C-girl, niekada nesu mačiusi tokio puikaus mėlynių (?) krūmelio. Paprastas, bet neeilinis.
C-girl, orai pavydetini pas jus. O kadrai, tikrai nepasakyciau kad cia juosta, nerealus ryskumas! Kokia cia juostele ispleskinai?
Padekit man apsisprest
Jau daugiau nei metai guli sie kadrai pas mane kompe, nurasyti nesinori, nes jie man mieli mamiskai. Ka jus manote? is salies ziurint visiskas sh, ar nelabai?
Padekit man apsisprest
Jau daugiau nei metai guli sie kadrai pas mane kompe, nurasyti nesinori, nes jie man mieli mamiskai. Ka jus manote? is salies ziurint visiskas sh, ar nelabai?
sveiki,
nezinau kur kreiptis pagalbos, gal jus padesit...
nieko nenusimanau fotografijoj, bet turiu pakeisti vienos nuotraukos rezoliucija, ji turetu buti 300 dpi. Patarkit prasau su kokia programa ir kaip tai padaryti.
ACIU
nezinau kur kreiptis pagalbos, gal jus padesit...
nieko nenusimanau fotografijoj, bet turiu pakeisti vienos nuotraukos rezoliucija, ji turetu buti 300 dpi. Patarkit prasau su kokia programa ir kaip tai padaryti.
ACIU
QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 03:14)
Dar pora...
Labai gaila, kad is mano nuotrauku atrodo tetureciau viena vaika... Anie du rupuzokai vaiposi nahaliskai, tiesiog neimanoma...
Ale galiu pasakyt kad tas juostinis grudas spalvotose foto man nelabai ziurisi Labai gaila, kad is mano nuotrauku atrodo tetureciau viena vaika... Anie du rupuzokai vaiposi nahaliskai, tiesiog neimanoma...
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 26, 11:21)
Ir serijoj šalia tokių sodrių spalvų, man ji visai nesižiūri .Nu bet kiekvienam savo
A su situom sutinku, netinka Man ji geriau ziuretus viena, o toj serijoj uztektu ir 2ju
QUOTE(Opa @ 2009 02 26, 18:09)
Padekit man apsisprest
Man patiko antra, vaikiskas celiulitukas, labai miela o kitos tai tokios, kad matos jog pries metus darytus, dar nera igudziu, rakursas kazkoks ne toks, atspalviai per daug monotoniski. na taip nemamiskai ziurint tiesa sakant nelabai
QUOTE(Joly @ 2009 02 26, 18:31)
sveiki,
Visu pirma reiktu issiaiskinti kokia tos foto esama rezoliucija, jei mazesne nei 300dpi tai ir nepadidinsi. jei virs-tada iseis pamazint su Adobe, Corel, PaintshopPro programomis, gal ir su paintu, nezinau QUOTE(sayonara @ 2009 02 26, 08:00)
nekompleksuok dėl tos foto. viskas ten ok, ypač šviesa. serijoje išvis gerai žiūrisi. o man asmeniškai ir šiaip labai miela, nes tokia šviesa sukuria ypatingą atmosferą. bent jau aš labai vertinu tokią šviesą.
gražios spalvos, nors kartais šaltokos. kokia čia juosta?
antra foto su augalu labai gražioje šviesoje.. labai..
gražios spalvos, nors kartais šaltokos. kokia čia juosta?
antra foto su augalu labai gražioje šviesoje.. labai..
Aciu tikrai nekompleksuoju
Juosta Fujicolor PRO 800, kaip ir fuji- truputi saltoka, dar nuo apsvietimo priklauso, jei saulutes kadras gauna silciau, jei seselyje tada jau i melynyma
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 26, 09:07)
Na taip, pagaliau pradedu suprast kodėl man paskutinės (beveik visos nuo vakar) c-girl nuotraukos atrodo kažkokios visai ne c-girl'inės Gražu. Apie tą šviesią nuomonės neturiu, neapsisprendžiu kažkaip limpa ar ne - nemesčiau tikrai, bet kol kas nežinočiau ir kaip su ja pasielgt
Ieskojimuose ir bandymuose esu.....dazniausiai bunu "apkaltinta" sterilumu, islaizytais kadrais Tiesiog pabandziau pazaisti butent su "lens glare"
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 26, 09:21)
C-girl tikiuosi neįsižeisi, aš čia tikrai nepiktai
Tikrai neisizeisiu
QUOTE(Anasko @ 2009 02 26, 09:27)
Ca-girl, nu net nesitiki kad ten juosta, kai pamatai pas kitus tai ten tai ten siukslyte
Gi ne pati ryskinu, nei skanuoju, todel taip yra
Aciu
QUOTE(BN @ 2009 02 26, 15:18)
Nepergyvenk del tu vaiku, mes zinom kad turi tris (nuotraukose matem ir jie i tave panasua - taigi nesvetimi ).
