man kazkaip istrigus stovi akyse Opos vakarykste nuotrauka. ir mastau, kad sviesa aisku patiko, bet kas labiausiai patiko - kad tai tokia nuotrauka, is kurios vaikas ir tevai veliau prisimins savo gyvenima, o ne tiesiog fotosesija. Tas man labiausiai patinka
apie wyshnios foto galvojau is esmes ta pati kaip ir sviecia, bet nesugalvojau ant smugio kaip cia taktiskiau issireiskus, tai nutylejau. bet va to takto man is sviecios tai pasimokyt, tikrai teisingas, konstruktyvus ir neizeidziantis komentaras.
westos nuotaikos tokios... minimalistines. mano ne tokios, bet tau visada (kiek maciau) gerai sekesi minimalizmas ir abstrakcijos.
Kadangi nieko kito neturiu ką fotografuot, tai fotografuoju kas pašonėj ir bandau ieškoti rakursų Komentarai?
Čia toks susikaupimas, pati nemėgstu nuotraukų kur vaikai krapšto nosį, bet čia kažkaip visai lyg ir gerai mano skoniu ai.. numamėjau visai..
ir dar pora..
Šitoj kažkaip nesupratau kur fokusas, neįkėlus į internetą su ryškumu lyg ir ok buvo
Čia toks susikaupimas, pati nemėgstu nuotraukų kur vaikai krapšto nosį, bet čia kažkaip visai lyg ir gerai mano skoniu ai.. numamėjau visai..
ir dar pora..
Šitoj kažkaip nesupratau kur fokusas, neįkėlus į internetą su ryškumu lyg ir ok buvo
pirma! Labai dailios pedutes ir tas krapstymas su susimastymu siejamas. Patiko.
Pupeliuk, nu va kaip graziai tvarkaisi su spalvom As tai irgi uz pirma...nors ir nosi krapsto
Per kur dedi? Man photobucketas kokybe gadindavo...
Per kur dedi? Man photobucketas kokybe gadindavo...
Westa, labai super nuotaika! Pirmoje prikibciau prie apkrautos desines puses, atsiranda toks jausmas, kad kadras vaziuoja i kaire Antra man be priekaistu, liuks
Sea, pats portretas tai geras bet vat erdves norisi man daugiau Ir jai labai tinka j/b foto.
Pupeliukai, man kaip ir Ca-girl, nepaisant krapstymo pirma patinka labiausiai. Ir trecia visai nebloga, tik mano manymu per sviesiai padarei veida
Sea, pats portretas tai geras bet vat erdves norisi man daugiau Ir jai labai tinka j/b foto.
Pupeliukai, man kaip ir Ca-girl, nepaisant krapstymo pirma patinka labiausiai. Ir trecia visai nebloga, tik mano manymu per sviesiai padarei veida
Gal galėtumėt man patart...ar fotografuojate visad RAW ar high JPEG?
Scrap, as RAWe fotografuoju, kai zinau kad nereikes daug foto, ir plius siok toks apsidraudimas, man labai patogu.
Westa, nieko nematau
O as su savo nuotaikom zinau kad nekokybiska (iso 1600), zinau kad kojos nukapotos ( toliau nebuvo kur trauktis), bet kazkodel tai rodau Gal yra kas nors joje?
ir dar, irgi is nuotaiku serijos (tikrai nekopijavau nuo toddlertoes, man iki tokio svarumo ir spalvingumo eiti ir eiti, kadras senas, bet kazkodel norisi irgi parodyti) Ar vertas demesio?
Westa, nieko nematau
O as su savo nuotaikom zinau kad nekokybiska (iso 1600), zinau kad kojos nukapotos ( toliau nebuvo kur trauktis), bet kazkodel tai rodau Gal yra kas nors joje?
ir dar, irgi is nuotaiku serijos (tikrai nekopijavau nuo toddlertoes, man iki tokio svarumo ir spalvingumo eiti ir eiti, kadras senas, bet kazkodel norisi irgi parodyti) Ar vertas demesio?
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 11, 14:00)
Gal galėtumėt man patart...ar fotografuojate visad RAW ar high JPEG?
As visada RAW...ir paskui keikiuosi po kokios fotosesijos ir 300 kadru
westa, dailus portretukas, tik gal nereiketu centruot.
O, pirma man super, net nepamaciau tu nukapotu kojyciu, nes iskart atkreipiau demesi i kadro nuotaika. Man labai patinka Antra, sutinku su sea per sviesi...