Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 10, 15:44)
user posted image

Pastebejimai, kritika, pasiulymai ir pamokymai labai laukiami 4u.gif
Sea, o kaip ekspo matuoji? g.gif

ilgai ziurejau i si portreta. Geras darbas. Man patiko. Tik vat maza pastebejima-pamastyma, leiskit issakysiu 4u.gif Mergina matosi labai liekna, o veidas pas ja platokas, man siak tiek issidarko priimtinos kuno proporcijos. Tikiuosi supranti apie ka kalbu... Manau tas dailus pataminimas vietomis, tas neiprastas disproporcijas dar labiau paryskino... Galimi fotografavimo variantai: 1) tokio tipo merginoms reikia vengti sukti veida "nosyte i objektyva", geriau ji siek tiek pasukti i sona. 2) Pasirinti zemesni fotografavimo taska.
Dar galima koreguojant kadra siek tiek paramsinti veido sonus kad vizualiai jis atrodytu siauresnis...
Zinau is praktikos kad tokius dalykus paciai sunku pastebeti...
pvz. priezastis del kurios laikas nuo laiko idedu savo nuotraukas i fotografu svetaines yra butent toks. Gal kas nuors pamatys tai, ko as, kaip nuotraukos autorius, naturaliai nepastebiu.

O del fotografavimo patirties, I kudros dienorasti buvau idejusi savo pirmus MENUS lotuliukas.gif thumbup.gif
Paziurekit
vadinasi "mano foto sedevrai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 10, 15:44)
Niekada taip nefotografuosiu angel_sadangel.gif  verysad.gif
niekada taip nesakyk mirksiukas.gif 4u.gif Tu gali ir geriau nei ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 03 10, 15:28)
ilgai ziurejau i si portreta. Geras darbas. Man patiko. Tik vat maza pastebejima-pamastyma, leiskit issakysiu  4u.gif 

4u.gif Sirdingai dekoju ir daugiau tokiu pamastymu su pamokymais drinks_cheers.gif Labai labai vertinu, kad nepagailejai laiko ir parasei - tas ''gerai/negerai'' tinka, bet kai va taip paraso, kaip bandytu taisyt situacija, arba i ka atkreipt demesi - pasaka wub.gif Desiu daug daug savo nuotrauku, jei tik daugiau tokiu pakomentavimu bus 4u.gif Aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
sviecia, smagus grizimas i praeiti ir "sedevrus" biggrin.gif tiesa pasakius, as dar pries metus su trupuciu nesizavejau Tavo foto totaliai blush2.gif vis uzmesdavau aki ir pagalvodavau, "nu nieko gero" doh.gif dabar nuotraukos tavo visai kitokios.. visai kiti aspektai zaidzia, kuriu nerasdavau anksciau nei uzuominos. 4u.gif todel tik tyliai zaviuosi prasilauzimu ir zengimu pirmyn rolleyes.gif

siuo metu esu etape "grazios ir kokybiskos seimos foto yra visa ko as noriu gyvenime is fotografijos", todel esu sone nuo diskusiju ir filosofavimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 03 10, 16:21)
siuo metu esu etape "grazios ir kokybiskos seimos foto yra visa ko as noriu gyvenime is fotografijos", todel esu sone nuo diskusiju ir filosofavimu  doh.gif

blink.gif kiba vasaros nebebus, jei sansarai tik seimos foto bereikia blink.gif

4u.gif
Atsakyti
labavakarėli,

šaunu rast nuotraukų ir tokių spalvotų smile.gif

Grethenn,
puiki kokybė , gražios spalvos.. man gražu, norėčiau savų tokių nuotraukų

Sea modeliai net pavydu.. smagi fotosesija, jaučiama nuotaika. man patinka ..

Wyshnia ai man patinka.. spalvos wub.gif

Sansara prisiminiau tavo siluetą... kadangi pas mane daba jb laikotarpis, tai man visai žiūrisi tavo bandymas.. tiesa visgi rėmo nenorėčiau.. turėsi ką prisimint smile.gif

sviecia Tavo pirmieji katinukai visai tokie minkštučiai fainučiai. matyt jei duota talentas tai ir pirmose potėpiuose jis jaučiamas smile.gif

mano dabartinės nuotaikos...

user posted image

user posted image

p.s o jau fonas SM unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 kovo 2009 - 18:22
QUOTE(Degutė @ 2009 03 09, 01:17)
sveika smile.gif

jau tyrinėjau Jūsų puslapį smile.gif smagu smile.gif
jei sudėtume mano vyro ir mano hobius, galima būtų irgi mėginti taip fotkint smile.gif

o ka jusu vyras veikia?
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 14:58)
Fainas ir puslapis ir nuotrauku graziu yra smile.gif o kodel vieninteliai? tai kad nevieninteliai. ar cia koks ypatingas budas? gal is oro baliono? biggrin.gif

