Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea, visiskai pritariu tavo nuomonei apie vaiku fotografavimo specifika. I panasius komentarus tio: "atsibodo vaiku fotografijos" jau senai nebekreipiu demesio ir visiems patariu. Jeigu jusu nuotraukos originalios, su nuotaika ir siela - koks skirtumas ar joje vaikas ar suauges. Beje, pabandykit is suaugusio ispesti toki nepakartojama naturaluma kuri turi TIK vaikai!
Jau nekalbu apie tai kaip sudetinga "pagauti" gera kadra lakstant paskui vietoje nenustygstanti ir jokiems nurodynejimams nepaklustanti pypli doh.gif thumbup.gif
Turejau karta tokia vieno 2-ju metuku maziaus fotosesija po kurios savaite viso kuno raumenukai skaudejo! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 10 kovo 2009 - 09:11
QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 23:55)
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaan doh.gif  paskutine nuoroda, truksta ziodziu...viskas- nuo siandien as depresijoj doh.gif

Tai kad taviškės tikrai ne prastesnės rolleyes.gif
Beje pamenu lyg savo puslapį buvai pradėjus daryti, ar turi jau ar nea g.gif

O vaikų foto man būtent patinka dėl tiesiog sklindančių iš jų natūralumo, nuoširdumo, tiesiog žiūriu į jas ir visada pasikraunu geros energijos wub.gif
Atsakyti
Grethen,
As tai pasakysiu tik apie paskutiniąją smile.gif Man labai patinka foto su cigaretėm, nors pati ir nerūkau biggrin.gif bet šitoj foto man ta mergina atrodo su pasibjaurėjimu laukia kada tie dūmai išsisklaidys biggrin.gif toks vaizdas, kad nerūkančią privertė rūkyt smile.gif Ir rankos gaila, bet kadras šiaip su potencialu - bent jau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 10, 14:58)
toks vaizdas, kad nerūkančią privertė rūkyt smile.gif
Taip ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 21:58)
tiesa, vis matau komentaru,kad vaiku nuotraukos nieko idomaus arba uzkniso juodai( cia kudroje parase man  vienas

manau reikia galvoti kas patinka tau pačiai o ne kas užknisa kitus biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 10, 04:45)
Tiesa, kilo klausimas man, koki ekspozicijos skaiciavimo buda pasirenkat  fotografuojant ant Av ar Tv ? Ir ar naudojat viena? Ar renkates daugmaz pagal situacija?  g.gif

naudoju vien M režimą ax.gif viską reguliuoju pagal esamo apšvietimo sąlygas ir norimą gauti rezultatą smile.gif įpratimo reikalas, man visai neužtrunka pasireguliuoti ax.gif

lomkės man, lomkės lotuliukas.gif noriu fikso wub.gif net nebefotkinu su dabartiniu, nebemyliu aš jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 03 10, 12:27)
naudoju vien M režimą ax.gif viską reguliuoju pagal esamo apšvietimo sąlygas ir norimą gauti rezultatą smile.gif įpratimo reikalas, man visai neužtrunka pasireguliuoti ax.gif

smile.gif bandau ir as taip vis dazniau. Gal kada ir iprasiu doh.gif

Kokio nori? g.gif
Atsakyti
Aciu Wyshnia 4u.gif

QUOTE(peppi @ 2009 03 10, 05:27)
manau reikia galvoti kas patinka tau pačiai o ne kas užknisa kitus biggrin.gif

as tai zinau kas man patinka tongue.gif tik norejau garsiai pasakyti, kad vaikus fotografuoti sunku ir zmones galetu nebuti tokie kategoriski 4u.gif kad ir komentarai, oi koki modeliuka salia turi tau gerai, as tai savo vaiko niekaip nepagaunu gerai nufotografuoti( cia as ne vien apie save, bet siaip teko ir is salies girdeti taip snekant) biggrin.gif

kodel nauju foto nera g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sviecia @ 2009 03 10, 01:02)

Turejau karta tokia vieno 2-ju metuku maziaus fotosesija po kurios savaite viso kuno raumenukai skaudejo!  biggrin.gif

tikiu biggrin.gif
Atsakyti
Nu kur foto, kur???? Man reikia energijos biggrin.gif
Atsakyti
A cia tik peppi foto, ar ir kitu tiks? biggrin.gif
Atsakyti
Man tiktu visu mirksiukas.gif biggrin.gif kai savu neturiu tai kazkaip norisi kompensuoti biggrin.gif
Atsakyti
Wyshnia,as Av rezimu beveik visada 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Pastebejimai, kritika, pasiulymai ir pamokymai labai laukiami 4u.gif

Sea, o kaip ekspo matuoji? g.gif
Atsakyti