Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea,

Rankytės viršuje gaila :)Vos vos norėtųsi daugiau ten į viršų pakelt. Aš tai jums baltu pavydu pavydžiu, kad taip mokat visos gražiai su spalvomis susitvarkyt blush2.gif (man kažkaip vis dar nesiseka, nors atrodo ir bandau, darau).

Nepykit, kad visų nekomentuosiu, esminiai pastebėjimai jau susakyti, nuotraukų tiek daug ir visos tokios gražios smile.gif Tik aikčiot belieka. Zuvalia, dar tavo buitiakas - nu man tai super tokie kadrai. (nes pati nemoku taip gražiai buitiako parodyt ax.gif mano nuotraukose jis per nelyg buitiakiškas smile.gif )
Atsakyti
papuošiam skyrelį gėlėm smile.gif

user posted image
Atsakyti
Westa bigsmile.gif blink.gif Jei keisimės foto ir per šias Kalėdas, tai norėčiau tokios, jei ką... Man tobulai. (Dar ją tamsiai bordo įsivaizduoju).

Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 13, 12:32)
Westa  bigsmile.gif  blink.gif Jei keisimės foto ir per šias Kalėdas, tai norėčiau tokios, jei ką... Man tobulai. (Dar ją tamsiai bordo įsivaizduoju).

ačiū.. užsirašiau smile.gif
Atsakyti
Pastaboms ir komentarams.
Juostinė foto, bet išdrįsau dar ant jos vieną iš action'ų užmesti, davė tą šviesos tamsos geresnį išsluoksniavimą.

user posted image
Atsakyti
sayonara žina ikad man patiko . norėčiau horizontalaus kadro, gal kiek kairės trūkumas, bet šiaip labai geras kadras
Atsakyti
su tais komentarai dabar man irgi lievai gaunas unsure.gif Kaip ir nėra daug ką komentuoti, gražu negražu, trūksta netrūksta, bet net nežinau kaip geriau, kai visiška tyla, man rodos irgi negerai g.gif

QUOTE(zuvialia @ 2009 03 12, 17:47)
pati atejau su buitiaku  biggrin.gif

grožybė wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 13, 03:03)
thumbup.gif
as viena foto is archyvu irgi sitraukiau patvarkiau:)

spalvos man šį kartą tokios švelnios, liuks thumbup.gif

QUOTE(westa @ 2009 03 13, 12:24)
papuošiam skyrelį gėlėm  smile.gif

gražu wub.gif , tik man erdvės daugiau norisi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 03 13, 12:50)
Pastaboms ir komentarams.
Juostinė foto, bet išdrįsau dar ant jos vieną iš action'ų užmesti, davė tą šviesos tamsos geresnį išsluoksniavimą.

man kažkas su kompozicija čia ne iki galo gerai g.gif ar čia visas kadras g.gif nežinau gal kirpčiau viršaus ir truputuką kairės. O trūksta man ne kairės o dešinės lotuliukas.gif

bet iš esmės tai man laaabai patinka , taip grafiškai gavosi thumbup.gif Ir net nežiūrint kadravimo tos bangelės, tas juodos/baltos/pilkos santykis labai wub.gif
Atsakyti
Jums leidus, siek tiek pamastymu i eteri:

thumbup.gif Sayonara: vandens tonai atrodo nuostabiai, Jeigu tai actionu deka - puikiai su jais susidraugavai
O mergaites poza man atrodo labai nevykusi g.gif Va taip daznai ir buna... nors imk ir daryk is keliu kadru viena idealu! biggrin.gif (cia as apie save)

Westa, mano vaizduote mato koki nuostabu paveiksla norejai sukurti. Gal truputeli pesristengei? Kaip ir norisi siek tiek didesnio kontrasto. t.y. ne taip negailestingai nusviesintu tamsiausiu tonu... kruopsciai apdirbant kiekviena seseli vaizdas galetu tapti panasiu i svelnu kietu grafitu piesta paveiksla... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 03 13, 13:04)

Westa, mano vaizduote mato koki nuostabu paveiksla norejai sukurti. Gal truputeli pesristengei? Kaip ir norisi siek tiek didesnio kontrasto. t.y. ne taip negailestingai nusviesintu tamsiausiu tonu... kruopsciai apdirbant kiekviena seseli vaizdas galetu tapti panasiu i svelnu kietu grafitu piesta paveiksla...  smile.gif

ačiū labai už nuomonę... išties aš šį kadrą matau kiekvieną kartą pažvelgus vis kitokį.. smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 03 13, 12:51)
sayonara žina ikad man patiko . norėčiau horizontalaus kadro, gal kiek kairės trūkumas, bet šiaip labai geras kadras

ačiū. aš irgi iš pradžių galvojau, kad gaila, jog ne horizontalus kadras. bet paskui su juo susigyvenau. nerodžiau jo nuo rugpjūčio biggrin.gif matot, kiek išlaukiau smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 03 13, 13:03)
man kažkas su kompozicija čia ne iki galo gerai .ar čia visas kadras . nežinau gal kirpčiau viršaus ir truputuką kairės. O trūksta man ne kairės o dešinės 

bet iš esmės tai man laaabai patinka , taip grafiškai gavosi  Ir net nežiūrint kadravimo tos bangelės, tas juodos/baltos/pilkos santykis labai 

visas kadras čia. nėra kur daugiau lįst biggrin.gif ačiū smile.gif

QUOTE(sviecia @ 2009 03 13, 13:04)
Sayonara: vandens tonai atrodo nuostabiai, Jeigu tai actionu deka - puikiai su jais susidraugavai
O mergaites poza man atrodo labai nevykusi  g.gif  Va taip daznai ir buna... nors imk ir daryk is keliu kadru viena idealu! biggrin.gif (cia as apie save)

4u.gif manau, jei ne juostos pradiniai tonai, nebūtų tokio actiono poveikio. tas pats action'as ant skaitmeninio kadro visiškai kitaip atrodo.. kardinaliai.. tarkim, čia grūdas tarsi pušintos juostos atrodo, o ant skaitmeninio toks skaitmeniis ir gavosi.. aišku griekas actionint juostinius kadrus biggrin.gif bet ryžausi šį kartą ir man pačiai visai patiko rezultatas.. dėl pozos neatsakysiu, nes man pačiai iš laiko perspektyvos ji visai patinka, bet sutinku, kad gali atrodyti nevykusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 13, 13:18)
nerodžiau jo nuo rugpjūčio biggrin.gif matot, kiek išlaukiau smile.gif

siaubas, aš tiek nebūčiau išlaikius.. kantri ciocia tongue.gif

o man įdomu kiek realiai su PS galima pataisyti, pagražinti spalvas.. ar čia visgi nuo fotoaparato priklauso.. pvz man niekada nesigauna tokios spalvos kaip pas Pupeliuką ar C-girl... ar čia mano Nikonas toks skūpas spalvoms g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 kovo 2009 - 14:10
ir dar.. kur rasti SP sendinimo action'ą?
Atsakyti