Oksana, pirmoji - puiku, nepaisanat kai kurių kadravimo pastabų. momentas yra, tas svarbiausia. vakar kai žiūrėjau, kažkoks sulyginimas buvo kilęs, bet dabar nebepamenu. žodž, šauniai. kažku kabina ta foto ir tada jau nebesinori kabinėtis pri smulkmenų. gal kas labiau išmanantis pasikabinės. antroji man nesukėlė jokio įspūdžio.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 10, 15:44)
Ojeja kaip gražu! Niekada taip nefotografuosiu
dar viena nesuprantu ką jau jūs ten tokio radot Normalios foto, yra ir labai gerų ir nelabai , netgi kai kurios man sakyčiau visai šiaip sau Kad tu pati tikrai neblogiau fotografuoji, o gal dar ir geriau Tiesiog tik gal ne taip intensyviai
QUOTE(sviecia @ 2009 03 10, 16:28)
Tik vat maza pastebejima-pamastyma, leiskit issakysiu
-----------
O del fotografavimo patirties, I kudros dienorasti buvau idejusi savo pirmus MENUS
Paziurekit
vadinasi "mano foto sedevrai"
-----------
O del fotografavimo patirties, I kudros dienorasti buvau idejusi savo pirmus MENUS
Paziurekit
vadinasi "mano foto sedevrai"
oi kaip gerai vat tokie konkretūs patarimai Nu nerealiai
--------
ooo, kaip faina buvo pažiūrėt Joo, tas rėmelis pirmoj tai jėga
QUOTE(westa @ 2009 03 10, 18:17)
mano dabartinės nuotaikos...
man patinka labai O vat portretukas mergaitės - nelabai toks rakursas man
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 10, 23:26)
Dar vienas portretas
liuks
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 03 10, 23:39)
Viskas sukurta kaip ir...tik neapsisprendziu del ikainavimo, nuotrauku atidavimo ir kt. smulkmeneliu... I erdve dar nepaleistas, mat uz hostinga dar nemoku...Bet paziurejau nuotraukas, vien maniskiai... noriu skirtingesniu veideliu, tai po biski renkuosi... Man net geda, kaip as taaaip letai viska darau siaip as labai nedrasi, per save lipu kiekviena karta....sunku tokiems zmonems
oi kaip aš tave suprantu Bet drąsiau dramblį Tau gi puikiai sekasi, o psl juk bet kada galėsi papildyti, pakeisti foto, ar aš klystu Tai kad laukiam , laukiam
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 11, 00:57)
Kadangi nieko kito neturiu ką fotografuot, tai fotografuoju kas pašonėj ir bandau ieškoti rakursų Komentarai?
pirma
QUOTE(O @ 2009 03 11, 15:05)
Gal yra kas nors joje?
yra yra Nors man kojytės kiek skaudžiai nukapotos per keliuką ir čiurną, aš gal dar truputuką pakirpčiau apačios ir kairės, kad nebūtų per kojyčių sulenkimus
Papildyta:
Westa, avataras kūdroj ar pati fotografavai
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 12, 08:40)
aha, auto
O. o man pirmoji ne itin ... nežinau net kodėl. lyg emocija ir idėją matau, bet jaučiasi neišbaigtumas..
dėl portreto mano ... mėgstu aš centrinę kompoziciją ir simetriją mėgstu,, nu niekaip jos neatsikratau
QUOTE(westa @ 2009 03 12, 09:34)
dėl portreto mano ... mėgstu aš centrinę kompoziciją ir simetriją mėgstu,, nu niekaip jos neatsikratau
nu ir toliau taip fotkint... nesuprantu, kodėl čia visoms ji užkliuvo. man kaip tik labai viskas vietoj
QUOTE(bite maja @ 2009 03 12, 10:25)
nu ir toliau taip fotkint... nesuprantu, kodėl čia visoms ji užkliuvo. man kaip tik labai viskas vietoj
bzzz
jei rimtai tai čia jaučiu pirmasis mano portretas kurio nesharpinau
beje tai ND vėl numiro?
QUOTE(Sansara @ 2009 03 12, 10:42)
westa, tavo dukriukas = tavo kopija kudros avatare nu tiek panasumo, kad net suabejojau, ar neiklijavai kaip nors veido
nu nee neklijavau.. nuotraukai kokie... 20 metų ..garbės lentoj kabėjo tarp pirmūnų
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 12, 15:09)
kas cia oro mums pavydejot?)) dabar ledas visur, per dvi dienas temperatura nukrito nuo +30C iki O C
aš Taigi ramiai, pas mus ir dabar - kažkiek Bet aišku tooks tempertūrų pokytis , ne kas
Sveiki visi,
smagu stebet jusu gyvenima cia.Nepykit,kad siektiek atsilieku,bet paslapciom dirbu dirbu,kai tik laiko yr.Va su Bites paplatintais action'ais bandziau susidraugaut.Tai ta diena,kai bandziau atrode wow!! wow!!kita diena ziuriu ir kazkas ne taip..nera to isbaigtumo,kurio noretusi...ir seip,nelabai turbut draugavau su spalvom tai uztat nesiseka pajaust,kada tos spalvos yra TAI ko reikia.
Is paskutiniuju matytuju tai Ca_girl berniukas su lektuveliu kudroj labai uzkliuvo,ir niekaip neisgaruoja man is makaules..Faina labai stebet tavo klecku kasdienybe!