Nepergyvenu, zinau kad zinot ir ne del to kad cia parodyt neturiu ka imu galvon, bet todel kad seimyninis albumas pildosi pagrinde tik maziaus nuotraukom....
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 26, 15:40)
C-girl, niekada nesu mačiusi tokio puikaus mėlynių (?) krūmelio. Paprastas, bet neeilinis.
Nezinau koks ten krumelis, laukinis kazkoks
Tikrai dekui visoms uz komentarus
Opa, man antra patinka
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 26, 16:37)
Visu pirma reiktu issiaiskinti kokia tos foto esama rezoliucija, jei mazesne nei 300dpi tai ir nepadidinsi. jei virs-tada iseis pamazint su Adobe, Corel, PaintshopPro programomis, gal ir su paintu, nezinau
atsidariau su paintu ta nuotrauka ten parasyta rezoliucija 96*96 dpi, o man reikia 300 dpi, tai cia reik mazint ar didint?
aciu jei padesit
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 26, 16:37)
Visu pirma reiktu issiaiskinti kokia tos foto esama rezoliucija, jei mazesne nei 300dpi tai ir nepadidinsi
Gal as klystu, bet maniau kad galima dpi padidinti tik nedidint nuotraukos dydzio(krastiniu).
Joly, tai pabandyk vietoje 96 irasyti 300
c-girl pirma ir antra man patinka, ypac pirmoji
Opa man abi tavo foto
Opa man abi tavo foto
QUOTE(Anasko @ 2009 02 24, 17:11)
1.As irgi isbandziau SP pamoka
2.Ir Bites acionai tai tokia zaraza kad jauciu teks tik j/b jums foto rodyti Nu ziauriai man patiko Toks galima sakyti susiveles pusdieninis
2.Ir Bites acionai tai tokia zaraza kad jauciu teks tik j/b jums foto rodyti Nu ziauriai man patiko Toks galima sakyti susiveles pusdieninis
1.va, mintis autoportretui
2. gražu, miela tik liūdna?
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 24, 19:06)
spalvos ir ta raudona žemė visai netrukdo.
Aš tai action'ų nenoriu bijau užsikabinti. Jau geriau ką pati išrasiu, tą turėsiu. Nors spalvos tai labai žavi
QUOTE(c-girl @ 2009 02 24, 20:43)
Kad nebutu vien kalbos dedu buitiakia... Apdirbau sia foto dar senu kompu, ant sio rodosi klaikiai, bet pasitikiu senuoju...tai idedu
ooo, šita labai faina apšvietimas labai liuks
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 02 25, 05:48)
Cia dar kelios foto is pasiblaskymo po pavasarinius laukus uzvakar
Irgi spalvos įdomios. O paskutinės šviesa man patinka. Tik aš tokiu atveju stengiuosi panaikint tuos spalvotus saulės zuikius, jei įmanoma.
QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 00:45)
Musu Ziema
O, va čia tai spalvos. Ir be jokių action'ų. Patinka man juostelė, tas grūdėtumas patinka.
QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 01:14)
Labai gaila, kad is mano nuotrauku atrodo tetureciau viena vaika... Anie du rupuzokai vaiposi nahaliskai, tiesiog neimanoma...
Va va, mano irgi tik mažius nuotraukose figūruoja. Didžkį jei jau ir pagaunu, tai taip ima akis vartyt, kad rankos nusvyra
QUOTE(Opa @ 2009 02 26, 16:09)
linksmai ir netikėtai gal kiek vertimas į JB murzinokas bet šiaip žiūrisi
Aciu Degute
Off topicas Oro mums galit nepavydeti, bent jau siandien... Uzvakar +17C, o siandien prisnigo Mokykla dickiu uzdare, kas kad pliusine temepratura, bet uz tai PRISNIGO... ant gatviu balos, neslidu, bet...nervas ima man Tokios ziemos pas mus, kad sniegui jie visai nepasiruose
Off topicas Oro mums galit nepavydeti, bent jau siandien... Uzvakar +17C, o siandien prisnigo Mokykla dickiu uzdare, kas kad pliusine temepratura, bet uz tai PRISNIGO... ant gatviu balos, neslidu, bet...nervas ima man Tokios ziemos pas mus, kad sniegui jie visai nepasiruose