Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 03 08, 17:59)
Specialiai jo nepasodinsi, nepozuos, jei pagavau geroj nuotaikoj, nusisypsos i objketyva paziurejes...Nera, kad nuotraukos visada tame paciame sakykime specialiai padetame fone...(kaip pas kai kuriuos...kad ir ta autore kuri gaziulkai taip patinka- visada ta pati mergaite, mergaites apsoliuciai ta pati israiska, visada nuoga autore, visada tas pats butas...), kur pagaunu namie(ar lauke), ten...
O atsibodo, tai atsibodo...

neatsibodo. gražūs vaikai, visada nepriekaištinga šviesa, tobula kokybė, gražios spalvos. Ne kiekvienas profesionalas turi tiek pasiekimų. Man Tavo kadrai visada asocijuojasi su dvasine ramybe, jaukumu, šeima, gerumu, kuris užplūsta pamačius. Esam matę ir kitokių Tavo kadrų, tad žinom, ką gali, bet svarbiausia, kad pati toliau darytum tai, ką mėgsti, kas Tau pačiai miela ir artima wink.gif 4u.gif

Aš ieškojimuose vėl. Ne, nieko naujo ar debiliško nesugalvojau, tiesiog akimis fotografuoju, ne fotoaparatu. Ir apgalvoju, ko noriu iš šio hobio ir ko man trūksta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 09, 08:17)
Man Tavo kadrai visada asocijuojasi su dvasine ramybe, jaukumu, šeima, gerumu, kuris užplūsta pamačius. Esam matę ir kitokių Tavo kadrų, tad žinom, ką gali, bet svarbiausia, kad pati toliau darytum tai, ką mėgsti, kas Tau pačiai miela ir artima wink.gif 4u.gif

As savo kadrus matau taip kaip Tu aprasei 4u.gif Tai gyvenu, tai fotografuoju, tai as esu...scenariju jokiu nekuriu ir nieko dirbtino nelauziu, nes tai buciau ne as...na bent jau ne dabar ax.gif Ir nesijauciu kokiam tai kryzkelyje del to, kad kazkam mano darbai nepakankamai "mianas", man jie mano(mano vaiku) gyvenimas mirksiukas.gif Tikrai nesijauciu del to blogai 4u.gif Labai malonu kad yra suprantanciu ax.gif

Ir siaip..... ne vieno is musu darbus as pazystu vos aki uzmetus, visu musu darbai turi savu panasumu, savo zanra, "arkliuka"... ar ne mirksiukas.gif Na ir dar....as, asmeniskai, niekam nepasakyciau taip- "nebestebina"(ne tam ir dedam g.gif ), "atsibodo" blush2.gif.... nes kazkaip suprantama butu, kad bent jau upas rodyt nuotraukas zmogui krinta ax.gif Pease 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 09 kovo 2009 - 08:58
QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 08:45)
Ir siaip..... ne vieno is musu darbus as pazystu vos aki uzmetus, visu musu darbai turi savu panasumu, savo zanra, "arkliuka"... ar ne mirksiukas.gif Na ir dar....as, asmeniskai, niekam nepasakyciau taip- "nebestebina"(ne tam ir dedam g.gif ), "atsibodo" blush2.gif....  nes kazkaip suprantama butu, kad bent jau upas rodyt nuotraukas zmogui krinta ax.gif  Pease 4u.gif

drinks_cheers.gif
prieš pareiškiant atsibodo, neįdomu, nesuprantu iš viso kam dėjai ir pan... reiktų pačioms klausiančioms savęs to paties paklaust smile.gif juk mes mokomės... nu tipo mokomės...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 03 09, 08:21)
drinks_cheers.gif
prieš pareiškiant atsibodo, neįdomu, nesuprantu iš viso kam dėjai ir pan... reiktų pačioms klausiančioms savęs to paties paklaust smile.gif juk mes mokomės... nu tipo mokomės...

biggrin.gif as sakyciau fotografuojam toliau hihihi.gif

Baikit pyktis 4u.gif Kiekvienas savo issakyta kritika pirmiausia sau prisitaikykit ir viskas bus liuks tongue.gif
Atsakyti
C-girl,

