Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 16:22)
Aciu O bigsmile.gif  susitrumpinai biggrin.gif
biggrin.gif aha, nu baisiai nusibodo senas vardas per 3 ar 4 metus, o kazko normalaus nera fantazijos sugalvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 09, 18:22)
Oj Grethen  biggrin.gif  bliamba, reikia man greiciau savo posta istrinti biggrin.gif
Na va, jau 4ta nuomone biggrin.gif daugiau niekas nebesakys kad neidomu lotuliukas.gif
Atsakyti
Per vakarykste fotosesija, ji truko 1 val kazkur, isfotografavau 400 kadru g.gif vis norejau isitikinti,kad fokusas bus kur reikia,tai vienodu kadru po 5-7 ax.gif
Kiek jus vidutiniskai isfotografuojat?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 16:06)
va dar viena 4u.gif kadangi nieko ypatingo ar menisko nepadariau, tai daugiau netersiu eterio biggrin.gif eisiu toliau fotografuoti wub.gif
user posted image

man šita labai tokia kokybiška atrodo. vadinamoji stock.. merginų santykis mielas ir emocionalus. apie spalvas patylėsiu, jos tobulos, mano galva wink.gif

mano galva, mano komentarų tai jau seniai niekam čia nebereikia. nepagalvokit, kad man kas nors blogai ar nepatinka, bet aš nebesijaučiu įnešanti ko nors teigiamo (net ir neigiamo nebeįnešu biggrin.gif) į šią temą, apart jei pagiriu, o žmogus dėl to gerai jaučiasi.. bet kokia viso šito prasmė?
foto dėti nebenoriu, komentuoti vieną per tą patį nebesinori, tik drakės dar mielos dūšiai, ale ir tos išretėjo, temos nebeskyla, niekas niekur nebeišeina, nebesidrasko, visos tokios nurimę, teigiamos, konstruktyvios.. pffff... verysad.gif biggrin.gif
AISTRA dingo..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 18:38)
Per vakarykste fotosesija, ji truko 1 val kazkur, isfotografavau 400 kadru g.gif vis norejau isitikinti,kad fokusas bus kur reikia,tai vienodu kadru po 5-7  ax.gif
Kiek jus vidutiniskai isfotografuojat?
Na tarkim as nepilnai 500 padariau per sia fotosesija. bet siuzetu buvo 5 smile.gif skirtingose vietose su skirtingu grimu ir apranga. kzkur gal virs 2ju val fotkinau. tiek kad mano rankinis fokusas, tai as irgi dariau po daug foto ir mazai kur fokusas nenuklydes verysad.gif plius modelis storiuliuke, tai bais sunku buvo tinkamus kampus rast, kad paslept trukumus ir isryskinti privalumus, oj sokinejau, oj sukaitau, oj pavargau biggrin.gif atrinkau apie 100foto, bet teisinga fokusas vos 10tyje biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Sayonara 4u.gif pralinksmino tavo postas lotuliukas.gif reikia tavo komentaru ir visu kitu dalyviu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 08:42)
Na tarkim as nepilnai 500 padariau per sia fotosesija. bet siuzetu buvo 5 smile.gif skirtingose vietose su skirtingu grimu ir apranga. kzkur gal virs 2ju val fotkinau. tiek kad mano rankinis fokusas, tai as irgi dariau po daug foto ir mazai kur fokusas nenuklydes  verysad.gif plius modelis storiuliuke, tai bais sunku buvo tinkamus kampus rast, kad paslept trukumus ir isryskinti privalumus, oj sokinejau, oj sukaitau, oj pavargau biggrin.gif atrinkau apie 100foto, bet teisinga fokusas vos 10tyje biggrin.gif

tai normaliai tada viskas 4u.gif nes galvojau,gal per daug ispleskinau biggrin.gif
Atsakyti
fotografuodama paskutinius savo sokius pvz isfotkinau 2 juostas, apie 70 kadru viso. man tai yra labai labai daug. antros praktiskai nereikejo, tik siaip norejosi pabaigti ir isryskinti. paprastai per viena koki ivyki (nu koks vienas isejimas kazkur) padarau kokius 2-5 kadrus. o geriausios (man) foto gaunasi tada, kai pamatau (akim, sirdim ar kuo tik nori), greit nubegu fotiko, ir jeigu speju, turiu bigsmile.gif

sayonara, dar "senoji fotogragija" yra, jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 09, 18:40)
bet aš nebesijaučiu įnešanti ko nors teigiamo (net ir neigiamo nebeįnešu biggrin.gif) į šią temą, apart jei pagiriu, o žmogus dėl to gerai jaučiasi.. bet kokia viso šito prasmė?
joo... ir dar ka jauciu, kad nebeobjektyviai vertinu. visi Rodo, o ne Klausia. o as tik sugebu pasakyti kas patinka MAN ir kas MAN nepatinka. koks skirtumas!
Atsakyti
one more ax.gif viena rasau kita darau biggrin.gif

user posted image

tiesa juodaode panele buvo daug sunkiau fotografuoti,ypac kai ji dar baltais marskineliais.Idesiu ir jos portretu kai sutvarkysiu smile.gif

Gaziulka,jo, su juosta kitaip viskas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 09:13)
joo... ir dar ka jauciu, kad nebeobjektyviai vertinu. visi Rodo, o ne Klausia. o as tik sugebu pasakyti kas patinka MAN ir kas MAN nepatinka. koks skirtumas!

taigi nei viena nevertinam objektyviai, visi komentarai labai subjektyvu 4u.gif As pastebejau,kuo daugiau ivairiu foto prisiziuriu,tuo mano nuomone kas grazu, labiau keiciasi 4u.gif
Atsakyti
Sea, modeliai l.dekingi, emocingi, matosi, bet ir vel - nera tvarkos kadre, isblaskyta vsk.

jeigu kas pries metus man pasakytu, kokie kadrai man dabar patiks - patiket negaleciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 09, 09:26)
Sea, modeliai l.dekingi, emocingi, matosi, bet ir vel - nera tvarkos kadre, isblaskyta vsk.

jeigu kas pries metus man pasakytu, kokie kadrai man dabar patiks - patiket negaleciau smile.gif

vieta blasko? vientiso fono reiketu? ar mano kadravimas nevykes?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 17:29)
vieta blasko? vientiso fono reiketu? ar mano kadravimas nevykes?

vieta irgi, kiek isivaizduoju, gan fotogeniska, ir sviesos, matau, buvo - vesciau juos ten. nes vienas dalykas, tai sviesos zaismas antrame plane (vel kaire palei langus) blasko, taip ir krypsta ten demesys, o juk ne ten turetu. paskui kairej virsutinis kampas - man irgi gan detalus, ir dar taip chaotiskai detalus (plyta, lenta, metaliniai ten kzk) - tiesiog kadruociau, kad nebutu to "sunkaus" kampo.ir siek tiek kirpimai desinej ir apacioj trikdo, bet jau taip subjektyviai - toks ispudis, kad ir nugara taip lyg nukirsta, bet lyg beveik galetu tilpti, ir su keliu tas pats (nei tai zemiau kelio, nei tai ne). Nu tvarkos kadre, nesugebu kitaip pasakyt, truksta. Tokio gal ilgesnio paziurejimo i ieskikli ir kadro "apvalymo" pries fotografuojant. bet aisku, tada emocija galetu pabegti - bet butu ju irnesakyk.gif atsiprasau, kzk l.smulmeniskai sian tavo kadrus analizuoju
Atsakyti