Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

niu griiiiztu pas jus su pirmu nauju blynu smile.gif fotografavau visai ka kita, bet uzkabino si foto, nesusijusi su tuo, kas norima buvo parodyt biggrin.gif gal nuotaika tokia... 4u.gif nedrasu man po pertraukos lotuliukas.gif
beje tas seselis mane i nevilti baigia nuvaryt. kodel jis yra net tada, kai sviesos saltinis uz nugaros, niekaip nesuprantu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 26 vasario 2009 - 21:27
QUOTE(Sansara @ 2009 02 26, 21:26)
niu griiiiztu pas jus su pirmu nauju blynu smile.gif fotografavau visai ka kita, bet uzkabino si foto, nesusijusi su tuo, kas norima buvo parodyt biggrin.gif gal nuotaika tokia...  4u.gif nedrasu man po pertraukos  lotuliukas.gif 
beje tas seselis mane i nevilti baigia nuvaryt. kodel jis yra net tada, kai sviesos saltinis uz nugaros, niekaip nesuprantu  doh.gif

drugelis rolleyes.gif labai patinka smile.gif
o negali būti čia koks optikos pakraipymas? kaip atšvaitas kažkoks?
Atsakyti
QUOTE(Joly @ 2009 02 26, 20:17)
atsidariau su paintu ta nuotrauka ten parasyta rezoliucija 96*96 dpi, o man reikia 300 dpi, tai cia reik mazint ar didint?
aciu jei padesit

neimanoma, imanoma tik sumazinus krastines smile.gif tai reiskia, kad nuotrauka sumaes.
dpi-tai taskuciu kiekis tam tikram plote, is ju susideda foto vaizdas, kuo ju daugiau, tuo geresne kokybe (zmogaus akiai spaudoje uztenka 300, daugiau vis tiek nepamatys) kai ju per mazai, pradedam matyti kokybes trukumus. tai pamazint taskiuku iseina, o kaip padidint jei foto tik tiek ju turi? is kur ju paimt? deja is niekur smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 02 26, 23:26)
kodel jis yra net tada, kai sviesos saltinis uz nugaros, niekaip nesuprantu  doh.gif
gal cia karma lenda? bigsmile.gif
foto idomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 26, 21:57)

gal cia karma lenda?  bigsmile.gif

va va, ir aš pagalvojau, ar tik taip nebus smile.gif
Atsakyti
Degute, aciu 4u.gif
Sansara, man visai idomiai, tik toks jausmas kad kazko truksta, ir kazkodel man norisi triuksmo kiek prideti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 26, 22:24)
Degute, aciu 4u.gif 
Sansara, man visai idomiai, tik toks jausmas kad kazko truksta, ir kazkodel man norisi triuksmo kiek prideti rolleyes.gif

pats laikas prie juostos pereiti bigsmile.gif

Sansara, as mastau g.gif
Atsakyti
Sansara, tikiuosi nesupyksi...man ne unsure.gif Zinai kodel- todel kad tik paziurejus pamaniau kad vaikas(pagal galvos ir figuros ismieru santyki biggrin.gif ), paskui pamaciau apvalumus(krutis), apacia buvo neaiski...ilgai ziurejau ir supratau is formu tai priklupus moteris. Siluetas toks neaiskus apacioje...Ideja gera! Tik silutetas turetu buti...kaip cia pasakius "svaresnis"...na bent jau man ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 27, 01:17)
Sansara, tikiuosi nesupyksi...Ideja gera! Tik silutetas turetu buti...kaip cia pasakius "svaresnis"...na bent jau man ax.gif  4u.gif

lotuliukas.gif iš kur pas nestuke.gif su prasidedančiu trečiu trimestru siluetas lotuliukas.gif
o supykt tikrai nesupyksiu. man pačiai ta foto "su ragais", bet šiam etapui, pakankamas žingsnis pirmyn iš nulinio taško, todėl ir dėjau tam, kad prisiversti progresuoti... ir gimtų ambicijos kažkokios judėt pirmyn blush2.gif
ačiū visiems 4u.gif
mano vyras tik paklausė "o kas čia turi būt gražu" lotuliukas.gif vo kur tiesiausia kritika
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 07:32)
lotuliukas.gif iš kur pas  nestuke.gif su prasidedančiu trečiu trimestru siluetas  lotuliukas.gif

SVEIKINIMAI didziausi 4u.gif As net nezinojau...nu slapukes jus visos doh.gif Tu treciam trimestre, va zuvialiokas pagimde, net neuzuodziau kad laukias lotuliukas.gif
Kada dziaugsmelis pasirodys? ax.gif

Tiesa pasigirti noriu...siandien atejo mano "voras", sukalibravau monitoriu, pagaliau akiu nebeskauda thumbup.gif Geras daiktas, esu apsipatenkinusi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 27 vasario 2009 - 07:49
Labuks 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 02 27, 07:32)
lotuliukas.gif iš kur pas  nestuke.gif su prasidedančiu trečiu trimestru siluetas  lotuliukas.gif

tai ir rodyk pilvuką mirksiukas.gif Užmanymas man geras, bet aš labai pritariu c-girl, trūksta detalių, dabar tik akys į juodumą krypstą ir nieko labai įdomaus nepamato smile.gif

Tai kaip dėl rytdienos, aš už poros valandų išvažiuoju ir jau kaži ar prisijungsiu unsure.gif Sayonara, parašysiu tau tel į AŽ, jei ką sugalvosit, duok žinią unsure.gif aš kaip rašiau 100 proc laisva nuo trijų, bet galiu ir valandikę anksčiau pasiplaut smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

seniai ką nors rodžiau, tai va rodausi. kūdroje kai kurios jau matėt, ačiū už komentarus. laukiu ir čia.. 4u.gif

user posted image

Sansara, man labiau norėtųsi matyti atsistojusį siluetą, dabar gi tikrai neaišku, kas. gražūs sparnai, graži šviesa, bet va rakursas nepagautas smile.gif 4u.gif

Opa, man vertimas į jb akis bado, per pilka. bandyčiau kontrastint, nors labiausiai tokias švelnias foto norisi iššviesint, išskaistint, kad kūdikėliai tokie angeliukai būtų biggrin.gif

Visos, tai kaip dėl rytojaus fotografavimo arba susitikimo? kaip suprantu, Smiltis gali apie 14 val. nusiimti nuo reikalų? Ar dar būtų prisijungiančių? Aš stengčiaus prisiderinti ir prisijungti, bile būtų ir kitų noras smile.gif

ok, Smiltie, laukiu telefono..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 vasario 2009 - 07:54
QUOTE(sayonara @ 2009 02 27, 07:54)
Visos, tai kaip dėl rytojaus fotografavimo arba susitikimo? kaip suprantu, Smiltis gali apie 14 val. nusiimti nuo reikalų? Ar dar būtų prisijungiančių? Aš stengčiaus prisiderinti ir prisijungti, bile būtų ir kitų noras smile.gif[/color]

ok, Smiltie, laukiu telefono..smile.gif

vienu metu parašėm biggrin.gif

Man tas rūkalius liuks labai thumbup.gif Man būtų idealus jei labiau iš fono išsiskirtų, bet ir dabar labai liuks smile.gif

Ai, Opa aš ir už užpakaliuką ir dėl j/b merginoms pritariu smile.gif
Atsakyti