Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O,nu va susisnekejom smile.gif laukiam tada ka pupeliukas pasakys.Nes ten po apacia yra ykeltas adobe aprasymas,kur juos ysikelt,bet man irgi nesigauna surast ten visko...zodziu...

Sea,kodel man tavo fotkes nerodo?Jei ten ta pati,kur pas tave kudroj ydeta naujai ,tai sitas honey man grazus (p.s. o modeliukas auga,kaip ant mieliu...fainuoliukai abu) smile.gif 4u.gif tik pavadinima retusuociau smile.gif
Atsakyti
Oi jus mergos mergos, man mano vaikas i save nepanasus toje foto, tai ir parasiau kaip atrodo biggrin.gif Zuvialia, cia senesne foto 2-3 menesiu senumo biggrin.gif

Stebukle, kudroje nenorejau nieko rasyti blush2.gif , bet sutinku su Sayonara 4u.gif Jau seniau norejau brukstelt, kad noretusi ivairesniu bandymu is taves 4u.gif
Atsakyti
Sea, praleidau tavo foto doh.gif nu gali man duoti i aki biggrin.gif bet man Tavo spalvos grazesnes blush2.gif kazkaip nelabai tinka cia tas action mano manymu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
o man Sea actionas visai žiūrisi.. Sea, kokį čia naudojai?

aš irgi ne visus susikėliau... tik actionus.. o kur Preset susikelt neradau... ale man vis tiek neina tokių spalvų išgaut kaip Pupeliukui , viskas pas mane žalia smile.gif o gal mano aplinka per žalia g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 13, 10:18)
Sea, praleidau tavo foto doh.gif nu gali man duoti i aki  biggrin.gif  bet man Tavo spalvos grazesnes blush2.gif kazkaip nelabai tinka cia tas action mano manymu blush2.gif  4u.gif

i kuria aki? lotuliukas.gif kad as nezinau kokios tos mano spalvos jau doh.gif , darau kol man patinka biggrin.gif
Papildyta:
Westa, liuks portretas patinka spalvos labai labai wub.gif thumbup.gif

toj paskutinej foto,tai pasviesinau su lighting curves kur prie four seasons yra, tada honey ir spring actiona( bet sumazinau opacity iki 30 %) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 13, 17:18)
Oi jus mergos mergos, man  mano vaikas i save nepanasus toje foto, tai ir parasiau kaip atrodo biggrin.gif Zuvialia, cia senesne foto 2-3 menesiu senumo biggrin.gif

eik tu saaau??!!! nerealu tada...man sitoj jau toks didelis.. wub.gif o matai.atspejau,kad honey hihihi.gif jau tuoj pasidarysiu manijakas as su tais actionais biggrin.gif

westa,uoj,kad spalvos super!ka pati ce darei su jomis,kad taip gerai gavos?as neturiu prie ko prisikabint.viskas cia man patinka.pradedant modeliuku baigiant atspalviais thumbup.gif .
Atsakyti
va instrukcijos kur presets deti 4u.gif
PRESETS
• Place your .xmp (adobe camera raw) files here:
C:/Documents and Settings\Compac Administrator\Application
Data\Adobe\Camera Raw\Settings
After your .atn file is copied to the camera raw setting’s folder, load the presets in
camera raw. At the top right side of your camera raw window, under the histogram,
you will see a “settings” pull down menu. Using the small arrow to the left, then select
“load settings”. Select each .xmp file individually and click “load”. You must repeat this
step for each preset. Your ACR presets are now loaded. To select the preset during
workflow, use the setting’s pull-down menu to select which preset you would like to
view. Then use your mouse to scroll thru each setting as you decide which setting works
best for your photograph.
• Place your .lrtemplate (lightroom) files here:
C:\Documents and Settings\Compaq_Administrator\Application
Data\Adobe\Lightroom\develop settings
After your .lrtemplates are placed in the correct folder, you should see them in
lightroom under the presets palate.
Atsakyti
Sea, tik nestipriai, gerai biggrin.gif user posted image Daryk, kaip tau patinka, nes kitaip gules fotikas kur toli ant lentynos mirksiukas.gif

Westa, man labai geras portretas, ir zaluma visai tinka. Ant sienos tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va matot o man žalia kažikotais g.gif ...

Zuvialiuk spėk atseksiu ką dariau.. spaudžiau visus actionus iš eilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 03 13, 10:36)
o matai.atspejau,kad honey hihihi.gif jau tuoj pasidarysiu manijakas as su tais actionais biggrin.gif

ta pati liga kur neatspesi lotuliukas.gif

O, jei rimtai,tai man svarbu nuomones 4u.gif Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 13, 17:37)
va instrukcijos kur presets deti 4u.gif
PRESETS
• Place your .xmp (adobe camera raw) files here:
C:/Documents and Settings\Compac Administrator\Application
Data\Adobe\Camera Raw\Settings

After your .atn file is copied to the camera raw setting’s folder, load the presets in
camera raw. At the top right side of your camera raw window, under the histogram,
you will see a “settings” pull down menu. Using the small arrow to the left, then select
“load settings”. Select each .xmp file individually and click “load”. You must repeat this
step for each preset. Your ACR presets are now loaded. To select the preset during
workflow, use the setting’s pull-down menu to select which preset you would like to
view. Then use your mouse to scroll thru each setting as you decide which setting works
best for your photograph.
• Place your .lrtemplate (lightroom) files here:
C:\Documents and Settings\Compaq_Administrator\Application
Data\Adobe\Lightroom\develop settings
After your .lrtemplates are placed in the correct folder, you should see them in
lightroom under the presets palate.

va ten,kur paryskinau tai mazdaug ties ta vieta sustoju,nes nerandu to Application Data...o kas ten toliau eina net ir nesigilinau...nes kaip ir ner reikalo..
Sea,o tu pati patalpinai?
QUOTE(westa @ 2009 03 13, 17:41)
nu va matot o man žalia kažikotais  g.gif ...

Zuvialiuk spėk atseksiu ką dariau.. spaudžiau visus actionus iš eilės  biggrin.gif

o tai ko negali but zalia?zali tonai man cia labai ziuris.O budas tikrai geras,as irgi pradzioj sita naudojau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 kovo 2009 - 18:52
aš su tais action'ais neįgudus, bet vieną baiką perprtatau labai greit - reik primakaluot kelis iš eilės spalvotus, o paskui jb padaryt - gerai groja biggrin.gif

miargai (copyright - zuvialka), aš tingiu komentuot.. aš tikrai matau ir apgalvoju visas foto, o komentuot - tingiu. užmėtykit mane akmenais arba nubauskit tylėjimu, bet aš tikrai pasistengsiu nebetingėti.. turiu apie kiekvieną ką pasakyt, bet.. nepasakau.. tingiu.. tai darbe kas nors šarachinasi, tai namie vaikas pieniškos sriubytės nori, tai.. telikas rodo žinias.. ir t.t. doh.gif sorry, stengsiuos pasitaisyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 kovo 2009 - 19:03