Butent kad mokomes.. daviau asmeniska patarima ir jo niekam nepirsau, issakiau savo nuomone. o vaizdas, kad nebesimokom, o siaip dedam, o komentarai "kabina" arba "nekabina". Nebesuprantu tada. Koks mokymasis jei pusės ir pusė cia esanciu nuotrauku net nekomentuoja. as bent stengiuosi

nes tai yra daroma is radio bangomis valdomo lektuvo thumbup.gif yra aprasymas paskaitykit
Atsakyti
ingulikee, įtariu, Tamstos vyras yra ir kūdroje Fotoskrydis? Mano galva, kol kas pati paslauga, aišku, įdomi, bet nuotraukos tai neblizga.. ax.gif Tačiau siekit ir tikrai pasieksit ir nepriekaištingos nuotraukų kokybės, o ne tik įdomumo dėl paties fotografavimo būdo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 10, 18:40)
blink.gif kiba vasaros nebebus, jei sansarai tik seimos foto bereikia blink.gif

lotuliukas.gif nezinau, turiu dar versija, kad tiesiog siuo metu darbas/sveikata/vaiko ligos/rupesciai artejantys ir panasus dalykai slopina poreiki kitokioms foto. (maslow piramides virsune tolokai siuo metu) ir tiesiog nebelieka laiko niekam be siu dalyku. tai nepasirasau po siais zodziais galutinai ir 100 proc. bet siuo metu - butent tokios nuotaikos. nenoriu sukti galvos del interpretaciju, ieskojimu ir neradimu, atsitiktinumu ir knaisiojimusi po pasamones biggrin.gif esu zemiska nestuke.gif

westa - wow blink.gif nustebinai savo nuotaika thumbup.gif maloniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 kovo 2009 - 20:50
Westa - jau nuotaikos... grazu, ir viskas pasakyta.

Sviecia - labai taikliai pastebejai del Wyshnios foto. as vis ziurejau, ir galvojau, kad kazkas kimba - bet niekaip nesupratau, o stai veidas, proporcijos - ir iskart viskas susideliojo. Vien del tokio komentaro verta nuotraukas det.

Sea, aciu uz puikias nuorodas - svelnu taip... o tos, kurios depresuoja, kad nemoka ir nefotografuos - pamatysiu - i kaili gausit!!! jus tikrai ne blogesnes, gal net ir geresnes! tiesiog kitokios 4u.gif

Gero oro fotografuosiantiems laisvadieni! 4u.gif

dar durnas klausimas ne i tema - pas jus visas forumas su tuo zemelapiu fone ar tik pomegiai ir pramogos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 10 kovo 2009 - 22:31

Westa bigsmile.gif labai grazu thumbup.gif

Dar vienas portretas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 10, 09:36)
Beje pamenu lyg savo puslapį buvai pradėjus daryti, ar turi jau ar nea  g.gif

Viskas sukurta kaip ir...tik neapsisprendziu del ikainavimo, nuotrauku atidavimo ir kt. smulkmeneliu... I erdve dar nepaleistas, mat uz hostinga dar nemoku...Bet paziurejau nuotraukas, vien maniskiai... doh.gif noriu skirtingesniu veideliu, tai po biski renkuosi... ax.gif Man net geda, kaip as taaaip letai viska darau verysad.gif siaip as labai nedrasi, per save lipu kiekviena karta....sunku tokiems zmonems verysad.gif biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 10, 14:44)
Pastebejimai, kritika, pasiulymai ir pamokymai labai laukiami 4u.gif
Sea, o kaip ekspo matuoji? g.gif

Labai patinka wub.gif As jau nebuciau radusi jokiu kabliuku kritikai, bet paskui paskaiciau sviecios patarimus, tai labai teisingi thumbup.gif

Wyshniuk, o kaip tu pati matuoji expo???? Labai idomu..as nustacius ant vieno, nepamenu kurio...taip ir yra, nes nesuprantu kada ka reikia pasirinkti blush2.gif Reiketu daugiau paekspermentuoti.

Westos puikus peizazai, raminantys rolleyes.gif

Sea, gal siek tiek erdves truksta ir atrodo fokusas kazkur paklydes, nes jis ne akyse...sakyciau pirstuose, megstuko rankogalyje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 10 kovo 2009 - 23:43