Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na, sveikos, mielos fotografes! 4u.gif 4u.gif

Jau kooookiu graziu darbu pridaret!!!

Sea, labai nuotaikinga ir kokybiska fotosesija gavosi! O jau modeliai, modeliai!!! thumbup.gif Ir tu nuostabiai padirbejai! As tik noreciau pastebeti kad pas tave kiekviename kadre merginos tiesiai i mus ziuri... ne? Norisi ivairiu zvilgsniu. Bet cia smulkmena

Grethen, kodel ranka taip negraziai nupjovei?! blink.gif Galvos rakursas tikrai neblogas kreizas! thumbup.gif

Na vnz. Labai jus man nuotaika savo darbais pakelet! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 09 kovo 2009 - 21:43
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 09, 21:31)
aisku, idomu dry.gif
Esu per daug drovi, per daug jautri, per daug analizuojanti bet daug perfekcioniste, per daug impulsyvi, per daug kritiska, per daug bjauri, per daug uzdara, per siauro mąstymo, per daug tingi, per daug netikinti, per daug paradoksali:D tas man trukdo veikti, siekti, gyventi, tiketi ir pasitiketi. wuolia biggrin.gif
gal siam kartui tiek, reik biski atsitraukt smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz kritika ir pagyras moterys 4u.gif biggrin.gif

tiesa, vis matau komentaru,kad vaiku nuotraukos nieko idomaus arba uzkniso juodai( cia kudroje parase man vienas:))) Bet turbut pats sunkiausias dalykas ir yra vaiku fotografija ypac nuo 2metu ir up.Kiek kantrybes ir jegu reikia kol gauni ko nori, o ne vien nusuktas nugaras arba dirbtines israiskas:))) Vakar flicrk uzklydau i viena group kur mamos fotografes dalinosi ispudziais kiek kadru isfotografuoja,kad gautu keleta vertu demesio kadru ir kaip buna dienu,kad nieko nepavyksta.
Cia tik siaip pasidalinau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 13:49)
Esu per daug drovi, per daug jautri, per daug analizuojanti bet daug perfekcioniste, per daug impulsyvi, per daug kritiska, per daug bjauri, per daug uzdara, per siauro mąstymo, per daug tingi, per daug netikinti, per daug paradoksali:D tas man trukdo veikti, siekti, gyventi, tiketi ir pasitiketi. wuolia biggrin.gif
Sekmes  4u.gif

pasiryskinau pas tave punktus kurie ir man tinka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sviecia @ 2009 03 09, 13:40)

As tik noreciau pastebeti kad pas tave kiekviename kadre merginos tiesiai i mus ziuri... ne? Norisi ivairiu zvilgsniu. Bet cia smulkmena

aga beveik visuose kadruose blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 21:49)
Sekmes  4u.gif

Nu blin atrodo mane butum aprasius lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 21:49)
Sekmes  4u.gif

aha, as irgi pasirasau po kokiais 83 % biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 09, 22:10)
aha, as irgi pasirasau po kokiais 83 %  biggrin.gif

Beliko issiaiskinti zodiako zenkla cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 22:13)
Beliko issiaiskinti zodiako zenkla cool.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
kazkodel manau, kad grethenn ne TA smile.gif

grethenn, as cia nesisaipau, jeigu ka mirksiukas.gif bet surasei standartinius fotografuojanciu (o gal ir ne tik), ne taip seniai pradejusiu, merginu bruozus - nu as noreciau pamatyti nors viena nejautria (ypac savo fotom), daug ir sunkiai dirbancia ir ypac - Gera biggrin.gif
Atsakyti
Geros diskusijos issirutuliojo cia.

Nematau kazkodel ne vienos Grethen nuotraukos, tai negaliu ir komentuot. O va Sea, saunuole. Pritarsiu del fono, per daug margas ir intensyvus, traukiantis i save demesi. Bet zaviuosi spalvomis. Tos netikrosios, ypac paskutinese, nebelabai patiko, o va sios - ledas.

Wysnios kadre ta ryskumo zona man visai patiko, nors ziurisi keistai...

Scrap8, puseles dar pamenu. Geras rakursas. Ir nors nikas pakeistas, bet paziurejau tavo bloga ir is vaikiuko atpazinau, tik visada maniau kad tu gyveni Anglijoje.

Degutes supynes kazkodel nevalingai norisi palyginti su westos, nors jos visiskai skirtingos. Tik pacio jausmo - pavasario laukimo, kazkiek pritrukau...

O as cia turiu viena savaitgalio kadra - buvau sveciuose pas maza mergyte. Ir nors vel vaikas, taciau bandziau pazaisti su sviesa, kad nebutu kasdieniska ir paprasta. Ka manote?
user posted image

Tiesa, labai atsiprasau, bet rytoj ryte isimsiu, kol mamai neparodziau dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 09 kovo 2009 - 22:37
Kiekvienas skaitydamas mano posta ras kzka sau, kiekvienas i tai atkreips didziausia demesi, prabegdamas akimis pro tuos apibudinimus kurie jam netinka, ir kiekvienas sau tinkancioms savybems suras situacijas. ir dar, galvodami apie tai dazniausiai sies fotografija smile.gif meskin salin hobi, isivaizduokit kad sedit biure ir dirbat buchalterini darba, nefotografuojat ir siaip nesisiejat su kuryba. ar savybes isliktu tos pacios? manau kai kas atkristu smile.gif gal ne.
man neatkristu nei viena smile.gif
nors tada is esmes mes butume matyt kitos asmenybes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2009 03 10, 00:35)
Ka manote?
Apsvietimas fantastiskas, svajoju apie toki smile.gif
Atsakyti
Beje, pas mane ekrane nera jokio horizontalaus slankiklio, kad galeciau paslinkti i desine ir pamatyti puse nukastu zodziu cool.gif

Grethen, dekui. Radau ir as tavo aprasyme nemazai savybiu, tinkanciu man. :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 09 kovo 2009 - 22:45
Opa, faina labai thumbup.gif

nia bet tas psl mane jau visai į neviltį varo, puse matosi puse ne doh.gif ir irgi nėra kaip slankioti doh.gif

Sea, faina fotosesija thumbup.gif Šauniai padirbėjau smile.gif labiausia tai aš tau oro tokio pavydžiu aišku doh.gif pas mus vėl pilka, lyja-sninga, niūruma verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 09 kovo 2009 - 22:50
Opa, labai patinka wub.gif Puiki sviesa. Tik man siek tiek apacios daugoka, noreciau atvirksciai- kiek daugiau virsaus.

Kas del puslpaio, nesuprantu man viskas gerai, nieks neissitampo, viskas telpa g.gif gal todel kad mano monitorius didelis... g.gif O fonas tai erzina, geriau senaji butu palike.
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 09, 19:37)
c-girl: kartojuosi, bet ..............

Oi nepamaciau tavo zinutes...Aciu, labai malonu 4u.gif
As lygiai taip pat sirdyje dziaugsma ir pasitenkinima pajauciu kai pas avytees temoje apsilankau ir nauju darbeliu uztinku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 09 kovo 2009 - 23:11