Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 15:09)

As lygiai taip pat sirdyje dziaugsma ir pasitenkinima pajauciu kai pas avytees temoje apsilankau ir nauju darbeliu uztinku wub.gif

me too biggrin.gif jei tu naudoji flirck,tai ten yra nemazai panasiu zanru fotografuojanciu mamu.As ten kas vakara seile varvinu.Jei idomu galesiu ideti nuorodu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 23:18)
me too biggrin.gif  jei tu naudoji flirck,tai ten yra nemazai panasiu zanru  fotografuojanciu mamu.As ten kas vakara seile varvinu.Jei idomu galesiu ideti nuorodu mirksiukas.gif

Aga idomu, idek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 15:19)
Aga idomu, idek mirksiukas.gif

4u.gif tikiuos,kad atsidarys.
toddlertoes

Peta M
leah

Atsakyti
o is situ linku kur idejau , galima vaikscioti per ivairius groups ,man patinka natural light photography ir kiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 21:49)
Mdaaa, man tinka viskas doh.gif ne tik fotografijoje, nu gal siauras mastymas neisipaiso (tikiuosi biggrin.gif ) Todel prasom nesinervinti biggrin.gif as gyvenu visai normaliai su savim biggrin.gif nors ir nervina visa tai mirksiukas.gif

Opa, nuostabu!!! Jau tokie mamiski jausmai kutenasi manyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 23:27)
4u.gif tikiuos,kad atsidarys.
toddlertoes

Peta M
leah

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaan doh.gif paskutine nuoroda, truksta ziodziu...viskas- nuo siandien as depresijoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 10, 01:53)
nors ir nervina visa tai mirksiukas.gif
frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 08, 09:59)
O atsibodo, tai atsibodo...

C-girl kad nesilankau cia, tai nereiskia tikrai kad tavo darbu nematau ir jie nusibodo, be galo zaviuosi tai ka darai, atejus paziurejsu net nuotaika kitokia palieka ir labai dziaugiuos kad tau sekasi, neatsibodo ir niekada neatsibos tai ka tu darai 4u.gif Man yra ko is taves pasimokyt mirksiukas.gif paprasta, miela, malonu sirdziai ziureti. Sekmes kuo dideliausios ir toliau nenustok stebint savo graziomis nuotraukomis.

Ta pati noreciau pasakyti ir sea_ tavo nuotraukos labai grazios ir beja tos ryskios spalvytes man labai patinka mirksiukas.gif kaip ir naturalios mirksiukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif graziai ziurisi, linksmai, akies nerezia visai, tokios spalvingos , gyvos ir visai pakeliancios nuotaika mirksiukas.gif 4u.gif

Tobulekit ir toliau kaip tobulejot iki siol drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 00:45)
Na ir dar....as, asmeniskai, niekam nepasakyciau taip- "nebestebina"(ne tam ir dedam g.gif ), "atsibodo" blush2.gif.... 

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *PM*: 10 kovo 2009 - 00:39
QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 15:55)
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaan doh.gif  paskutine nuoroda, truksta ziodziu...viskas- nuo siandien as depresijoj doh.gif

lotuliukas.gif

PM aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 09, 12:54)
jo, mane irgi erzina, kas su puslapiu padaryta..

gal MODERATORIAI atkreips dėmesį: labai nepatogūs pasikeitimai, atspalvis tragiškas.. Norim senojo psl smile.gif

Tu didziosiom nerasyk, pagal taisykles negalima, va ta tai manau greit pastebes ir ispet net gali tongue.gif

Baccardi, Saules Puga, Anasko, Degute, Sea, Gaziulka, ca-girl, Opa, aciu uz komentarus mano nuotraukai. Istorija tokia, kad kitas veiksmas vyko siek tiek toliau, o kai pamaciau si, tai nieko neperstacius nufotografavau – patiko pats momentas labai. Diafragmai privert, kaip ir pakeist iso laiko nelabai buvo, po minutes vaikams idomu nebebuvo, tai ir likau su situo kadru. Pykstu ir del to, kad fokusuot kitur galejau, o nepadariau. Ziurejau ilgai ir nusprendziau nuotrauka pasilikt – kad vis primintu, kad ne tik apie kompozicija galvot reikia, bet dar ir apie nustatymus biggrin.gif

Tiesa, kilo klausimas man, koki ekspozicijos skaiciavimo buda pasirenkat fotografuojant ant Av ar Tv ? Ir ar naudojat viena? Ar renkates daugmaz pagal situacija? g.gif

Atsakyti
Senokai nerasiau, kaip matau jusu nuotraukas… blush2.gif

Noriu pagirti Puriena ir Degute… Kalbancios nuotraukos 4u.gif

Pamaciau daug Sea nuotrauku. As prie tu, kuriems tavo naturalios (ar beveik naturalios) spalvos pacios paciausios smile.gif Is paskutiniu ikeltu man kazkaip vis kompoziciskai tai patraukt, tai pasukt, tai pastumt norisi. Nezinau net. O techniskai liuks smile.gif

Grethen, is tavo ikletuju patiko paskutine is triju. Apie apdirbima nerasysiu nieko – man jau kita faze ateina biggrin.gif Mergina su cigarette tai tokia dumus uostanti labiau, nei vilioke. Ir visur man kazkaip suspausta – erdves truksta smile.gif

QUOTE(Opa @ 2009 03 09, 21:35)
O as cia turiu viena savaitgalio kadra - buvau sveciuose pas maza mergyte. Ir nors vel vaikas, taciau bandziau pazaisti su sviesa, kad nebutu kasdieniska ir paprasta. Ka manote?

Man viskas butu labai gerai, jei apacios maziau, o virsaus daugiau - cia gaunasi panasiai, kaip su tuo horizontu per viduri 4u.gif O visa kita - wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 21:49)
Esu per daug drovi, per daug jautri, per daug analizuojanti bet daug perfekcioniste, per daug impulsyvi, per daug kritiska, per daug bjauri, per daug uzdara, per siauro mąstymo, per daug tingi, per daug netikinti, per daug paradoksali:D

man tai šitie nebent tinka, o apie daugelį kitų Tavo išvardintų savybių galiu prašyti, kad esu "per mažai".... biggrin.gif o trečia grupė savybių - tos, kurios mane apbidina, bet netinka šalia jų "per daug" arba "per mažai". pvz., esu impulsyvi. ale nei per daug gal, nei per mažai biggrin.gif

p.s. tik plyz, nesidalinkit zodiako ženklais lotuliukas.gif bo reikės MODERATORIUS kviestis smile.gif

wyshnia tongue.gif biggrin.gif

Atsakyti