Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2009 03 13, 13:33)
ar čia mano Nikonas toks skūpas spalvoms  g.gif

Pupeliukas su Nikonu fotografuoja tongue.gif

Kokį čia actioną turi omeny g.gif Yra pamoka tik jos kaip dėti tekstūrą bloge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 13, 14:45)
Pupeliukas su Nikonu fotografuoja  tongue.gif

Kokį čia actioną turi omeny  g.gif Yra pamoka tik jos kaip dėti tekstūrą bloge  smile.gif

aniaaa .. tai vadinasi aš nemoku tokių spalvų išgaut arba padaryt...

einu blog'ą pavartyt. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 03 13, 14:33)
siaubas, aš tiek nebūčiau išlaikius.. kantri ciocia  tongue.gif

o man įdomu kiek realiai su PS galima pataisyti, pagražinti spalvas.. ar čia visgi nuo fotoaparato priklauso.. pvz man niekada nesigauna tokios spalvos kaip pas Pupeliuką ar C-girl... ar čia mano Nikonas toks skūpas spalvoms  g.gif

Spalvas galima puikiai padaryti su PS. Pas mane Nikonas, taigi skūpumas spalvoms yra vienodas smile.gif bais geri tie Lilyblue actionai ir Presets. Gal labiau Presets. Actionai padaro nenatūralias spalvas, nemėgstu aš jų, o va kai kurie Presets, dar priklausomai ir nuo spalvų nuotraukoj, labai gražiai išgrynina jas, ne kiek pakeičia, kiek padaro jas tokias..mm.. sunku pasakyt smile.gif gal užtektų tą padaryti gražiai sutvarkius šviesumą su kreivėmis, gal reiktų šiaip su spalvinėm kreivėm padirbėti, manau gautųsi panašiai.

Sviecia, gal galėtum dar parašyti, kaip ten spalvos tvarkomos kreivėmis? Bandžiau atrasti atgal versdama temą, bet niekur neberadau verysad.gif Pati bandžiau irgi, bet galiu tampyti tik vienos spalvos kreivę, kaip padaryti, kad galėčiau tvarkyti visas 3 spalvas?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 13, 14:47)
Spalvas galima puikiai padaryti su PS. Pas mane Nikonas, taigi skūpumas spalvoms yra vienodas smile.gif bais geri tie Lilyblue actionai ir Presets. Gal labiau Presets. Actionai padaro nenatūralias spalvas, nemėgstu aš jų, o va kai kurie Presets, dar priklausomai ir nuo spalvų nuotraukoj, labai gražiai išgrynina jas, ne kiek pakeičia, kiek padaro jas tokias..mm.. sunku pasakyt smile.gif gal užtektų tą padaryti gražiai sutvarkius šviesumą su kreivėmis, gal reiktų šiaip su spalvinėm kreivėm padirbėti, manau gautųsi panašiai.

natūralus klausimas.. a kur rast tą Presets ?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 03 13, 15:55)
natūralus klausimas.. a kur rast tą  Presets ?

Bitė siuntė. Lilyblue foldery yra 2 folderiai - vienas j/b action and presets ir kitas spalvoti action and presets. Yra ir Pdf instrukcijos kaip juos įdėti.

Uždirbinėčiau iš fotografijos, tai jaučiu visus lilyblue nusipirkčiau (basics, waterplay). O gal kas turit? topsecret.gif
Atsakyti
Biteeeee .... smile.gif please please please smile.gif
Atsakyti
Trumpai apie kreives:

KElias: IMAGE/Adjustments/Curves
Atsidare kreiviu langelis.
Pradiniame pusl. matai bendra RGB "Channel" kreive, paspaudus ant salia esancios rodiklytes gali atskirai pasirinkti norima spalva: Red, Green ar Blue. Ir tampai ta kreive skirtingose vietose. Patariu nepamirsti auksciausio ir zemiausio tasku wink.gif
As daugiausiai dirbu su Bluse Channel'o kreive, kiros spalvos - pagal nuotaika

Kelis kartus pabandysi ir viskas taps aisku 4u.gif

Sayonara: Ta ir norejau pasakyti del spalvu. Juostinis grudas - mano silpnybe... Pavydziu turintiems kantrybes fotografuoti TIK su juosta... ax.gif Ir dar saunuole kad paeksperimentavai su actionasi ant juostos...

