.gif pasiseke mazylei ir jos tevams biggrin.gif
p.s cia sviezi darbai speju ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 14 kovo 2009 - 00:15
Man tai gražu, California.. Labai patinka tavo stilius. Visame kame wub.gif
Jei kabinėtis, pirmoje gal vos vos mėlynumą nuimčiau, nes toks violetinis atspalvis man vos per akivaizdus. Juodai baltoje truputėlį norisi kad veidukas labiau būtų atsuktas. Bet čia smulkmenos smile.gif

Aha Baccardi wub.gif kaži koks virusas praskrido čia per skyrelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 13, 15:51)
Zinau, kad nieko "naujo"(isskyrus kitoki veideli), bet rodau...

wub.gif wub.gif wub.gif
wub.gif wub.gif
wub.gif
Atsakyti
Aciu sea 4u.gif
Taip cia sviezienos vakarykstes ax.gif su kokiu malonumu nuotraukas tvarkiau...modelio grazumas turbut daug reiskia biggrin.gif
Papildyta:
PM 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 14, 00:14)
Man tai gražu, California.. Labai patinka tavo stilius. Visame kame  wub.gif
Jei kabinėtis, pirmoje gal vos vos mėlynumą nuimčiau, nes toks violetinis atspalvis man vos per akivaizdus.

Aciu 4u.gif Nu zinok jokio melynumo neiziuriu...pas mane monitorius sukalibruotas, tai zinok pasitikiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na tiesiog vos vos šaltokas atspalvis. Gal ir grybauju 4u.gif
Atsakyti
va taip va nuotaika pasikelia graziu darbu isvydus wub.gif

PM,kaip sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 13, 16:36)

PM,kaip sekasi ?

Aciu stengemes blush2.gif issiunciau tau AZ zadeta 4u.gif c-girl jau mate mirksiukas.gif 4u.gif o siaip maniskiai vel serga wacko.gif

c-girl modeliukas tikrai nerealus, itariu net smagu fotografuoti buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 13, 20:16)
Mergaitės dėkui už sveikinimus ir drąsinimus smile.gif Teks dabar per galvą verstis, kad išmokt tokius gražius buitiakus rodyt  4u.gif

p.s. Man tavo mergina ta vandenyje tokia fainuolė. Aš vis nuo vasaros prisimenu (jei neklystu, nes mano atmintis dabar kažkokia pagriuvus) jos fotosesiją baseine, spalvotas nuotraukas kaip Greta keičiasi. Juk čia ta pati mergina? smile.gif Man sentimentus sukėlė vasaros ax.gif

ta pati, gerą atmintį turi biggrin.gif
sveikinu su laukimu wink.gif

Giedre
, apie fotikus pačius nieko nepasakysiu, bet kitinis objektyvas tik mokintis ir tetinkamas, fotosesijoms jis tikrai nepakankamas.

c-girl, man su katinu labai gražu. ax.gif man pirmoje irgi mažas vos vos šaltokas atspalvis matomas. antroje iš pradžių pasirodė, kad fokusėlio trūksta, bet antrą kartą pažiūrėjus - nebetrūksta. kaip visada nepriekaištingai sukelia emocijų. kadravimas visose labai paprastas, bet tai veikia. nors iš rodytų man labiau tokių kontekstinių norisi, kaip kad su katinu. 4u.gif
rašyk knygą greit ir atskleisk savo paslaptį doh.gif aš nėštumo virusu tai neapsikrėsiu, bet kažkaip norisi vėl žmones fotografuoti, sakau, reik sužinot, kaip emocijas sukelt..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 kovo 2009 - 08:16
C-girl, kokie atspalviai. Mmmm, fainos tokios pastelines spalvos, ir jos cia labai dera. O nespalvotoji savo siuzetu kokia faina! Puikiai padirbejai, tikrai!
Atsakyti
C-girl - tiesiog nuostabu 4u.gif Ir tikrai ne modeliuku zavesys lemia tokius puikius kadrus... Grazios spalvos, skaidrios, vaiskios - nesiliauju jomis stebetis.

Baccardi, rasiau tau vakar sveikinima, ale jis kazkur prapuole... lengvo laukimo, ir lauksim buitiaku ir kitu kadru su mazu modeliuku 4u.gif

Pasizvalgius i sitas nuotraukas, tikrai pradedu noret mazo modeliuko, kuris nesivaipo... vakar saviskius bandziau fotografuot - vienas vargas, ir jokiu kadru. tiesa, ju privalumas kitas - suinstaliavo man fotoshopa, ir dabar smaginasi su nuotraukom pagal blogo temas ir PS pamokas is youtube... Jei as fotografuot neismoksiu, bent bus kas su PS ismokins nuotraukas "grazias" padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 14 kovo 2009 - 10:57
QUOTE(westa @ 2009 03 10, 17:17)
mano dabartinės nuotaikos...

Man labai labai patinka - westiskai taip, grafiskai 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 03 10, 22:39)
Wyshniuk, o kaip tu pati matuoji expo???? Labai idomu..as nustacius ant vieno, nepamenu kurio...taip ir yra, nes nesuprantu kada ka reikia pasirinkti blush2.gif Reiketu daugiau paekspermentuoti.

Pas mane ant to, kur taskiukas skliaustuose, bet pastebiu, kad ne veltui ir visi kiti reikalingi doh.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 10, 23:57)

Pirmoji pasaka wub.gif Patinka viskas viskas - pradedant nuo inrejero, baigiant actionais biggrin.gif O jei rimtai, kadravimas, spalvos, ryskumas/neryskumas.... Liuks. Ziuriu ziuriu ir galvoju pati biteles tu presetu prasysiu biggrin.gif

QUOTE(O @ 2009 03 11, 14:05)

Pirmoji patinka del momento. Nepamaciau labai nei koju, nei grudo... tongue.gif
Antroji tai ninynau nizynau... g.gif mirksiukas.gif

QUOTE(zuvialia @ 2009 03 12, 16:47)
pati atejau su buitiaku  biggrin.gif 

wub.gif Man dar ir todel, kad Tavo wub.gif Cia kaip su ca-girl ir kitu musu vaikais wub.gif Musu bigsmile.gif wub.gif

ca-girl, grazu, miela, spalvota, californiska wub.gif Ka gi bepridursi mirksiukas.gif

Parodysiu dar kelias savo nuotraukas - vel gi komentarams, pastaboms, pamokymams 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Californija blink.gif nu super man, super, o su katinu ir paskutine- mergyte saulyte, tai nu nezinau, siaubas kaip grazu biggrin.gif

Wyshnia, nu kokia gali buti kritika doh.gif super man pirmas portretas, tas lupu prikandimas toks mielas, ir blakstienos, mmmmm, antroji gera foto, bet nepasakyciau kad joje matau kazka idomaus blush2.gif , o vat trecia, tai labai, noreciau savo tokio portreto, nu ir aisku kabetu kur nors matomoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 14 kovo 2009 - 14:21