Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 17:27)
va sita man patiktu,bet kokybes truksta,ypac i veida ziurint ar ne?
VIskas gerai cia su ta kokybe, ir plytos plytu spalvos biggrin.gif
bet sia kzkodel isivaizduoju jb ax.gif
Atsakyti
taip Grethen, dariau natur product biggrin.gif

Degute, aciu 4u.gif
Papildyta:
reikes pabandyt i jb verst, nes net nebandziau dar 4u.gif

dar viena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 15:25)
O kodel negerai? o kaip reikejo? biggrin.gif kuo blogas klausimas? smile.gif retai su juo susiduriam..

ne, nu jei nebijai, kad ims ir pasakys - ne, neįdomu, ir jei sieki tokio atsakymo kaip postūmio tobulėti - tai viskas ok, nesikabinu. bigsmile.gif
bet iš asmeninės pozicijos pagalvojau, kad aš tokio neužduočiau, nes rizikuočiau gauti atsakymų "ne, neįdomu". ne todėl, kad bijočiau būti neįdomi, o todėl, kad pats žodis provokuoja.
mane asmeniškai išprovokavo taip atsakyti būtent klausimas, o pačios nuotraukos - mažiau biggrin.gif jei nebūtų to žodžio, būčiau parašius, kad gražu, gražios spalvos, bla bla bla, šaunuolė, o dabar va susimąsčiau - įdomu? nu neįdomu, bent jau ne taip aš įdomumą suprantu.
vagi nugi va gi na, privertei susimąstyti, vajė, galvą skaudės dabar iš nepripratimo, nu..
Atsakyti
Grethenn, man grazu. bet nezinau, kiek tokiu savo foto - viena, kita, trecia noreciau tureti, daugiau - neidomu butu. Galvoju ka as toliau su sia mergina daryciau - tai arba gaudyciau ja naturalioj aplinkoj (prie puodu, auditorijoj, ar kur ji vaiksto) arba bandyciau kzk atskleisti jos charakteri. Nes visur labai miela, grazu, svelnu - bet ar tai seksualumo norisi kokio, ar tai issukio, i kadra mesto, ar kitokio prasmingo zvilgsnio. Tas geranoriskumas greit atsibosta.

Degutes supynes - nieko negaliu prikisti, bet vidines busenos neatitiko, tai l.neuzkabino.

o wyshnios fokusas man visai nieko - del jo tokio labai ratelis jauciasi, gilio suteike. Siaip kokybiskas seimos kadras. j/b tik niekaip nesuprantu, gal filtras koks detas - o gal cia tam sm fone kzk keistoka atspalvi meta.
Atsakyti
va dar viena 4u.gif kadangi nieko ypatingo ar menisko nepadariau, tai daugiau netersiu eterio biggrin.gif eisiu toliau fotografuoti wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sea, man vienas bendras dalykas visose kliuna - kadravimas ar tiksliau kadro komponavimas. Pirmoj skupoka erdves duota, antroj - ragelis is galvos auga, plius siaip intensyvoka aplinka, trecioj - negaliu pasakyt kaip daryt, reiktu vietoj pasisukiot, bet kaip yra - toks nepatogus ziurejimui kampas ir kadruote, paskutineje - irgi intensyvoka ir sakyciau, per detali aplinka, kiek blasko. zvilgsnis taip sok, sok, nuo modelio prie apsviestu vietu (palei langus kairej ir medi) .
Atsakyti
Aciu Gaziulka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 09, 17:09)
Ar įdomu? Ne.

QUOTE(Degutė @ 2009 03 09, 17:14)
įdomu - ne.

