Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

C-girl, niekada nesu mačiusi tokio puikaus mėlynių (?) krūmelio. Paprastas, bet neeilinis.
Atsakyti
C-girl, orai pavydetini pas jus. O kadrai, tikrai nepasakyciau kad cia juosta, nerealus ryskumas! Kokia cia juostele ispleskinai?

Padekit man apsisprest g.gif
Jau daugiau nei metai guli sie kadrai pas mane kompe, nurasyti nesinori, nes jie man mieli mamiskai. Ka jus manote? is salies ziurint visiskas sh, ar nelabai?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveiki,

nezinau kur kreiptis pagalbos, gal jus padesit...
nieko nenusimanau fotografijoj, bet turiu pakeisti vienos nuotraukos rezoliucija, ji turetu buti 300 dpi. Patarkit prasau su kokia programa ir kaip tai padaryti.
ACIU
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 03:14)
Dar pora...
Labai gaila, kad is mano nuotrauku atrodo tetureciau viena vaika...  doh.gif Anie du rupuzokai vaiposi nahaliskai, tiesiog neimanoma... verysad.gif  lotuliukas.gif
Ale galiu pasakyt kad tas juostinis grudas spalvotose foto man nelabai ziurisi ax.gif
biggrin.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 02 26, 11:21)
Ir serijoj šalia tokių sodrių spalvų, man ji visai nesižiūri .Nu bet kiekvienam savo  bigsmile.gif
A su situom sutinku, netinka smile.gif
Man ji geriau ziuretus viena, o toj serijoj uztektu ir 2ju smile.gif

QUOTE(Opa @ 2009 02 26, 18:09)
Padekit man apsisprest  g.gif
Man patiko antra, vaikiskas celiulitukas, labai miela smile.gif
o kitos tai tokios, kad matos jog pries metus darytus, dar nera igudziu, rakursas kazkoks ne toks, atspalviai per daug monotoniski. na taip nemamiskai ziurint tiesa sakant nelabai ax.gif

QUOTE(Joly @ 2009 02 26, 18:31)
Visu pirma reiktu issiaiskinti kokia tos foto esama rezoliucija, jei mazesne nei 300dpi tai ir nepadidinsi. jei virs-tada iseis pamazint su Adobe, Corel, PaintshopPro programomis, gal ir su paintu, nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 26, 08:00)
nekompleksuok dėl tos foto. viskas ten ok, ypač šviesa. serijoje išvis gerai žiūrisi. o man asmeniškai ir šiaip labai miela, nes tokia šviesa sukuria ypatingą atmosferą. bent jau aš labai vertinu tokią šviesą. 
gražios spalvos, nors kartais šaltokos. kokia čia juosta?
antra foto su augalu labai gražioje šviesoje.. labai..smile.gif

Aciu 4u.gif tikrai nekompleksuoju biggrin.gif

Juosta Fujicolor PRO 800, kaip ir fuji- truputi saltoka, dar nuo apsvietimo priklauso, jei saulutes kadras gauna silciau, jei seselyje tada jau i melynyma biggrin.gif

QUOTE(Karbynė @ 2009 02 26, 09:07)
Na  taip, pagaliau pradedu suprast kodėl man paskutinės (beveik visos nuo vakar) c-girl nuotraukos atrodo kažkokios visai ne c-girl'inės  biggrin.gif Gražu. Apie tą šviesią nuomonės neturiu, neapsisprendžiu kažkaip limpa ar ne - nemesčiau tikrai, bet kol kas nežinočiau ir kaip su ja pasielgt  biggrin.gif

Ieskojimuose ir bandymuose esu.....dazniausiai bunu "apkaltinta" sterilumu, islaizytais kadrais cool.gif biggrin.gif Tiesiog pabandziau pazaisti butent su "lens glare" blush2.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 02 26, 09:21)
C-girl tikiuosi neįsižeisi, aš čia tikrai nepiktai

Tikrai neisizeisiu mirksiukas.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 02 26, 09:27)
Ca-girl, nu net nesitiki kad ten juosta, kai pamatai pas kitus tai ten tai ten siukslyte

Gi ne pati ryskinu, nei skanuoju, todel taip yra mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif

QUOTE(BN @ 2009 02 26, 15:18)
Nepergyvenk del tu vaiku, mes zinom kad turi tris (nuotraukose matem ir jie i tave panasua - taigi nesvetimi  lotuliukas.gif ).

Nepergyvenu, zinau kad zinot ir ne del to kad cia parodyt neturiu ka imu galvon, bet todel kad seimyninis albumas pildosi pagrinde tik maziaus nuotraukom.... doh.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 26, 15:40)
C-girl, niekada nesu mačiusi tokio puikaus mėlynių (?) krūmelio. Paprastas, bet neeilinis.

