Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

man kazkaip istrigus stovi akyse Opos vakarykste nuotrauka. ir mastau, kad sviesa aisku patiko, bet kas labiausiai patiko - kad tai tokia nuotrauka, is kurios vaikas ir tevai veliau prisimins savo gyvenima, o ne tiesiog fotosesija. Tas man labiausiai patinka smile.gif

apie wyshnios foto galvojau is esmes ta pati kaip ir sviecia, bet nesugalvojau ant smugio kaip cia taktiskiau issireiskus, tai nutylejau. bet va to takto man is sviecios tai pasimokyt, tikrai teisingas, konstruktyvus ir neizeidziantis komentaras.

westos nuotaikos tokios... minimalistines. mano ne tokios, bet tau visada (kiek maciau) gerai sekesi minimalizmas ir abstrakcijos.
Atsakyti
Kadangi nieko kito neturiu ką fotografuot, tai fotografuoju kas pašonėj ir bandau ieškoti rakursų smile.gif Komentarai?

Čia toks susikaupimas, pati nemėgstu nuotraukų kur vaikai krapšto nosį, bet čia kažkaip visai lyg ir gerai mano skoniu biggrin.gif ai.. numamėjau visai..

user posted image

ir dar pora..
Šitoj kažkaip nesupratau kur fokusas, neįkėlus į internetą su ryškumu lyg ir ok buvo unsure.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
pirma! Labai dailios pedutes ir tas krapstymas su susimastymu siejamas. Patiko.
Atsakyti
Pupeliuk, nu va kaip graziai tvarkaisi su spalvom wub.gif As tai irgi uz pirma...nors ir nosi krapsto biggrin.gif
Per kur dedi? Man photobucketas kokybe gadindavo...
Atsakyti
Westa, labai super nuotaika! Pirmoje prikibciau prie apkrautos desines puses, atsiranda toks jausmas, kad kadras vaziuoja i kaire g.gif Antra man be priekaistu, liuks

Sea, pats portretas tai geras biggrin.gif bet vat erdves norisi man daugiau tongue.gif Ir jai labai tinka j/b foto.

Pupeliukai, man kaip ir Ca-girl, nepaisant krapstymo pirma patinka labiausiai. Ir trecia visai nebloga, tik mano manymu per sviesiai padarei veida 4u.gif
Atsakyti
ačiū už pastebėjimus smile.gif

Pupeliuk pavydžiu tokių spalvų.. emociškai man antroji.. gal kiek apkarpymas kliūva, bet šiaip matau istoriją smile.gif

šian šiek tiek fotografavau ...

user posted image

kas netingi mano kūdros profilyje pažiūrėkit mano naują avatarą hihihi.gif

Atsakyti
Gal galėtumėt man patart...ar fotografuojate visad RAW ar high JPEG?
Atsakyti
Scrap, as RAWe fotografuoju, kai zinau kad nereikes daug foto, ir plius siok toks apsidraudimas, man labai patogu.

Westa, nieko nematau

O as su savo nuotaikom doh.gif biggrin.gif zinau kad nekokybiska (iso 1600), zinau kad kojos nukapotos ( toliau nebuvo kur trauktis), bet kazkodel tai rodau biggrin.gif Gal yra kas nors joje? 4u.gif user posted image

ir dar, irgi is nuotaiku serijos (tikrai nekopijavau nuo toddlertoes, man iki tokio svarumo ir spalvingumo eiti ir eiti, kadras senas, bet kazkodel norisi irgi parodyti) Ar vertas demesio?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 11 kovo 2009 - 15:29
Westa, uzmaciau tavo foto- man lyg ir viskas gerai, kazkaip nepatogu kritikuoti, kai pacios foto netobulos ax.gif Man matosi juodo fono nevientisumas, is kaires puses jis staiga baigiasi 2cm iki krasto. O taip grazus portretas, tik kodel toks zvilgsnis liudnas unsure.gif
Atsakyti
Pupeliuk, visos patinka labai, spalvos nuostabios wub.gif

O, man visai netruksta tu koju, labai patinka pats kadras thumbup.gif Ikalinti lovyteje biggrin.gif ( as saviskius taip uzdarau kai namus siurbliuojusmile.gif))
O antroji ne, per sviesu ir kokybes truksta 4u.gif

Westa, nepatinka centrinis kadravimas, desines puses nuimciau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 11, 14:00)
Gal galėtumėt man patart...ar fotografuojate visad RAW ar high JPEG?

As visada RAW...ir paskui keikiuosi po kokios fotosesijos ir 300 kadru biggrin.gif

westa, dailus portretukas, tik gal nereiketu centruot.

O, pirma man super, net nepamaciau tu nukapotu kojyciu, nes iskart atkreipiau demesi i kadro nuotaika. Man labai patinka wub.gif Antra, sutinku su sea per sviesi... 4u.gif
Atsakyti
Sea, Ca-girl, aciu 4u.gif Nu net nesitekejau kad patiks pirma, bijojau tiesa sakant, o del antros sutinku, bet kol kitas nepasakys kad tiesiai sviesiai, sunku paciai ivertinti 4u.gif
Atsakyti