Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Wyshnia, aš tai išsamiausią komentarą dabar brūkštelsiu... Man patinka smile.gif Šviesa, "stikliškumas" (švarus aiškumas), spalvos. O čia ta vinjetė natūrali, labai gražiai žiūrisi (mano niaukto skonio, tik subtili)?

Aš dažniausiai naudoju Av arba Tv, pgl. situaciją. Na ir nieko nematuoju, jokių ekspo, per aukšta matematika man. Maždaug pasižiūriu pagal indikatorių ir kartais kas nors pavyksta rolleyes.gif .
Atsakyti
Wyshnia, kaip grazu wub.gif Cia objektyvas ta islinkima toki duoda? Spalvos nuostabios wub.gif patinka man tokie portretai thumbup.gif parodyk dar ax.gif

Nematuoju as nieko blush2.gif , padarau testinius kadrus ir pasiziuriu, kaip atrodo ir info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 10, 13:52)
smile.gif bandau ir as taip vis dazniau. Gal kada ir iprasiu  doh.gif

Kokio nori? g.gif

nu visgi 30mm Sigma 1,4 ax.gif pradžioje ieškau dėvėto bet atrodo, kad be šansų biggrin.gif nu kas atiduos gerą daiktą biggrin.gif dar reikia palaukti kol krizė ir pas mus ateis galų gale doh.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 10, 14:21)
Aciu Wyshnia 4u.gif
as tai zinau kas man patinka tongue.gif  tik norejau garsiai pasakyti, kad vaikus fotografuoti sunku ir zmones galetu nebuti tokie kategoriski 4u.gif kad ir komentarai, oi koki modeliuka salia turi tau gerai, as tai savo vaiko niekaip nepagaunu gerai nufotografuoti( cia as ne vien apie save, bet siaip teko ir is salies girdeti taip snekant)  biggrin.gif
kodel nauju foto nera g.gif  mirksiukas.gif

tas tai taip...ale tie, kuriems būtų naudinga tai išgirsti vistiek nepatikėtų biggrin.gif
aš nuolatos susiduriu su žmonėmis, kurie sako "ooo, Petrui pasisekė, pas jį talentas!" bet jie nežino kiek Petras dirba ir kiek metų semiasi įvairių patirčių...kai galų gale po keleto metų jam ima lietis tobuli darbai (nebūtinai fotografijoje wink.gif) tada visi ima klausinėti - "o kaip tau taip gaunasi, gerai tau, tavo modelis labai gražus ir fotogeniškas" lotuliukas.gif žvengas suėmė...
norėjau pasakyti, kad aš tai asmeniškai dėjau ant tų, kuriems kažkas kažkur kliūna ir nepatinka cool.gif
man irgi savu laiku kai ne kas įvarė "nepakankamai aštraus kadro" kompleksą biggrin.gif gydausi dabar...
ir kiek dar visokių žmonių bus...pff

neturiu ką parodyti šiuo momentu...yra raw'ų neapdorotų įdomių bet daugiausia dabar fotkinu darbui...pvz:
user posted image
Atsakyti
na kazkaip vistiek turit liept fotoaparatui matuot tongue.gif taskinis, centro, vidutiniskas. Displejui toks langiukas yra - tuscias, vidury taskiukas, vidury taskiukas su skliaustais, vien skliaustai wink.gif

Vinjete truputi ''dadeta'', objektyvas 24-70, tai islinkima jis duoda, bet man siuo atveju kazkaip visai niekodiscrimationg mannn smile.gif Spalvos su kreivem tampytos - aciu sviecia uz parodyma, kad tik su jom galima norimas spalvas isgaut ir Saules Pugai uz retusavimo pamokele 4u.gif
Atsakyti
As nematuoju jokio ekspo blush2.gif ir kas aisku blogai biggrin.gif
Foto man liuks, turbut su placiu kampu g.gif Gal vos vos vos norisi kad galva butu zemiau palinkusi, nors ka as zinau, cia tik siaip is mandrumo parasiau biggrin.gif Grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 03 10, 14:10)
man irgi savu laiku kai ne kas įvarė "nepakankamai aštraus kadro" kompleksą biggrin.gif gydausi dabar...

Na ir as prie to prisidejau. Atsiprasau dabar biggrin.gif Ir pati dabar nuo to gydausi - savu laiku vieni kitiems meskos paslauga padarem - technine pusem iskelem auksciau visko - tai dabar viskas lyg ir gerai atrodo, a razinkos ner doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
va va biggrin.gif
nors...naudos ir iš to yra...

wyshnia, gana jau atsiprašinėti biggrin.gif kelintą kartą? aš ne tave omeniuje turėjau anyway biggrin.gif
Atsakyti
Wyshnia, o kur Sviecia pamokele butu galima rast?
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 10, 07:12)
na kazkaip vistiek turit liept fotoaparatui matuot tongue.gif taskinis, centro, vidutiniskas. Displejui toks langiukas yra - tuscias, vidury taskiukas, vidury taskiukas su skliaustais, vien skliaustai wink.gif

Vinjete truputi ''dadeta'', objektyvas 24-70, tai islinkima jis duoda, bet man siuo atveju kazkaip visai niekodiscrimationg mannn smile.gif Spalvos su kreivem tampytos - aciu sviecia uz parodyma, kad tik su jom galima norimas spalvas isgaut ir Saules Pugai uz retusavimo pamokele  4u.gif

einu paziuresiu kas pas mane nustatyta blush2.gif pas mane skliaustai ir taskiukas viduryje:)

labai graziai tas islinkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 10, 00:27)
4u.gif tikiuos,kad atsidarys.

leah

wub.gif Ojeja kaip gražu! Niekada taip nefotografuosiu angel_sadangel.gif verysad.gif

Labai patiko Sea merginų nuotraukos - vienos stipresnės, kitos gal kiek kompoziciškai tali būt taisomos, bet bendrai tikrai labai gerai. Kokybė nuostabi! Spalvos be galo gražios, natūralios emocijos, mėgstu tokias nuotraukas wub.gif

Wyshnia, man gražu wub.gif

Priešokiais aš čia prisėdu paskaityt. nesupratau kas čią ko pykosi, nes visko neperskaičiau, bet anyway patinka man visokios nuotraukos - ir vaikų, ir mamų ir kitokių žmonių, bile gražios biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Pupeliuk wub.gif
Atsakyti
Sea, sviecia tik parode kaip jos nuotrauka po actionu atrodo ir kaip po pasizaidimo su kreivem - ne tiek pamoka, kiek medziaga apmastymams. Bet tu ta pati jau senokai sakei mirksiukas.gif Na ir uzsikabinau doh.gif aciu, kad paziurejai 4u.gif

Pupeliuk, tu ir taip jegovai fotografuoji, kam tau, kaip tas Leah mirksiukas.gif

Anasko (as priprasiu prie O su laiku mirksiukas.gif ), nemoku as sakyt kaip galva nulenkt, mazdaug tik, kur ziuret paprasau blush2.gif Reik mokytis smile.gif Aciu 4u.gif

Peppi - nu viskas viskas viskas tongue.gif biggrin.gif

Atsakyti
Nerandu jokių skliaustelių ar / ir taškiukų. Einu instrukcijos ieškot. Bent kad suprasčiau, ką matyt turėčiau...
Atsakyti