QUOTE(sayonara @ 2009 03 09, 17:09)
QUOTE(Degutė @ 2009 03 09, 17:14)
QUOTE(sayonara @ 2009 03 09, 17:32)
bet iš asmeninės pozicijos pagalvojau, kad aš tokio neužduočiau, nes rizikuočiau gauti atsakymų "ne, neįdomu". ne todėl, kad bijočiau būti neįdomi, o todėl, kad pats žodis provokuoja.
o dabar va susimąsčiau -
įdomu? nu neįdomu, bent jau ne taip aš [b]įdomumą suprantu. [/B]
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 09, 17:37)
Grethenn, man grazu. bet nezinau, kiek tokiu savo foto - viena, kita, trecia noreciau tureti,
daugiau - neidomu butu. Galvoju ka as toliau su sia mergina daryciau - tai arba gaudyciau ja naturalioj aplinkoj (prie puodu, auditorijoj, ar kur ji vaiksto) arba bandyciau kzk atskleisti jos charakteri. Nes visur labai miela, grazu, svelnu - bet ar tai seksualumo norisi kokio, ar tai issukio, i kadra mesto, ar kitokio prasmingo zvilgsnio.
Tas geranoriskumas greit atsibosta.
Wuolia! Man net aiskint nereikejo
bet matot kadangi as uzklausiau tiesiai sviesiai, tai jus dristat atsakyti nebijodamos mane izeisti, o kai as visais aspektais pazvelgiu i fotografijas ir tiesiog isaakau savo asmenine nuomone - kyla tokia konfliktine situacija
nors ne savo bjauruma cia demonstuot noriu, o padet. ta cia ir darom, padedam vieni kitiems tobuleti.
Man mano sios nuotraukos irgi visai neidomios ir as net nesiruosiau ju jums rodyti, idomios jos gali buti tik paciam modeliui arba jo artimam zmogui. Kita vertus neseniai rodziau savo labai panasias auto. tai gi nesinori kartotis, galiu parodyt kaip patobulejau, ka ismokau viena karta,
bet tas pats nieko nebenustebins nebent tai butu toks zanras ar tokia stilistika kuri kas karta atskleistu kitus naujus savitus aspektus, arba su stipriu emociniui uztaisu na ar tiesiog nepriekaistinga estetika.
Tai va as ir nesuprantu ar C-girl tokios nuotraukos, besikeiciancios, ar tik mamiskai kaskart pakrutina sirdi
labai atsiprasau, netaikau to tik asmeniskai C-girl, cia tik is situacijos issirutuliojo
www.flickr.com/photos/gretau