Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Oksana, pirmoji - puiku, nepaisanat kai kurių kadravimo pastabų. momentas yra, tas svarbiausia. vakar kai žiūrėjau, kažkoks sulyginimas buvo kilęs, bet dabar nebepamenu. žodž, šauniai. kažku kabina ta foto ir tada jau nebesinori kabinėtis pri smulkmenų. gal kas labiau išmanantis pasikabinės. antroji man nesukėlė jokio įspūdžio.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 10, 15:44)
Ojeja kaip gražu! Niekada taip nefotografuosiu

dar viena doh.gif nesuprantu ką jau jūs ten tokio radot g.gif Normalios foto, yra ir labai gerų ir nelabai , netgi kai kurios man sakyčiau visai šiaip sau g.gif Kad tu pati tikrai neblogiau fotografuoji, o gal dar ir geriau mirksiukas.gif Tiesiog tik gal ne taip intensyviai smile.gif

QUOTE(sviecia @ 2009 03 10, 16:28)
Tik vat maza pastebejima-pamastyma, leiskit issakysiu   

-----------

O del fotografavimo patirties, I kudros dienorasti buvau idejusi savo pirmus MENUS 
Paziurekit
vadinasi "mano foto sedevrai" smile.gif

oi kaip gerai vat tokie konkretūs patarimai thumbup.gif Nu nerealiai wub.gif
--------

ooo, kaip faina buvo pažiūrėt thumbup.gif Joo, tas rėmelis pirmoj tai jėga thumbup.gif

QUOTE(westa @ 2009 03 10, 18:17)
mano dabartinės nuotaikos...

man patinka labai thumbup.gif O vat portretukas mergaitės - nelabai toks rakursas man unsure.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 10, 23:26)
Dar vienas portretas 

liuks smile.gif

Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 03 10, 23:39)
Viskas sukurta kaip ir...tik neapsisprendziu del ikainavimo, nuotrauku atidavimo ir kt. smulkmeneliu... I erdve dar nepaleistas, mat uz hostinga dar nemoku...Bet paziurejau nuotraukas, vien maniskiai... doh.gif noriu skirtingesniu veideliu, tai po biski renkuosi... ax.gif Man net geda, kaip as taaaip letai viska darau verysad.gif siaip as labai nedrasi, per save lipu kiekviena karta....sunku tokiems zmonems verysad.gif  biggrin.gif 

oi kaip aš tave suprantu drinks_cheers.gif Bet drąsiau dramblį bigsmile.gif Tau gi puikiai sekasi, o psl juk bet kada galėsi papildyti, pakeisti foto, ar aš klystu g.gif Tai kad laukiam , laukiam mirksiukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 11, 00:57)
Kadangi nieko kito neturiu ką fotografuot, tai fotografuoju kas pašonėj ir bandau ieškoti rakursų smile.gif Komentarai?

pirma thumbup.gif wub.gif

QUOTE(O @ 2009 03 11, 15:05)
Gal yra kas nors joje?

yra yra mirksiukas.gif Nors man kojytės kiek skaudžiai nukapotos per keliuką ir čiurną, aš gal dar truputuką pakirpčiau apačios ir kairės, kad nebūtų per kojyčių sulenkimus g.gif

Papildyta:
Westa, avataras kūdroj thumbup.gif ar pati fotografavai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 12, 08:40)

Westa, avataras kūdroj  thumbup.gif ar pati fotografavai  tongue.gif

aha, auto tongue.gif biggrin.gif

O. o man pirmoji ne itin ... nežinau net kodėl. lyg emocija ir idėją matau, bet jaučiasi neišbaigtumas..

dėl portreto mano ... mėgstu aš centrinę kompoziciją ir simetriją mėgstu,, nu niekaip jos neatsikratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 03 12, 09:34)
dėl portreto mano ... mėgstu aš centrinę kompoziciją ir simetriją mėgstu,, nu niekaip jos neatsikratau  smile.gif

nu ir toliau taip fotkint... nesuprantu, kodėl čia visoms ji užkliuvo. man kaip tik labai viskas vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 03 12, 10:25)
nu ir toliau taip fotkint... nesuprantu, kodėl čia visoms ji užkliuvo. man kaip tik labai viskas vietoj  smile.gif

bzzz smile.gif

jei rimtai tai čia jaučiu pirmasis mano portretas kurio nesharpinau smile.gif

beje tai ND vėl numiro?
Atsakyti
westa, tavo dukriukas = tavo kopija kudros avatare biggrin.gif nu tiek panasumo, kad net suabejojau, ar neiklijavai kaip nors veido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 03 12, 10:42)
westa, tavo dukriukas = tavo kopija kudros avatare biggrin.gif nu tiek panasumo, kad net suabejojau, ar neiklijavai kaip nors veido  blush2.gif

nu nee neklijavau.. nuotraukai kokie... mastau.gif 20 metų ..garbės lentoj kabėjo tarp pirmūnų hihihi.gif
Atsakyti
kas cia oro mums pavydejot?smile.gif)) dabar ledas visur, per dvi dienas temperatura nukrito nuo +30C iki O C schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 12, 15:09)
kas cia oro mums pavydejot?smile.gif)) dabar ledas visur, per dvi dienas temperatura nukrito nuo +30C iki O C  schmoll.gif

