Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ačiū visom už komentarus 4u.gif Su spalvom tai daugiausia gal suveikė tie Bitės atsiųsti Preset, bet realiai spalvos liko panašios kaip originale, tik šviesumą gan neblogai sukoregavo (išskyrus kaip Westa pastebėjo, kad trečioje veidukas kiek peršviesus). Paskui dar kažką ten reguliavau su kreivėm, net nebeatseksiu. O svarbiausia tai radau kodėl pakoregavus nuotrauką PS ir ją peržiūrint jau nebe PS, spalvos gerokai skyrėsi, kažkoks ten rodymo nustatymas buvo ne tas uždėtas, tai galų gale PS matau tai, kaip bus ir internete.
O dar ir interjeras dėkingas smile.gif sienos baltos, baldai balti, nėr bereikalingų spalvų metančių atspalvius ant viedų. Čia jau buvo apgalvota remontuojantis biggrin.gif

Westa, tavo peizažai super! Portretas toks gan paprastas.

O, pirmoji labai gera, net vyras per šoną pamatė ir paprašė dar kad parodyčiau, sako nebloga smile.gif

Tiesa, labai norėjau pasidžiaugti, kad prie mūsų prisijungė Sviecia, po ilgo laiko atsiranda tikrai puikių ir naudingų mokymuisi komentarų! Va kaip tas Wyshniai parašytas. Nes jau kuris laikas nelabai čia tas mokslas vyksta..
Ai dar, nusipirkau reflektorių, nedidelį, portretam, gal kas kurį savaitgalį norėtų prisijungti biški pažaist su juo ir šviesa? Va Gaziulka kaiminystėj gyvena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 12 kovo 2009 - 22:55
Zuvialiuk vajee kaip galima vertint tokią nuotrauką.. meilybė smile.gif

Opa o aš taip ir nepamačiau Tavo įdėtos nuotraukos

Pupeliuk man veidukas nebuvo peršviestas cool.gif

išties būtų labai neblogai sugalvot kuom nors užsiimt jei jau nuo ND išsisukinėjam.. gal artėjantis pavasaris išbudins smile.gif .. gal bent gėles pafotografuojam smile.gif
Atsakyti
Oj, sakau kad kazka pamirsau blush2.gif Geda, o taip patiko... Pupeliuk, man pirmoji, tokios mielos pedutes, susikaupes vaikutis. Silta ir tokia sviesi (visom prasmem) nuotrauka. O antroji labai emociska, pasakoja istorija apie 2 broliukus. Trecioji - kazkuo nelabai issiskiriantis grazaus vaikucio portretas. Puikiai tvarkaisi su spalvom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 12 kovo 2009 - 23:29
Opa labai sunku vertint tokias nuotraukas.. ta šukuosena smile.gif .. tokios tiesiog nevertos kritikos.. apskritai tokios nuotraukos nedaromos kritikai. smile.gif

siaubas, tuo užsinorėsiu trečio, po tokių modeliukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 12 kovo 2009 - 23:22
aha, westa, ir man daug visokiu jausmu klyla beziurint, bet laikausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 12, 22:54)
Ai dar, nusipirkau reflektorių, nedidelį, portretam, gal kas kurį savaitgalį norėtų prisijungti biški pažaist su juo ir šviesa? Va Gaziulka kaiminystėj gyvena smile.gif

oj, man su reflektorium jau seniai maga pabandyt. as - uz. ir juostelem apsikeistumem, nors as dar idomesniu spalvotu nenusipirkau, vis medzioju ebay ektochromines, nu tas skaidrines, bet niekaip nelaimiu. prisijunkit kas nors dar papozuoti ar pafotografuoti mirksiukas.gif Grethenn, gal tu pribrendai? biggrin.gif

kazin fotografiju albumai pasizymi tendencija pigti po kiek laiko? ar neapsimoka laukti g.gif taip noriu naujo Rakausko albumo rolleyes.gif Turiu jo Zydejimus is vienos kavines nukosejus (atsiklausius), man labai. Ir ta nauja sian pavarciau rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu miargai uz buitiako pastebejima,ale dejau ne pagyrom,tik parodyt,kad sian va tokiam as lygmeny...

QUOTE(Opa @ 2009 03 12, 22:41)
aha, westa, ir man daug visokiu jausmu klyla beziurint, bet laikausi  biggrin.gif

a kodel laikais?del krizes?ar seip?beja,kodel as tavo fotkiu nemaciau?

tiesa peizazai tie baltieji westos?mane tai apzavejo.. 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus ir pakritikavima 4u.gif Tikrai, kai sulauki tiek komentaru, norisi fotoaparata imti i rankas biggrin.gif

Pupeliukai, greitai prisimink, ka ten padarei su PS, kad spalvas pradejo vienodai rodyti rolleyes.gif p.s. ten man veidas buvo persviesus blush2.gif

Zuvialia, visai normalus tavo lygis mirksiukas.gif ziurek i tai pozityviai, ir bus viskas ciki mirksiukas.gif kadras seimyninis, bet tureti toki noreciau, pas mane nei vienos foto normalios nera tokio amziaus
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 12, 16:41)
Aciu visoms uz komentarus ir pakritikavima  4u.gif Tikrai, kai sulauki tiek komentaru, norisi fotoaparata imti i rankas biggrin.gif

thumbup.gif

as viena foto is archyvu irgi sitraukiau patvarkiau:)

Mano kvailiukas biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 03 12, 16:14)
Aciu miargai uz buitiako pastebejima,ale dejau ne pagyrom,tik parodyt,kad sian va tokiam as lygmeny...

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 03 12, 10:42)
westa, tavo dukriukas = tavo kopija kudros avatare biggrin.gif

As irgi paziurejau thumbup.gif
Westa, nugi tikrai tavo kopija wub.gif Mano mazgis i mane maza panasus wub.gif

QUOTE(zuvialia @ 2009 03 12, 17:47)
Is paskutiniuju matytuju tai Ca_girl berniukas su lektuveliu kudroj labai uzkliuvo,ir niekaip neisgaruoja man is makaules..Faina labai stebet tavo klecku kasdienybe! smile.gif

QUOTE(Opa @ 2009 03 12, 22:48)
C-girl, wau, kokia serija kudroj!

ACIU, labai smagu man, kad jums patiko ax.gif

Zuveliuuuk, nu fainas buitinis kadras wub.gif Kas trecio, o kas ketvirrto uzsimantyio gali doh.gif
As siandien koki grozi fotografavau wub.gif 9 men. mergyyyte wub.gif Norejom zindymo nuotrauku padaryti, bet...mergyte visgi ne 3 men. ziopliukas, nuo menkiausio garso zvalgosi, grazias akis varto, sypsosi, guguoja...teta su fotiku idomiau jai buvo, nei mamytes papuliai biggrin.gif

Sea, kodel dabar taip vaiki vadini? biggrin.gif Man gal kadravimas kliuna g.gif
Atsakyti
Oi Westa, kaip va neįsiglinau kieno buvo komentaras doh.gif

O, atsidaryk PS -> View -> Proof Setup -> ir ten buvo nustatyta Working CMYK, nustačiau Windows RGB ir viskas susitvarkė thumbup.gif

Nepakomentavau Žuvelės 4u.gif Esu tokiam pačiam stovy cool.gif Fainumėlis vaikučio wub.gif kažkuo manajį primena.. dydžiu matyt biggrin.gif
Atsakyti