Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2009 03 09, 16:03)
čia gi prie radijo bangom valdomo lėktuvėlio pritvirtintas fotikas. valdo iš žemės, fotkina iš viršaus smile.gif
mm mastau.gif

Cia as matyt nieko nesuprantu nes vienintele mamisku jausmu dar neturiu. matyt ir mamiskas instinktas man neduotas biggrin.gif
Atsakyti
As turiu pasiulyma blush2.gif gal balsuojam si antradieni, nu nepatogu kazkaip, gal kita tema bus viesiems lengvesne, arba vel pailsim kuri laika g.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 14:23)
Cia as matyt nieko nesuprantu nes vienintele mamisku jausmu dar neturiu. matyt ir mamiskas instinktas man neduotas biggrin.gif
as jo ir neturejau iki kol nepagimdziau mirksiukas.gif
Man irgi forumo spalvos kazkos g.gif Gal sumaise su kelionem bigsmile.gif
Papildyta:
Wyshnia, man norisi kad ir vaikuciai butu ryskumo zonoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 09 kovo 2009 - 14:32
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 13:58)
Butent kad mokomes.. daviau asmeniska patarima ir jo niekam nepirsau, issakiau savo nuomone. o vaizdas, kad nebesimokom, o siaip dedam, o komentarai "kabina" arba "nekabina". Nebesuprantu tada. Koks mokymasis jei pusės ir pusė cia esanciu nuotrauku net nekomentuoja. as bent stengiuosi

tai taip ir yra. dedama šiaip... o ką mes mokomės paskutiniu metu? (retorinis klausimas greičiausiai. netaikomas asmeniškai) aš pvz nieko. ir didžioji dalis - nieko... action'ų įvaldymas nesiskaito.
aš nekomentuoju, nes nebeturiu ką pasakyt apart faina ar ne. visą kitą autoriai ir patys žino - kompozicija, išdegimai, fokusas/nefokusas ir t.t.

o dėl komentarų... tu su savo komentarais man primeni mane prieš kokius metus ar daugiau biggrin.gif nu nieko... amžius savo daro tikriausiai lotuliukas.gif dabar galvoju, kad tą patį galima pasakyt įvairiais būdais, nevartojant tokių stiprių žodžių... nors suprasiu, jei ir aš būsiu apkaltinta tiesmukumu ir tolerancijos stoka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 14:23)

aš jų iki šiol neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 03 09, 16:47)
dėl komentarų... tu su savo komentarais man primeni mane prieš kokius metus ar daugiau biggrin.gif nu nieko... amžius savo daro tikriausiai  lotuliukas.gif dabar galvoju, kad tą patį galima pasakyt įvairiais būdais, nevartojant tokių stiprių žodžių... nors suprasiu, jei ir aš būsiu apkaltinta tiesmukumu ir tolerancijos stoka smile.gif
oj tai as kadangi jaunesne tai gal man greiciau praeis biggrin.gif
Tiems zodziams nesugalvoju jokiu sinonimu.Sakau kaip yra. Kaltint galima, bet gal sprendziu pagal save, man geriau tiesiai sviesiai (nors kartais labai skauda), negu visokie seilejimaisi. Kiekvinas atsirenka ir informacija priima arba ne. Man irgi yra kai kas smarkiai cia pavares, ir pasijuntu kartais kaip meslo gabalas, bet tai ne zmogaus kalte, o mano nepilnavertiskumo ir nepasitikejimo savimi klausimas smile.gif

Tesiant tema noriu paklausti, ar jum idomu?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 kovo 2009 - 15:02
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 14:56)
oj tai as kadangi jaunesne tai gal man greiciau praeis biggrin.gif
Tiems zodziams nesugalvoju jokiu sinonimu.Sakau kaip yra. Kaltint galima, bet gal sprendziu pagal save, man geriau tiesiai sviesiai (nors kartais labai skauda), negu visokie seilejimaisi. Kiekvinas atsirenka ir informacija priima arba ne. Man irgi yra kai kas smarkiai cia pavares, ir pasijuntu kartais kaip meslo gabalas, bet tai ne zmogaus kalte, o mano nepilnavertiskumo ir nepasitikejimo savimi klausimas smile.gif

na, man ir geriau yra tiesiai šviesiai drinks_cheers.gif daugiau konkretumo ir mažiau beletristikos.... dėl paskutinio sakinio dar pamąstysiu biggrin.gif gal ir esi teisi g.gif

tavo nuotraukų man nerodo. užkrovė po pusę nuotraukos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 kovo 2009 - 15:20