Tavo kadrai tuo ir žavūs smile.gif Tai tu, tavo pasaulis. Man pačios gražiausios foto yra tos, kuriose sustabdytos akimirkos, emocijos 4u.gif O ieškojimai manau pas visas savi ir saviti.
Pas pradžiamoksles jau rašiau - man nuotrauka tai visų pirma emocijos, kurios sukyla bežiūrint (Nesvarbu ką mano kiti). Net gi pati draugaudama su fotoaparatu pirmiausiai emociškai žiūriu pro objektyvo akutę. Techniniai dalykai man asmeniškai 10-oji dalis viso to kaip matau pasaulį, žmones nuotraukose.
Mažai komentuoju paskutiniu metu, bet aš tyliai skaitau, stebiuosi, mokausi iš jūsų. 4u.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as nuotrauka - komentarams, pastebejimams, patarimams smile.gif

user posted image

Tiesa, kas cia per nesamones su puslpapiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 09 kovo 2009 - 12:49
Wyshnia, tavo foto visada turi šarmo smile.gif Man patinka, kad visas dėmesys sutelktas į mamą šioje foto. Labai meiliai ji žiūri į savo žaidžiantį vaiką smile.gif 4u.gif Ir teks pas tave kursus eit kaip paverst gražiai į nespalvotą foto smile.gif Nors kažkoks atspalvis berods čia yra smile.gif
Atsakyti
jo, mane irgi erzina, kas su puslapiu padaryta..

gal MODERATORIAI atkreips dėmesį: labai nepatogūs pasikeitimai, atspalvis tragiškas.. Norim senojo psl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulikee @ 2009 03 09, 02:14)
sveiki ,o kaip musu tinklapi ivertisit ,nes tokiu budu fotografuojame kol kas vienintaliai Lietuvoje  blush2.gif http://www.fotoskrydis.lt/
Fainas ir puslapis ir nuotrauku graziu yra smile.gif o kodel vieninteliai? tai kad nevieninteliai. ar cia koks ypatingas budas? gal is oro baliono? biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 03 09, 11:21)
juk mes mokomės... nu tipo mokomės...
Butent kad mokomes.. daviau asmeniska patarima ir jo niekam nepirsau, issakiau savo nuomone. o vaizdas, kad nebesimokom, o siaip dedam, o komentarai "kabina" arba "nekabina". Nebesuprantu tada. Koks mokymasis jei pusės ir pusė cia esanciu nuotrauku net nekomentuoja. as bent stengiuosi
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 09, 08:45)
As savo kadrus matau taip kaip Tu aprasei 4u.gif  Tai gyvenu, tai fotografuoju, tai as esu...scenariju jokiu nekuriu ir nieko dirbtino nelauziu, nes tai buciau ne as...na bent jau ne dabar ax.gif Ir nesijauciu kokiam tai kryzkelyje del to, kad kazkam mano darbai nepakankamai "mianas", man jie mano(mano vaiku) gyvenimas mirksiukas.gif Tikrai nesijauciu del to blogai 4u.gif Labai malonu kad yra suprantanciu :ax:
Ir siaip..... ne vieno is musu darbus as pazystu vos aki uzmetus, visu musu darbai turi savu panasumu, savo zanra, "arkliuka"... ar ne mirksiukas.gif Na ir dar....as, asmeniskai, niekam nepasakyciau taip- "nebestebina"(ne tam ir dedam g.gif ), "atsibodo" blush2.gif....  nes kazkaip suprantama butu, kad bent jau upas rodyt nuotraukas zmogui krinta ax.gif  Pease 4u.gif
Yra cia yra mirksiukas.gif vakar kazkaip neparasiau, be to ir siaip ne karta rasiau kad tavo kadrai man asmeniskai labai mamiski, ta prasme as matau jas mamiskai, ir manau tai didelis talentas, parodyti savo vaikus taip, kad kazkas svetimas jaustu tokius jausmus.
O visi nesusipratimai, manau, vyksta tik del internetinio bendravimo mirksiukas.gif Kazkaip musu jautrios sielos labai reaguoja i astrius kampus, kad ir i netycia pastatytus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 09, 13:58)
Fainas ir puslapis ir nuotrauku graziu yra smile.gif o kodel vieninteliai? tai kad nevieninteliai. ar cia koks ypatingas budas? gal is oro baliono? biggrin.gif

čia gi prie radijo bangom valdomo lėktuvėlio pritvirtintas fotikas. valdo iš žemės, fotkina iš viršaus smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif Kas čia per nesąmonė, aš nematau pusės puslapio, todėl tik spėlioti galiu, kas ten, dešinėje parašyta... Šiaip, ten apačioje, kairėje galima pasirinkti puslapio apvalkalą, bet čia keisti neduoda. Makaliūzė kažkokia.

Wyshnia, labai matyta man ši moteris, gal panaši į kažką labai smile.gif Gražus, kaip visada, JB. Bet asmeniškai man keista ryškumo zona: moteris ir dalis mažiukų rūbelių ryškūs, o veidukai ne. Suprantu, kad tikriausiai norėta akcentuoti mamą (auklėtoją?), tiesiog keistai vaikučiai atrodo (ypač berniukas).

Smagu, kad tiek foto pridėta, bet kadangi aš jų bei diskusijų matau tik daugiau nei pusę - nebesakysiu nieko. O geriausi mūsų darbai ir yra tie, kuriuos darome ne tik iš akies, bet ir iš širdies smile.gif
Atsakyti