Ačiū visom už komentarus Su spalvom tai daugiausia gal suveikė tie Bitės atsiųsti Preset, bet realiai spalvos liko panašios kaip originale, tik šviesumą gan neblogai sukoregavo (išskyrus kaip Westa pastebėjo, kad trečioje veidukas kiek peršviesus). Paskui dar kažką ten reguliavau su kreivėm, net nebeatseksiu. O svarbiausia tai radau kodėl pakoregavus nuotrauką PS ir ją peržiūrint jau nebe PS, spalvos gerokai skyrėsi, kažkoks ten rodymo nustatymas buvo ne tas uždėtas, tai galų gale PS matau tai, kaip bus ir internete.
O dar ir interjeras dėkingas sienos baltos, baldai balti, nėr bereikalingų spalvų metančių atspalvius ant viedų. Čia jau buvo apgalvota remontuojantis
Westa, tavo peizažai super! Portretas toks gan paprastas.
O, pirmoji labai gera, net vyras per šoną pamatė ir paprašė dar kad parodyčiau, sako nebloga
Tiesa, labai norėjau pasidžiaugti, kad prie mūsų prisijungė Sviecia, po ilgo laiko atsiranda tikrai puikių ir naudingų mokymuisi komentarų! Va kaip tas Wyshniai parašytas. Nes jau kuris laikas nelabai čia tas mokslas vyksta..
Ai dar, nusipirkau reflektorių, nedidelį, portretam, gal kas kurį savaitgalį norėtų prisijungti biški pažaist su juo ir šviesa? Va Gaziulka kaiminystėj gyvena
Zuvialiuk vajee kaip galima vertint tokią nuotrauką.. meilybė
Opa o aš taip ir nepamačiau Tavo įdėtos nuotraukos
Pupeliuk man veidukas nebuvo peršviestas
išties būtų labai neblogai sugalvot kuom nors užsiimt jei jau nuo ND išsisukinėjam.. gal artėjantis pavasaris išbudins .. gal bent gėles pafotografuojam
Opa o aš taip ir nepamačiau Tavo įdėtos nuotraukos
Pupeliuk man veidukas nebuvo peršviestas
išties būtų labai neblogai sugalvot kuom nors užsiimt jei jau nuo ND išsisukinėjam.. gal artėjantis pavasaris išbudins .. gal bent gėles pafotografuojam
Oj, sakau kad kazka pamirsau Geda, o taip patiko... Pupeliuk, man pirmoji, tokios mielos pedutes, susikaupes vaikutis. Silta ir tokia sviesi (visom prasmem) nuotrauka. O antroji labai emociska, pasakoja istorija apie 2 broliukus. Trecioji - kazkuo nelabai issiskiriantis grazaus vaikucio portretas. Puikiai tvarkaisi su spalvom.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 12, 22:54)
Ai dar, nusipirkau reflektorių, nedidelį, portretam, gal kas kurį savaitgalį norėtų prisijungti biški pažaist su juo ir šviesa? Va Gaziulka kaiminystėj gyvena
oj, man su reflektorium jau seniai maga pabandyt. as - uz. ir juostelem apsikeistumem, nors as dar idomesniu spalvotu nenusipirkau, vis medzioju ebay ektochromines, nu tas skaidrines, bet niekaip nelaimiu. prisijunkit kas nors dar papozuoti ar pafotografuoti Grethenn, gal tu pribrendai?
kazin fotografiju albumai pasizymi tendencija pigti po kiek laiko? ar neapsimoka laukti taip noriu naujo Rakausko albumo Turiu jo Zydejimus is vienos kavines nukosejus (atsiklausius), man labai. Ir ta nauja sian pavarciau
Aciu miargai uz buitiako pastebejima,ale dejau ne pagyrom,tik parodyt,kad sian va tokiam as lygmeny...
a kodel laikais?del krizes?ar seip?beja,kodel as tavo fotkiu nemaciau?
tiesa peizazai tie baltieji westos?mane tai apzavejo..
QUOTE(Opa @ 2009 03 12, 22:41)
aha, westa, ir man daug visokiu jausmu klyla beziurint, bet laikausi
a kodel laikais?del krizes?ar seip?beja,kodel as tavo fotkiu nemaciau?
tiesa peizazai tie baltieji westos?mane tai apzavejo..
Aciu visoms uz komentarus ir pakritikavima Tikrai, kai sulauki tiek komentaru, norisi fotoaparata imti i rankas
Pupeliukai, greitai prisimink, ka ten padarei su PS, kad spalvas pradejo vienodai rodyti p.s. ten man veidas buvo persviesus
Zuvialia, visai normalus tavo lygis ziurek i tai pozityviai, ir bus viskas ciki kadras seimyninis, bet tureti toki noreciau, pas mane nei vienos foto normalios nera tokio amziaus
Pupeliukai, greitai prisimink, ka ten padarei su PS, kad spalvas pradejo vienodai rodyti p.s. ten man veidas buvo persviesus
Zuvialia, visai normalus tavo lygis ziurek i tai pozityviai, ir bus viskas ciki kadras seimyninis, bet tureti toki noreciau, pas mane nei vienos foto normalios nera tokio amziaus
QUOTE(O @ 2009 03 12, 16:41)
Aciu visoms uz komentarus ir pakritikavima Tikrai, kai sulauki tiek komentaru, norisi fotoaparata imti i rankas
as viena foto is archyvu irgi sitraukiau patvarkiau:)
Mano kvailiukas
QUOTE(zuvialia @ 2009 03 12, 16:14)
Aciu miargai uz buitiako pastebejima,ale dejau ne pagyrom,tik parodyt,kad sian va tokiam as lygmeny...
QUOTE(Sansara @ 2009 03 12, 10:42)
westa, tavo dukriukas = tavo kopija kudros avatare
As irgi paziurejau
Westa, nugi tikrai tavo kopija Mano mazgis i mane maza panasus
QUOTE(zuvialia @ 2009 03 12, 17:47)
Is paskutiniuju matytuju tai Ca_girl berniukas su lektuveliu kudroj labai uzkliuvo,ir niekaip neisgaruoja man is makaules..Faina labai stebet tavo klecku kasdienybe!
QUOTE(Opa @ 2009 03 12, 22:48)
C-girl, wau, kokia serija kudroj!
ACIU, labai smagu man, kad jums patiko
Zuveliuuuk, nu fainas buitinis kadras Kas trecio, o kas ketvirrto uzsimantyio gali
As siandien koki grozi fotografavau 9 men. mergyyyte Norejom zindymo nuotrauku padaryti, bet...mergyte visgi ne 3 men. ziopliukas, nuo menkiausio garso zvalgosi, grazias akis varto, sypsosi, guguoja...teta su fotiku idomiau jai buvo, nei mamytes papuliai
Sea, kodel dabar taip vaiki vadini? Man gal kadravimas kliuna
Oi Westa, kaip va neįsiglinau kieno buvo komentaras
O, atsidaryk PS -> View -> Proof Setup -> ir ten buvo nustatyta Working CMYK, nustačiau Windows RGB ir viskas susitvarkė
Nepakomentavau Žuvelės Esu tokiam pačiam stovy Fainumėlis vaikučio kažkuo manajį primena.. dydžiu matyt
O, atsidaryk PS -> View -> Proof Setup -> ir ten buvo nustatyta Working CMYK, nustačiau Windows RGB ir viskas susitvarkė
Nepakomentavau Žuvelės Esu tokiam pačiam stovy Fainumėlis vaikučio kažkuo manajį primena.. dydžiu matyt