Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu uz issamu atsakyma wub.gif tikrai esu dekinga 4u.gif neatsiprasinek biggrin.gif Nes as daug ko pati nematau,kol is salies kas nepasako 4u.gif
Atsakyti

Cia bandziau idomiu rakusu ieskoti blush2.gif truksta dugno man nuotrauokoje,bet patinka remai:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 20:19)
Cia bandziau idomiu rakusu ieskoti blush2.gif  truksta dugno man nuotrauokoje,bet patinka remai:)
Uj kaip baisu zemyn ziuret, nzn kokio cia dugno truksta blink.gif patinka tas aukscio ispudis ir rakursas patinka smile.gif

O sita, ar idomi? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
man is kart norisi moralizuoti,kad rukymas kenkia sveikatai:) Kokybiska foto 4u.gif Ranku pirstai idomiai ikomponuoti, nezinau ar patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 20:29)
man is kart norisi moralizuoti,kad rukymas kenkia sveikatai:) Kokybiska foto 4u.gif Ranku pirstai idomiai ikomponuoti, nezinau ar patinka g.gif
Taip taip, suprantu, tikiuosi puses is jusu sulaukti komentaru, kad rukanti moteris yra bjauru biggrin.gif
Del ikomponavimo nelabai gal, nesutilpo, man noretus ir kaires ir desines dagiau
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 09, 10:53)
Baikit pyktis 4u.gif Kiekvienas savo issakyta kritika pirmiausia sau prisitaikykit ir viskas bus liuks

Nagi nieks ir nesipyksta g.gif Grethen, netgi paminejo "konfliktine situacija"....as jos nematau biggrin.gif Taigi duru nieks netranko, piktos zinutes ne vienos nematau, iseiti nieks negrasina... tongue.gif Issirutuliojo diskusija ir tiek.
Sutinku su wyshnios antru sakiniu drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 09, 12:48)
Ikeliu ir as nuotrauka - komentarams, pastebejimams, patarimams smile.gif

Na man irgi norisi vaikuciu ryskesniu, ipatingai berniuko g.gif

QUOTE(O @ 2009 03 09, 14:36)
As turiu pasiulyma blush2.gif  gal balsuojam si antradieni,

As sakau- BALSUOJAM ax.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 14:56)
Tesiant tema noriu paklausti, ar jum idomu?

Uztektu vienos, dvieju. Bet kadrai kokybiski ir shvarus, modeliukas turetu buti patenkinta.
Tu idejai daug vienodu, ant tos pacios lovos...isprovokavimui jau cia tongue.gif skirtumas pas mane(na bent man taip atrodo blush2.gif ), kad nededu as ant tos pacios lovos po 10 kadru, kaip kad sios merginos ir kaip tavo pacios auto buvo(kiek pamenu savo priespaskutines, jos daugiau lauke buvo, va paskutines "nusibodusios" dvi ant lovos...) O skirtumas mumyse toks, kad nebuciau po tavo paskutiniu dar davusi nuosprendzio, kad va ji tik taip ir fotogtafuoja 4u.gif Kaip sakiau beziurint i kiekvieno is musu darbus as matau panasumu...Na as gal nusibodau visiems su tuo paciu vaiku cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 15:23)

Sitie man labai patinka 4u.gif

O sekancias, ipatingai su juodaode panele, kad labai nesikartti, as sutinku Gaziulkos kritika ax.gif

Sea, matau dar viena thumbup.gif Sita patinka, baugiai atrodo, kad tuoj ikris doh.gif

Grtehen paskutine...man ne biggrin.gif Rukantys zmones niekada netrauke... Uzkabino pamenu sayonaros rukantis dede, nes ten dumelis gerai matesi, taip elegantiskai kilo, pats personazas labai tinkantis dumeliui, tikrai idomu foto buvo.
Apie nuotrauka, kaip darba- kliuna nukapota ranka, kompoziziskai kazko truksta, pats dumelis nekyla graziai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 09 kovo 2009 - 18:50
QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 20:48)
Sutinku su wyshnios antru sakiniu drinks_cheers.gif  biggrin.gif
O as asmeniskai ir nesiginu wink.gif Manau nelabai cia kas noretu mano monologo kodel as sau nepatinku ir kodel man nepatinka mano darbai? Jei idomu galiu paprasakot lotuliukas.gif

C-girl, atleisk jei as per grubiai 4u.gif Mes cia vieni kitu labai nepazistam, kartais nepasveriam zodziu, nezinom kaip su konkreciu zmogum reiketu kalbeti. a as praschionka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 19:01)
C-girl, atleisk jei as per grubiai  4u.gif  Mes cia vieni kitu labai nepazistam, kartais nepasveriam zodziu, nezinom kaip su konkreciu zmogum reiketu kalbeti. a as praschionka biggrin.gif

Netasiprasinek, viskas OK 4u.gif
Atsakyti
Sea, man tik truksta desines toje foto kur juodaode is nugaros stovi, visa kita lyg ir netrukdo, o j/b tai man labai idomi, gal kiek is desines nukirpciau

Grethen rukancioji, nu man tai patinka blush2.gif labai elegantiskai dumai sklinda, gaila kad ranka nukapojai ir is desines kiek daugiau norisi erdves
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 19:01)
O as asmeniskai ir nesiginu wink.gif Manau nelabai cia kas noretu mano monologo kodel as sau nepatinku ir kodel man nepatinka mano darbai? Jei idomu galiu paprasakot  lotuliukas.gif

aisku, idomu dry.gif
rukancioji man nepatiko, nieko netraukciau is sitos foto - ir ne siuzetu (man rukancios moterys buna visai sex'y), bet kadravimas, tas stambus planas schmoll.gif
Atsakyti
c-girl: kartojuosi, bet tavo nuotraukos man mielos, tobulos, siltos, ir pamatant kad ka naujo ikelei, tai patyriu tokia vidine svente clap.gif Nors zanra ta pati, tos kurios turi vaikuciu...ir esa patyre "mamiskus jausmus", jom tai bus mieliausia, neissekanti tema, ir nieko kito sokiruojancio ar "kitonisko" nesieks. Man visad bus idomios tavo nuotraukos mirksiukas.gif 4u.gif

Grethen: noreciau tureti saves tokiu nuotrauku kaip tu darai; Nuostabiausiai moki aptvarkyti nuotraukas ir odos "pudrumas" koks bigsmile.gif
...nesijauciu jusu lygi kad komentuot, pakolkas dar teisiu cia negavau ax.gif , bet....
Grethen: antra foto is serijos "ar idomu?"...ar man vienai toks vaizadas blush2.gif bet antram plane kas ten: slaunis ar jos alkune taip atmesta? ...dismorfija man kzkokia....dar su atvirais pirstais...asociacija su kazkuo kitku negu bandei pavaizduot... rolleyes.gif :ax

o rukanti, nors man rukanciu foto nekabina, man labai norisi matyti cigarete kadre ax.gif Nukirsti pirstai ne tiek maiso kiek nukirsta cigarete.

Sea: thumbup.gif fotosesija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 kovo 2009 - 19:55
Sea_ labai tau pavydziu tamsaus ir tokio iskaiskingo modelio 4u.gif Mergina tiesiog nuostabi 4u.gif Gal pabandyk abi merginas be kazkokio fono, tik veidus?... nors ir jb? Blin, negaliu, pavydas bamba griauzia...
Grethen, man tavo modelis romantiskas, su cigaret / dumais - vulgaroka; bandyk toliau smile.gif
Atsiprasau, kad taip fragmentiskai dalyvauju - na, nesigauna....
Atsakyti