Nezinau koks ten krumelis, laukinis kazkoks biggrin.gif

Tikrai dekui visoms uz komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Opa, man antra patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 26 vasario 2009 - 17:57
Opa, nu mano panasi kzk nuomone - norejau kaip geriau, isejo... kaip visada. kadravimai keistoki. o ka tu su jom nori daryt - taigi, jeigu mielos mamiskai, tai ir turek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 26, 16:37)

Visu pirma reiktu issiaiskinti kokia tos foto esama rezoliucija, jei mazesne nei 300dpi tai ir nepadidinsi. jei virs-tada iseis pamazint su Adobe, Corel, PaintshopPro programomis, gal ir su paintu, nezinau biggrin.gif

atsidariau su paintu ta nuotrauka ten parasyta rezoliucija 96*96 dpi, o man reikia 300 dpi, tai cia reik mazint ar didint?
aciu jei padesit
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 26, 16:37)
Visu pirma reiktu issiaiskinti kokia tos foto esama rezoliucija, jei mazesne nei 300dpi tai ir nepadidinsi

Gal as klystu, bet maniau kad galima dpi padidinti g.gif blush2.gif tik nedidint nuotraukos dydzio(krastiniu).

Joly, tai pabandyk vietoje 96 irasyti 300 mirksiukas.gif
Atsakyti
Opa, man pirmoje abstrakcija, ziurisi keistai, bet idomiai, o uzpakaliukas tai man labai wub.gif tokia ir ant sienos pakabinciau. Trecios nera verysad.gif
Atsakyti
c-girl pirma ir antra man patinka, ypac pirmoji

Opa man abi tavo foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 24, 17:11)
1.As irgi isbandziau SP pamoka  lotuliukas.gif

2.Ir Bites acionai tai tokia zaraza lotuliukas.gif kad jauciu teks tik j/b jums foto rodyti biggrin.gif Nu ziauriai man patiko bigsmile.gif  Toks galima sakyti susiveles pusdieninis  biggrin.gif

1.va, mintis autoportretui biggrin.gif
2. gražu, miela smile.gif tik liūdna?

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 24, 19:06)

spalvos rolleyes.gif ir ta raudona žemė visai netrukdo.

Aš tai action'ų nenoriu smile.gif bijau užsikabinti. Jau geriau ką pati išrasiu, tą turėsiu. Nors spalvos tai labai žavi smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 02 24, 20:43)
Kad nebutu vien kalbos dedu buitiakia... ax.gif Apdirbau sia foto dar senu kompu, ant sio rodosi klaikiai, bet pasitikiu senuoju...tai idedu ax.gif

ooo, šita labai faina smile.gif apšvietimas labai liuks smile.gif

Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 02 25, 05:48)
Cia dar kelios foto is pasiblaskymo po pavasarinius laukus uzvakar biggrin.gif

Irgi spalvos įdomios. O paskutinės šviesa man patinka. Tik aš tokiu atveju stengiuosi panaikint tuos spalvotus saulės zuikius, jei įmanoma.

QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 00:45)
Musu Ziema ax.gif

O, va čia tai spalvos. Ir be jokių action'ų. Patinka man juostelė, tas grūdėtumas patinka.

QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 01:14)
Labai gaila, kad is mano nuotrauku atrodo tetureciau viena vaika...  doh.gif Anie du rupuzokai vaiposi nahaliskai, tiesiog neimanoma... verysad.gif  lotuliukas.gif

Va va, mano irgi tik mažius nuotraukose figūruoja. Didžkį jei jau ir pagaunu, tai taip ima akis vartyt, kad rankos nusvyra biggrin.gif

QUOTE(Opa @ 2009 02 26, 16:09)
Jau daugiau nei metai guli sie kadrai pas mane kompe, nurasyti nesinori, nes jie man mieli mamiskai. Ka jus manote? is salies ziurint visiskas sh, ar nelabai?

linksmai ir netikėtai smile.gif gal kiek vertimas į JB murzinokas g.gif bet šiaip žiūrisi smile.gif
Atsakyti
Aciu Degute 4u.gif

Off topicas biggrin.gif Oro mums galit nepavydeti, bent jau siandien... lotuliukas.gif Uzvakar +17C, o siandien prisnigo doh.gif Mokykla dickiu uzdare, kas kad pliusine temepratura, bet uz tai PRISNIGO... lotuliukas.gif ant gatviu balos, neslidu, bet...nervas ima man cool.gif Tokios ziemos pas mus, kad sniegui jie visai nepasiruose doh.gif
Atsakyti