Ar įdomu? Ne. bigsmile.gif Nes nepažįstamas žmogus. p.s. negerai klausimą suformulavai, ne tokį žodį pasirinkai wink.gif tongue.gif
Nepaisant to, gražiai fotosesijiškai išryškintos akys, tai kokybiškos nuotraukos, gražus modelis, kad ir standartinės, bet gražios pozos, spalvos ir t.t. gal vos aštrumo trūksta, bet nebaisiai krintančiai į akis.
bendrąja prasme užskaitau, kaip mėgstama sakyti, ale kitą kartą neklausk, ar įdomu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 kovo 2009 - 15:10
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 09, 12:48)
Ikeliu ir as nuotrauka - komentarams, pastebejimams, patarimams smile.gif

man irgi keistai sufokusuota, bet matyt taip reikia ax.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 09, 14:16)
schmoll.gif Kas čia per nesąmonė, aš nematau pusės puslapio, todėl tik spėlioti galiu, kas ten, dešinėje parašyta...

taigi pasinaudok horizontalia slinkties juosta ir matysi daugiau smile.gif

QUOTE(O @ 2009 03 09, 14:36)
As turiu pasiulyma blush2.gif  gal balsuojam si antradieni, nu nepatogu kazkaip, gal kita tema bus viesiems lengvesne, arba vel pailsim kuri laika g.gif

už 4 foto? staigiai dėkit daugiau ax.gif nes dabar tik kokio 1 balo vertinimo sistema tebus smile.gif

kokybiška - taip. įdomu - ne.
Atsakyti

Wyshnia, man truksta vaikuciu veidams ryskumo, na bent ,kad nebutu jie tokie isbalinti 4u.gif

grazu Grethen wub.gif

o cia is mano fotosesijos keletas biggrin.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 09, 17:09)
s. negerai klausimą suformulavai, ne tokį žodį pasirinkai wink.gif tongue.gif
ale kitą kartą neklausk, ar įdomu biggrin.gif
O kodel negerai? o kaip reikejo? biggrin.gif kuo blogas klausimas? smile.gif retai su juo susiduriam..
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 03:37)
Didelis vaikinas 4u.gif kaip sitos spalvos?jos beveik naturalios

aha, čia spalvos ramios smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 04:27)

va čia visai gerai tokios spalvos žiūrisi. prie mergaitės tinka smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 04:34)
si man kaip mamai patinka, bet kliuna,kad ties pirstais nukirtau, nesugalvoju kaip kitaip perkadruoti g.gif

faina smile.gif bet labiau apkarpyti tai turbūt ir gaila būtų.

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 04:53)
na dar viena idesiu is vakarykstes fotosesijos ir viskas,daugiau netersiu eterio  4u.gif

a tu visai neterši, malonu žiūrėt smile.gif
nuotaikinga paskutinė. kartais galvoju, kad mergaites daugiau kur galima fotkinti - kasos, suknelės, detalės visokios ax.gif

ca-girl nuotraukas man visada smagu žiūrėt. nėra jos "mamiškos". per savo vaikus ji parodo daug fainų situacijų, ir jie tampa abstraktūs.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 17:23)
o cia is mano fotosesijos keletas biggrin.gif  blush2.gif
O, natur pradukt biggrin.gif zinai..pagirsiu viena elementa, fantastiskai plaukai prie medzio kamieno dera, tokia simbioze wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 kovo 2009 - 15:28
va sita man patiktu,bet kokybes truksta,ypac i veida ziurint ar ne?
user posted image
Atsakyti