Sea sesija superine,modeliai pavyda keliantys...Su tamsiaode moterim labiausiai ysimine kadras,kur sakei ten kazkokio dugno truksta,.Nieko ten man netruksta.Ir toji,kur raudonu plytu sesija irgi uzsisvaigau..ta sirdele antram plane graziai dominuoja..zodziu,faina.
O, tavoji ta,kur lovytej chebra susodinti tai tokia atsiputeliska foto!Ji kazka matyto primena, kabina mergaites atsiputeliskumas per tas grotas ir seip.kadras tikrai fainas.
Pupeliuk,ta pirmoji su pirstu nosyje,nu gerai ten ziurisi tas pirstas,man nekliuna.o spalvas,kaip ce tokias isgavai skaidrias?Man tavo namai tokie dekingai sviesus!!!primena Ca_girl
wyshnia,smagu matyt tave su tavo darbais,paskutiniojo darbo uzburia spalvos nors kadravimo norisi siektiek is kurio nors kampo,bet cia gal mano silpnybe pasirodyk dazniau...
westa,kol nepamaciau taves avatare nebuciau pagalvojus,kad cia tavo dukriukas!o kasu grozis o kadras jei ziuret apsvietima turbut be priekaistu,bet pati noreciau kokio antro plano,kokios pakeltos kojos,na norisi,kad foto prakalbintu,bet cia gal toks tikslas tiesiog seimyninis portetas ant sienos
pati atejau su buitiaku ideju kolkas nepasipildziau.tiesiog.siandien dar paskendus buitiake bandau prisijaukint visa sita mianu ner,tad seip..mano buitiakas tiesa netiesinau specialiai,mat buitiakas man su ta tokia tvarka netvarka labai piesiasi,nors seip as megeja tu islaizytai istiesintu
smagu stebet jusu gyvenima cia.Nepykit,kad siektiek atsilieku,bet paslapciom dirbu dirbu,kai tik laiko yr.Va su Bites paplatintais action'ais bandziau susidraugaut.Tai ta diena,kai bandziau atrode wow!! wow!!kita diena ziuriu ir kazkas ne taip..nera to isbaigtumo,kurio noretusi...ir seip,nelabai turbut draugavau su spalvom tai uztat nesiseka pajaust,kada tos spalvos yra TAI ko reikia.
Is paskutiniuju matytuju tai Ca_girl berniukas su lektuveliu kudroj labai uzkliuvo,ir niekaip neisgaruoja man is makaules..Faina labai stebet tavo klecku kasdienybe!
Sea sesija superine,modeliai pavyda keliantys...Su tamsiaode moterim labiausiai ysimine kadras,kur sakei ten kazkokio dugno truksta,.Nieko ten man netruksta.Ir toji,kur raudonu plytu sesija irgi uzsisvaigau..ta sirdele antram plane graziai dominuoja..zodziu,faina.
O, tavoji ta,kur lovytej chebra susodinti tai tokia atsiputeliska foto!Ji kazka matyto primena, kabina mergaites atsiputeliskumas per tas grotas ir seip.kadras tikrai fainas.
Pupeliuk,ta pirmoji su pirstu nosyje,nu gerai ten ziurisi tas pirstas,man nekliuna.o spalvas,kaip ce tokias isgavai skaidrias?Man tavo namai tokie dekingai sviesus!!!primena Ca_girl
wyshnia,smagu matyt tave su tavo darbais,paskutiniojo darbo uzburia spalvos nors kadravimo norisi siektiek is kurio nors kampo,bet cia gal mano silpnybe pasirodyk dazniau...
westa,kol nepamaciau taves avatare nebuciau pagalvojus,kad cia tavo dukriukas!o kasu grozis o kadras jei ziuret apsvietima turbut be priekaistu,bet pati noreciau kokio antro plano,kokios pakeltos kojos,na norisi,kad foto prakalbintu,bet cia gal toks tikslas tiesiog seimyninis portetas ant sienos
pati atejau su buitiaku ideju kolkas nepasipildziau.tiesiog.siandien dar paskendus buitiake bandau prisijaukint visa sita mianu ner,tad seip..mano buitiakas tiesa netiesinau specialiai,mat buitiakas man su ta tokia tvarka netvarka labai piesiasi,nors seip as megeja tu islaizytai istiesintu
Mazasis zuveliukas turi hipnotizuojanti zvilgnsni ir tiesinti tokio buitiako nereikia
Graziai augat
Graziai augat
Zuveliukas auga kaip... Man patinka tokie buitiski-vaikiski-spinduliuojantys kadrai. Gerai, mama, kad speji fotografuot :-)
westos portretukas man ir patinka del to, kad simetriskas. Kazkaip butent tokioje pozoje, kai mergaite ziuri tiesiai i objektyva, kitaip mano galva ir nesiziuretu. O nuotaikos tokios tikrai melancholiskos. Svaru labai.
O ( ), antrajai smarkiai truksta kokybes, tokiai nuotraukai jos labai labai norisi. O pirmoji, super nuotaika, man erdves mazoka... (zinau zinau, mano pacios problema )
C-girl, wau, kokia serija kudroj!
Ir aciu labai uz komentarus mano kudikeliui Apacios daugiau neturiu, bet virsaus siek tiek kirpau, labai nedaug. Ir tas "horizontas per viduri" cia man taip gerai ziurejosi, kol nepasaket... o dabar jau kliuna... ech.