QUOTE(sayonara @ 2009 03 09, 17:32)
bet iš asmeninės pozicijos pagalvojau, kad aš tokio neužduočiau, nes rizikuočiau gauti atsakymų "ne, neįdomu". ne todėl, kad bijočiau būti neįdomi, o todėl, kad pats žodis provokuoja.
o dabar va susimąsčiau - įdomu? nu neįdomu, bent jau ne taip aš [b]įdomumą suprantu. [/B]

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 09, 17:37)
Grethenn, man grazu. bet nezinau, kiek tokiu savo foto - viena, kita, trecia noreciau tureti, daugiau - neidomu butu. Galvoju ka as toliau su sia mergina daryciau - tai arba gaudyciau ja naturalioj aplinkoj (prie puodu, auditorijoj, ar kur ji vaiksto) arba bandyciau kzk atskleisti jos charakteri. Nes visur labai miela, grazu, svelnu - bet ar tai seksualumo norisi kokio, ar tai issukio, i kadra mesto, ar kitokio prasmingo zvilgsnio. Tas geranoriskumas greit atsibosta.
Wuolia! Man net aiskint nereikejo biggrin.gif
bet matot kadangi as uzklausiau tiesiai sviesiai, tai jus dristat atsakyti nebijodamos mane izeisti, o kai as visais aspektais pazvelgiu i fotografijas ir tiesiog isaakau savo asmenine nuomone - kyla tokia konfliktine situacija smile.gif nors ne savo bjauruma cia demonstuot noriu, o padet. ta cia ir darom, padedam vieni kitiems tobuleti.
Man mano sios nuotraukos irgi visai neidomios ir as net nesiruosiau ju jums rodyti, idomios jos gali buti tik paciam modeliui arba jo artimam zmogui. Kita vertus neseniai rodziau savo labai panasias auto. tai gi nesinori kartotis, galiu parodyt kaip patobulejau, ka ismokau viena karta, bet tas pats nieko nebenustebins smile.gif nebent tai butu toks zanras ar tokia stilistika kuri kas karta atskleistu kitus naujus savitus aspektus, arba su stipriu emociniui uztaisu na ar tiesiog nepriekaistinga estetika.
Tai va as ir nesuprantu ar C-girl tokios nuotraukos, besikeiciancios, ar tik mamiskai kaskart pakrutina sirdi smile.gif
labai atsiprasau, netaikau to tik asmeniskai C-girl, cia tik is situacijos issirutuliojo smile.gif
Atsakyti
Grethen, nu kad grazu bigsmile.gif kokybiska ir spalvos grazios bigsmile.gif (teko pasikartoti) labai gerai parase Gaziulka, maximum 5-7 tokiu kadru ne daugiau, toliau ieskoti rakurso reikia kad mus sudominti daugiau mirksiukas.gif

Sea, pasikartosiu (kazko tai vis siandien daug kartotis reikia biggrin.gif ) saunuole! Man labai patinka sita sesija, kokybe, uzpavydejau, galima sakyti juodai bigsmile.gif (sutka biggrin.gif ) Ten kur sedi langelyje, man viskas tvarkoje, nematau kokybes trukumo.
Atsakyti
Dar ka norejau pasakyti, kad gali buti ne tik idomu, ziurint kyla visokiausiu emociju ir daug ka galima izvelgti.
bet as ir nesakiau: "C-girl, Tavo foto atsibodo, neidomu, tas pats per ta pati-nebedek", as tik pasakiau viena is priezasciu. Vis tiek i jas malonu ziureti, tik vieniems daugiau kitiems maziau. skirtingi mes gi jofanse, ir dar per sita praklenta interneta bendraunam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 17:32)
Sicia labai patinka planai, pati vieta ir naturalus saules apsvietimas smile.gif kol kas man si geriausia.

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 18:06)
va dar viena 4u.gif
O si papreka savo nuosirdumu smile.gif tikrai. tik gaila, kad nera tokio apsvietimo kaip pries tai buvusioje.
Atsakyti
Oj Grethen biggrin.gif bliamba, reikia man greiciau savo posta istrinti biggrin.gif
Atsakyti
Aciu O bigsmile.gif susitrumpinai biggrin.gif

Grethen aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 09 kovo 2009 - 16:24