Isvaziuoju is Kauno visam savaitgaliui pavasario ieskoti wink.gif Graziu visiems dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 03 13, 15:15)
Trumpai apie kreives:

KElias: IMAGE/Adjustments/Curves
Atsidare kreiviu langelis.
Pradiniame pusl. matai bendra RGB "Channel" kreive, paspaudus ant salia esancios rodiklytes gali atskirai pasirinkti norima spalva: Red, Green ar Blue.  Ir tampai ta kreive skirtingose vietose. Patariu nepamirsti auksciausio ir zemiausio tasku wink.gif
As daugiausiai dirbu su Bluse Channel'o kreive, kiros spalvos - pagal nuotaika

Kelis kartus pabandysi ir viskas taps aisku  4u.gif
Sayonara: Ta ir norejau pasakyti del spalvu. Juostinis grudas - mano silpnybe... Pavydziu turintiems kantrybes fotografuoti TIK su juosta...  ax.gif  Ir dar saunuole kad paeksperimentavai su actionasi ant juostos...

Isvaziuoju is Kauno visam savaitgaliui pavasario ieskoti wink.gif Graziu visiems dienu  4u.gif

ačiū sviecia, lauksim pavasario parvežant smile.gif

o aš bandau SP pamoką.. bandžiau pasendint seną kadrą.. nelabai su tuo trynimu susitvarkiau, neradau trintuko, minimo bloge..

user posted image

Atsakyti
westa,geles dailiai ispiesiai,tik man truksta kokio tai tono iki visisko piestuko ar grafito potepiu. Su tuo action'u..na atrodo rezisura visai ir tinka sitam fonui,bet man kazkaip norisi naturalumo...pernelyg dirbtinas apdirbimas..

sayonariene,sita kadra jau kudroj man atrodo pastebejau plaukiojanti.Man jis toks siektiek siurpokas,bet geras.verciantis sustot.

Pupeliuk,aga man irgi atrodo,kad dydziu anie labai panasus hihihi.gif turiu tau klausima:as niekaip neysikeliu tu presets y action'us,kaip juos insikelei,jei nesunku parasyk?(tiesa,as keliu tuo banaliuoju tempimo budu,tyst ir nutempiu y actionu lentele,o vat tu Presets neiseina..)Tiesa,bandau vykdyt pagal ju aprasyma,bet kazkaip nieko nerandu..ar ce mano S2 per senas ar ce seip as pozlibe..yejus y documents ant settings nerandu to "Aplication data" ir visko,kas eina po jo...

Baccardi,matau pas jus irgi artejanti derliu smile.gif lauksim ir is taves buitisku kadru smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 kovo 2009 - 16:30
Sayonara, man patinka skaidrumas vandens, tikrai kazkaip atrodo naturaliai, toks jausmas kad vanduo yra tikrai j/b, o vat pats kadras nu negerai mano akims, kazka norisi pataisyti, o is kitos puses, juk ne kiekvienas kadras turi buti idealus

Westa, man gelyte schmoll.gif "nematau" kadro, tiesiog isbalinti lapai 4u.gif Antra kadra pamenu biggrin.gif originale jis geriau ziurisi mirksiukas.gif

Zuvialia, man i PS (CS2) action'as pats kazkaip isibrove, atidariau papkute bites, o ten tiesiog buvo melyna ikone, ant kurios paspaudziau, ji ir atsidure iskart PSe tarp action'u. Kitaip dar galima- PS'e atidarai action funkcija, is desinio sono iskart po X yra 3 bruksniukai ir trikampis, spaudi ant jo ir ten atsidaro lentele(as per load action ikeliu)

Baccardi bigsmile.gif nu kaip sveikinu wub.gif jauciu jei ir toliau taip leliuku cia gauses as is dekreto niekad neiseisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 13 kovo 2009 - 16:47
O, man visi tie actionai tuo mano kelmu ysikele,bet sitas bisky kitoks ji atidarius matau pavadinimus :azalia,hibiskus,orchid,passion ir t.t.tai juos rodo kitu formatu nei actionai..ir nieko nesigauna..o bandant juos atidaryt po viena raso,kad windowsai negali taip imt ir atidaryt ten jiems kazkokios programkes reikia...va ir jokio tavo aprasytojo kryziuko nematau desinej ir pagaliuku 3ju nematau...per load actions bandau tai rodo,kad presets tie failiukai yra ATN formato tai neykelia,nes ju nemato..zodziu sumakalavau as cia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 kovo 2009 - 17:12
Aaaa, supratau Zuvialiuk, pas mane tas pats unsure.gif taip ir liko sitie papkeje, irgi nezinau kaip ikelti, gal cia ne PS-ui g.gif
Atsakyti