4u.gif Taigi ramiai, pas mus ir dabar - kažkiek doh.gif Bet aišku tooks tempertūrų pokytis blink.gif , ne kas unsure.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
smagu stebet jusu gyvenima cia.Nepykit,kad siektiek atsilieku,bet paslapciom dirbu dirbu,kai tik laiko yr.Va su Bites paplatintais action'ais bandziau susidraugaut.Tai ta diena,kai bandziau atrode wow!! wow!!kita diena ziuriu ir kazkas ne taip..nera to isbaigtumo,kurio noretusi...ir seip,nelabai turbut draugavau su spalvom tai uztat nesiseka pajaust,kada tos spalvos yra TAI ko reikia.

Is paskutiniuju matytuju tai Ca_girl berniukas su lektuveliu kudroj labai uzkliuvo,ir niekaip neisgaruoja man is makaules..Faina labai stebet tavo klecku kasdienybe! smile.gif

Sea sesija superine,modeliai pavyda keliantys...Su tamsiaode moterim labiausiai ysimine kadras,kur sakei ten kazkokio dugno truksta,.Nieko ten man netruksta.Ir toji,kur raudonu plytu sesija irgi uzsisvaigau..ta sirdele antram plane graziai dominuoja..zodziu,faina.

O, tavoji ta,kur lovytej chebra susodinti tai tokia atsiputeliska foto!Ji kazka matyto primena, kabina mergaites atsiputeliskumas per tas grotas ir seip.kadras tikrai fainas.

Pupeliuk,ta pirmoji su pirstu nosyje,nu gerai ten ziurisi tas pirstas,man nekliuna.o spalvas,kaip ce tokias isgavai skaidrias?Man tavo namai tokie dekingai sviesus!!!primena Ca_girl blush2.gif
wyshnia,smagu matyt tave su tavo darbais,paskutiniojo darbo uzburia spalvos nors kadravimo norisi siektiek is kurio nors kampo,bet cia gal mano silpnybe smile.gif pasirodyk dazniau...

westa,kol nepamaciau taves avatare nebuciau pagalvojus,kad cia tavo dukriukas!o kasu grozis wub.gif o kadras jei ziuret apsvietima turbut be priekaistu,bet pati noreciau kokio antro plano,kokios pakeltos kojos,na norisi,kad foto prakalbintu,bet cia gal toks tikslas tiesiog seimyninis portetas ant sienos 4u.gif

pati atejau su buitiaku biggrin.gif ideju kolkas nepasipildziau.tiesiog.siandien dar paskendus buitiake smile.gif bandau prisijaukint visa sita smile.gif mianu ner,tad seip..mano buitiakas smile.gif tiesa netiesinau specialiai,mat buitiakas man su ta tokia tvarka netvarka labai piesiasi,nors seip as megeja tu islaizytai istiesintu hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 kovo 2009 - 17:51
Mazasis zuveliukas turi hipnotizuojanti zvilgnsni smile.gif ir tiesinti tokio buitiako nereikia 4u.gif
Graziai augat wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 12 kovo 2009 - 18:36

Zuveliukas auga kaip... Man patinka tokie buitiski-vaikiski-spinduliuojantys kadrai. Gerai, mama, kad speji fotografuot :-)

westos portretukas man ir patinka del to, kad simetriskas. Kazkaip butent tokioje pozoje, kai mergaite ziuri tiesiai i objektyva, kitaip mano galva ir nesiziuretu. O nuotaikos tokios tikrai melancholiskos. Svaru labai.

O ( bigsmile.gif ), antrajai smarkiai truksta kokybes, tokiai nuotraukai jos labai labai norisi. O pirmoji, super nuotaika, man erdves mazoka... (zinau zinau, mano pacios problema doh.gif )

C-girl, wau, kokia serija kudroj!

Ir aciu labai uz komentarus mano kudikeliui 4u.gif Apacios daugiau neturiu, bet virsaus siek tiek kirpau, labai nedaug. Ir tas "horizontas per viduri" cia man taip gerai ziurejosi, kol nepasaket... o dabar jau kliuna... ech.
Atsakyti