Sea, visiskai pritariu tavo nuomonei apie vaiku fotografavimo specifika. I panasius komentarus tio: "atsibodo vaiku fotografijos" jau senai nebekreipiu demesio ir visiems patariu. Jeigu jusu nuotraukos originalios, su nuotaika ir siela - koks skirtumas ar joje vaikas ar suauges. Beje, pabandykit is suaugusio ispesti toki nepakartojama naturaluma kuri turi TIK vaikai!
Jau nekalbu apie tai kaip sudetinga "pagauti" gera kadra lakstant paskui vietoje nenustygstanti ir jokiems nurodynejimams nepaklustanti pypli
Turejau karta tokia vieno 2-ju metuku maziaus fotosesija po kurios savaite viso kuno raumenukai skaudejo!
QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 23:55)
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaan paskutine nuoroda, truksta ziodziu...viskas- nuo siandien as depresijoj
Tai kad taviškės tikrai ne prastesnės
Beje pamenu lyg savo puslapį buvai pradėjus daryti, ar turi jau ar nea
O vaikų foto man būtent patinka dėl tiesiog sklindančių iš jų natūralumo, nuoširdumo, tiesiog žiūriu į jas ir visada pasikraunu geros energijos
Grethen,
As tai pasakysiu tik apie paskutiniąją Man labai patinka foto su cigaretėm, nors pati ir nerūkau bet šitoj foto man ta mergina atrodo su pasibjaurėjimu laukia kada tie dūmai išsisklaidys toks vaizdas, kad nerūkančią privertė rūkyt Ir rankos gaila, bet kadras šiaip su potencialu - bent jau man
As tai pasakysiu tik apie paskutiniąją Man labai patinka foto su cigaretėm, nors pati ir nerūkau bet šitoj foto man ta mergina atrodo su pasibjaurėjimu laukia kada tie dūmai išsisklaidys toks vaizdas, kad nerūkančią privertė rūkyt Ir rankos gaila, bet kadras šiaip su potencialu - bent jau man
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 10, 14:58)
toks vaizdas, kad nerūkančią privertė rūkyt
Taip ir buvo QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 21:58)
tiesa, vis matau komentaru,kad vaiku nuotraukos nieko idomaus arba uzkniso juodai( cia kudroje parase man vienas
manau reikia galvoti kas patinka tau pačiai o ne kas užknisa kitus
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 10, 04:45)
Tiesa, kilo klausimas man, koki ekspozicijos skaiciavimo buda pasirenkat fotografuojant ant Av ar Tv ? Ir ar naudojat viena? Ar renkates daugmaz pagal situacija?
naudoju vien M režimą viską reguliuoju pagal esamo apšvietimo sąlygas ir norimą gauti rezultatą įpratimo reikalas, man visai neužtrunka pasireguliuoti
lomkės man, lomkės noriu fikso net nebefotkinu su dabartiniu, nebemyliu aš jo
QUOTE(peppi @ 2009 03 10, 12:27)
naudoju vien M režimą viską reguliuoju pagal esamo apšvietimo sąlygas ir norimą gauti rezultatą įpratimo reikalas, man visai neužtrunka pasireguliuoti
bandau ir as taip vis dazniau. Gal kada ir iprasiu
Kokio nori?
Aciu Wyshnia
as tai zinau kas man patinka tik norejau garsiai pasakyti, kad vaikus fotografuoti sunku ir zmones galetu nebuti tokie kategoriski kad ir komentarai, oi koki modeliuka salia turi tau gerai, as tai savo vaiko niekaip nepagaunu gerai nufotografuoti( cia as ne vien apie save, bet siaip teko ir is salies girdeti taip snekant)
kodel nauju foto nera
Papildyta:
Turejau karta tokia vieno 2-ju metuku maziaus fotosesija po kurios savaite viso kuno raumenukai skaudejo!
tikiu
QUOTE(peppi @ 2009 03 10, 05:27)
as tai zinau kas man patinka tik norejau garsiai pasakyti, kad vaikus fotografuoti sunku ir zmones galetu nebuti tokie kategoriski kad ir komentarai, oi koki modeliuka salia turi tau gerai, as tai savo vaiko niekaip nepagaunu gerai nufotografuoti( cia as ne vien apie save, bet siaip teko ir is salies girdeti taip snekant)
kodel nauju foto nera
Papildyta:
QUOTE(sviecia @ 2009 03 10, 01:02)
tikiu
A cia tik peppi foto, ar ir kitu tiks?
Pastebejimai, kritika, pasiulymai ir pamokymai labai laukiami
Sea, o kaip ekspo matuoji?