QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 20:19)
Cia bandziau idomiu rakusu ieskoti truksta dugno man nuotrauokoje,bet patinka remai:)
Uj kaip baisu zemyn ziuret, nzn kokio cia dugno truksta patinka tas aukscio ispudis ir rakursas patinka O sita, ar idomi?
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 20:29)
man is kart norisi moralizuoti,kad rukymas kenkia sveikatai:) Kokybiska foto Ranku pirstai idomiai ikomponuoti, nezinau ar patinka
Taip taip, suprantu, tikiuosi puses is jusu sulaukti komentaru, kad rukanti moteris yra bjauru Del ikomponavimo nelabai gal, nesutilpo, man noretus ir kaires ir desines dagiau
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 09, 10:53)
Baikit pyktis Kiekvienas savo issakyta kritika pirmiausia sau prisitaikykit ir viskas bus liuks
Nagi nieks ir nesipyksta Grethen, netgi paminejo "konfliktine situacija"....as jos nematau Taigi duru nieks netranko, piktos zinutes ne vienos nematau, iseiti nieks negrasina... Issirutuliojo diskusija ir tiek.
Sutinku su wyshnios antru sakiniu
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 09, 12:48)
Ikeliu ir as nuotrauka - komentarams, pastebejimams, patarimams
Na man irgi norisi vaikuciu ryskesniu, ipatingai berniuko
QUOTE(O @ 2009 03 09, 14:36)
As turiu pasiulyma gal balsuojam si antradieni,
As sakau- BALSUOJAM
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 14:56)
Tesiant tema noriu paklausti, ar jum idomu?
Uztektu vienos, dvieju. Bet kadrai kokybiski ir shvarus, modeliukas turetu buti patenkinta.
Tu idejai daug vienodu, ant tos pacios lovos...isprovokavimui jau cia skirtumas pas mane(na bent man taip atrodo ), kad nededu as ant tos pacios lovos po 10 kadru, kaip kad sios merginos ir kaip tavo pacios auto buvo(kiek pamenu savo priespaskutines, jos daugiau lauke buvo, va paskutines "nusibodusios" dvi ant lovos...) O skirtumas mumyse toks, kad nebuciau po tavo paskutiniu dar davusi nuosprendzio, kad va ji tik taip ir fotogtafuoja Kaip sakiau beziurint i kiekvieno is musu darbus as matau panasumu...Na as gal nusibodau visiems su tuo paciu vaiku
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 15:23)
Sitie man labai patinka
O sekancias, ipatingai su juodaode panele, kad labai nesikartti, as sutinku Gaziulkos kritika
Sea, matau dar viena Sita patinka, baugiai atrodo, kad tuoj ikris
Grtehen paskutine...man ne Rukantys zmones niekada netrauke... Uzkabino pamenu sayonaros rukantis dede, nes ten dumelis gerai matesi, taip elegantiskai kilo, pats personazas labai tinkantis dumeliui, tikrai idomu foto buvo.
Apie nuotrauka, kaip darba- kliuna nukapota ranka, kompoziziskai kazko truksta, pats dumelis nekyla graziai...
QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 20:48)
Sutinku su wyshnios antru sakiniu
O as asmeniskai ir nesiginu Manau nelabai cia kas noretu mano monologo kodel as sau nepatinku ir kodel man nepatinka mano darbai? Jei idomu galiu paprasakot C-girl, atleisk jei as per grubiai Mes cia vieni kitu labai nepazistam, kartais nepasveriam zodziu, nezinom kaip su konkreciu zmogum reiketu kalbeti. a as praschionka
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 19:01)
C-girl, atleisk jei as per grubiai Mes cia vieni kitu labai nepazistam, kartais nepasveriam zodziu, nezinom kaip su konkreciu zmogum reiketu kalbeti. a as praschionka
Netasiprasinek, viskas OK
Sea, man tik truksta desines toje foto kur juodaode is nugaros stovi, visa kita lyg ir netrukdo, o j/b tai man labai idomi, gal kiek is desines nukirpciau
Grethen rukancioji, nu man tai patinka labai elegantiskai dumai sklinda, gaila kad ranka nukapojai ir is desines kiek daugiau norisi erdves
Grethen rukancioji, nu man tai patinka labai elegantiskai dumai sklinda, gaila kad ranka nukapojai ir is desines kiek daugiau norisi erdves
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 19:01)
O as asmeniskai ir nesiginu Manau nelabai cia kas noretu mano monologo kodel as sau nepatinku ir kodel man nepatinka mano darbai? Jei idomu galiu paprasakot
aisku, idomu
rukancioji man nepatiko, nieko netraukciau is sitos foto - ir ne siuzetu (man rukancios moterys buna visai sex'y), bet kadravimas, tas stambus planas
c-girl: kartojuosi, bet tavo nuotraukos man mielos, tobulos, siltos, ir pamatant kad ka naujo ikelei, tai patyriu tokia vidine svente Nors zanra ta pati, tos kurios turi vaikuciu...ir esa patyre "mamiskus jausmus", jom tai bus mieliausia, neissekanti tema, ir nieko kito sokiruojancio ar "kitonisko" nesieks. Man visad bus idomios tavo nuotraukos
Grethen: noreciau tureti saves tokiu nuotrauku kaip tu darai; Nuostabiausiai moki aptvarkyti nuotraukas ir odos "pudrumas" koks
...nesijauciu jusu lygi kad komentuot, pakolkas dar teisiu cia negavau , bet....
Grethen: antra foto is serijos "ar idomu?"...ar man vienai toks vaizadas bet antram plane kas ten: slaunis ar jos alkune taip atmesta? ...dismorfija man kzkokia....dar su atvirais pirstais...asociacija su kazkuo kitku negu bandei pavaizduot... :ax
o rukanti, nors man rukanciu foto nekabina, man labai norisi matyti cigarete kadre Nukirsti pirstai ne tiek maiso kiek nukirsta cigarete.
Sea: fotosesija
Grethen: noreciau tureti saves tokiu nuotrauku kaip tu darai; Nuostabiausiai moki aptvarkyti nuotraukas ir odos "pudrumas" koks
...nesijauciu jusu lygi kad komentuot, pakolkas dar teisiu cia negavau , bet....
Grethen: antra foto is serijos "ar idomu?"...ar man vienai toks vaizadas bet antram plane kas ten: slaunis ar jos alkune taip atmesta? ...dismorfija man kzkokia....dar su atvirais pirstais...asociacija su kazkuo kitku negu bandei pavaizduot... :ax
o rukanti, nors man rukanciu foto nekabina, man labai norisi matyti cigarete kadre Nukirsti pirstai ne tiek maiso kiek nukirsta cigarete.
Sea: fotosesija
Sea_ labai tau pavydziu tamsaus ir tokio iskaiskingo modelio Mergina tiesiog nuostabi Gal pabandyk abi merginas be kazkokio fono, tik veidus?... nors ir jb? Blin, negaliu, pavydas bamba griauzia...
Grethen, man tavo modelis romantiskas, su cigaret / dumais - vulgaroka; bandyk toliau
Atsiprasau, kad taip fragmentiskai dalyvauju - na, nesigauna....
Grethen, man tavo modelis romantiskas, su cigaret / dumais - vulgaroka; bandyk toliau
Atsiprasau, kad taip fragmentiskai dalyvauju - na, nesigauna....