niu griiiiztu pas jus su pirmu nauju blynu fotografavau visai ka kita, bet uzkabino si foto, nesusijusi su tuo, kas norima buvo parodyt gal nuotaika tokia... nedrasu man po pertraukos
beje tas seselis mane i nevilti baigia nuvaryt. kodel jis yra net tada, kai sviesos saltinis uz nugaros, niekaip nesuprantu
QUOTE(Sansara @ 2009 02 26, 21:26)
niu griiiiztu pas jus su pirmu nauju blynu fotografavau visai ka kita, bet uzkabino si foto, nesusijusi su tuo, kas norima buvo parodyt gal nuotaika tokia... nedrasu man po pertraukos
beje tas seselis mane i nevilti baigia nuvaryt. kodel jis yra net tada, kai sviesos saltinis uz nugaros, niekaip nesuprantu
drugelis labai patinka
o negali būti čia koks optikos pakraipymas? kaip atšvaitas kažkoks?
QUOTE(Joly @ 2009 02 26, 20:17)
atsidariau su paintu ta nuotrauka ten parasyta rezoliucija 96*96 dpi, o man reikia 300 dpi, tai cia reik mazint ar didint?
aciu jei padesit
aciu jei padesit
neimanoma, imanoma tik sumazinus krastines tai reiskia, kad nuotrauka sumaes.
dpi-tai taskuciu kiekis tam tikram plote, is ju susideda foto vaizdas, kuo ju daugiau, tuo geresne kokybe (zmogaus akiai spaudoje uztenka 300, daugiau vis tiek nepamatys) kai ju per mazai, pradedam matyti kokybes trukumus. tai pamazint taskiuku iseina, o kaip padidint jei foto tik tiek ju turi? is kur ju paimt? deja is niekur
QUOTE(Sansara @ 2009 02 26, 23:26)
kodel jis yra net tada, kai sviesos saltinis uz nugaros, niekaip nesuprantu
gal cia karma lenda? foto idomi
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 26, 21:57)
va va, ir aš pagalvojau, ar tik taip nebus
QUOTE(Anasko @ 2009 02 26, 22:24)
Degute, aciu
Sansara, man visai idomiai, tik toks jausmas kad kazko truksta, ir kazkodel man norisi triuksmo kiek prideti
Sansara, man visai idomiai, tik toks jausmas kad kazko truksta, ir kazkodel man norisi triuksmo kiek prideti
pats laikas prie juostos pereiti
Sansara, as mastau
Sansara, tikiuosi nesupyksi...man ne Zinai kodel- todel kad tik paziurejus pamaniau kad vaikas(pagal galvos ir figuros ismieru santyki ), paskui pamaciau apvalumus(krutis), apacia buvo neaiski...ilgai ziurejau ir supratau is formu tai priklupus moteris. Siluetas toks neaiskus apacioje...Ideja gera! Tik silutetas turetu buti...kaip cia pasakius "svaresnis"...na bent jau man
QUOTE(c-girl @ 2009 02 27, 01:17)
Sansara, tikiuosi nesupyksi...Ideja gera! Tik silutetas turetu buti...kaip cia pasakius "svaresnis"...na bent jau man
iš kur pas su prasidedančiu trečiu trimestru siluetas
o supykt tikrai nesupyksiu. man pačiai ta foto "su ragais", bet šiam etapui, pakankamas žingsnis pirmyn iš nulinio taško, todėl ir dėjau tam, kad prisiversti progresuoti... ir gimtų ambicijos kažkokios judėt pirmyn
ačiū visiems
mano vyras tik paklausė "o kas čia turi būt gražu" vo kur tiesiausia kritika
QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 07:32)
SVEIKINIMAI didziausi As net nezinojau...nu slapukes jus visos Tu treciam trimestre, va zuvialiokas pagimde, net neuzuodziau kad laukias
Kada dziaugsmelis pasirodys?
Tiesa pasigirti noriu...siandien atejo mano "voras", sukalibravau monitoriu, pagaliau akiu nebeskauda Geras daiktas, esu apsipatenkinusi
Labuks
tai ir rodyk pilvuką Užmanymas man geras, bet aš labai pritariu c-girl, trūksta detalių, dabar tik akys į juodumą krypstą ir nieko labai įdomaus nepamato
Tai kaip dėl rytdienos, aš už poros valandų išvažiuoju ir jau kaži ar prisijungsiu Sayonara, parašysiu tau tel į AŽ, jei ką sugalvosit, duok žinią aš kaip rašiau 100 proc laisva nuo trijų, bet galiu ir valandikę anksčiau pasiplaut
QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 07:32)
tai ir rodyk pilvuką Užmanymas man geras, bet aš labai pritariu c-girl, trūksta detalių, dabar tik akys į juodumą krypstą ir nieko labai įdomaus nepamato
Tai kaip dėl rytdienos, aš už poros valandų išvažiuoju ir jau kaži ar prisijungsiu Sayonara, parašysiu tau tel į AŽ, jei ką sugalvosit, duok žinią aš kaip rašiau 100 proc laisva nuo trijų, bet galiu ir valandikę anksčiau pasiplaut
Sveikos,
seniai ką nors rodžiau, tai va rodausi. kūdroje kai kurios jau matėt, ačiū už komentarus. laukiu ir čia..
Sansara, man labiau norėtųsi matyti atsistojusį siluetą, dabar gi tikrai neaišku, kas. gražūs sparnai, graži šviesa, bet va rakursas nepagautas
Opa, man vertimas į jb akis bado, per pilka. bandyčiau kontrastint, nors labiausiai tokias švelnias foto norisi iššviesint, išskaistint, kad kūdikėliai tokie angeliukai būtų
Visos, tai kaip dėl rytojaus fotografavimo arba susitikimo? kaip suprantu, Smiltis gali apie 14 val. nusiimti nuo reikalų? Ar dar būtų prisijungiančių? Aš stengčiaus prisiderinti ir prisijungti, bile būtų ir kitų noras
ok, Smiltie, laukiu telefono..
seniai ką nors rodžiau, tai va rodausi. kūdroje kai kurios jau matėt, ačiū už komentarus. laukiu ir čia..
Sansara, man labiau norėtųsi matyti atsistojusį siluetą, dabar gi tikrai neaišku, kas. gražūs sparnai, graži šviesa, bet va rakursas nepagautas
Opa, man vertimas į jb akis bado, per pilka. bandyčiau kontrastint, nors labiausiai tokias švelnias foto norisi iššviesint, išskaistint, kad kūdikėliai tokie angeliukai būtų
Visos, tai kaip dėl rytojaus fotografavimo arba susitikimo? kaip suprantu, Smiltis gali apie 14 val. nusiimti nuo reikalų? Ar dar būtų prisijungiančių? Aš stengčiaus prisiderinti ir prisijungti, bile būtų ir kitų noras
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 07:54)
Visos, tai kaip dėl rytojaus fotografavimo arba susitikimo? kaip suprantu, Smiltis gali apie 14 val. nusiimti nuo reikalų? Ar dar būtų prisijungiančių? Aš stengčiaus prisiderinti ir prisijungti, bile būtų ir kitų noras [/color]
vienu metu parašėm
Man tas rūkalius liuks labai Man būtų idealus jei labiau iš fono išsiskirtų, bet ir dabar labai liuks
Ai, Opa aš ir už užpakaliuką ir dėl j/b merginoms pritariu