Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Oi kokia faina ta paskutine wub.gif O eteri tersk tersk ir kuo daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir priraset, atsigavot karsta.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 07, 18:50)
o kaip isivaizduoji gera masine? ir kaip ja techniskai darytum?
Na saunku isivaizduoti... mane tikrai blasko kiek tas nesinchroniskumas, nelankstumas, jei jaustum is zmoniu sklindancia sokio emocija, kaifa, gal butu kitaip smile.gif o dabar as labiau matau fona nei zmones smile.gif ir tokia man visi kiek sustinge, issigande atrodo, judesys nelabai jauciasi.

QUOTE(c-girl @ 2009 03 07, 20:21)
gaudau tiesiog tikrus, nesuvaidintus ir nepozuotus kadrus, nes visokiems fyyyntams kaip kad pozavimai, kokiu tai daiktu laikymai, ar pasakymams daryt taip ar taip jie nepasiduotu schmoll.gif Ir man asmeniskai tikri kadrai labiau prie sirdies. Dedama nuotraukas ir nesitikiu STEBINTI kiekviena ax.gif
As puikiai suprantu, kad nemegini stebinti ir mazai cia kas stebina smile.gif Tiesiog kitu kuryboj dazniau pamatau kzka naujo, nebutinai teigiama prasme, bet meginimai, ieskojimai. Aisku, atradai tai kas prie sirdies miela, tau patinka, atlieki viska puikiai. Ir nesakau, kad nereikia deti kadru ir man i juos nemalonu ziureti (visada malonu). Tiesiog, sakau atvirai - atsibodo smile.gif Jie juk is tikro ir yra supozuoti, berniukas beveik visada ziuri i objektyva smile.gif Kai matau kaip tvarkaisi su kokybe, su spalvomis, norisi kartais pamatyti nuotrauku kitoje aplinkoje, veiksme. galu gale kad iseitu ka i gatves pafotkint ax.gif bet tai tik mano asmenine nuomone, tikrai nekisu jos, tik patarimas smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 07, 21:29)
na bet dedu
Na as kartojuos, spalvos fe, anxciau budavo geriau smile.gif Va kad ir Tavo idetas vienas pvz, ten ne actionas, oda, plaukai beveik naturalus, tik kojnes ir veduokle ryski smile.gif o pas tave viskas nebenaturalu. Nors antra nuotrauka man labai patinka, jei nublukinti spalvas, tai super, tie vejo plaikstomi plaukai, fonas is vis liux, fotosesinis smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 03 07, 21:48)
va, pabandžiau, kaip suprantu Gaziulkos norą pagaut judesį
Bet cia jau ne trajektorija judesio, o atrodo kaip 2 sulipdyti kadrai ir taip atsitinka butent del blico. geriau butu ji isjunkti ir vienoj vietoj pabuti daugiau laiko, tada ir isrysketu tam tikra judesio vieta smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 03 07, 22:11)
Jei pameni mano šią.
Mmm.. liux, tas juodas ruozas taip graziai akcentuoja foto smile.gif

QUOTE(O @ 2009 03 07, 22:26)
Oi Puriena Puriena, atsimenu atejau i sita skyreli ir tu kaip tik idejai sokejos serija, zinai, man tada buvo toks sokas, kad kazkas taip moka, ir iki siol nemaciau kadru, kurie patiktu labiau uz tavo (su aktoriais, sokejom ir t.t.). Echhhhh, prisiminimai
O dabar ir pati ne ka prasciau moki wink.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 03 08, 01:55)
pavasario tema..
Na man biski eilinis ax.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 05:37)
kaip sitos spalvos?jos beveik naturalios
Liux smile.gif jei jau patinka actionai tai galetum uzmest koki kreiviu layeri silpna, nepamaisytu, bet ne per stipru smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 06:53)
dar viena idesiu is vakarykstes fotosesijos ir viskas,daugiau netersiu eterio
Tersk smile.gif
Sita patinka, bet ja kzkodel isivaizduoju spalvota
Atsakyti
Degutes "jau laukia" man labai patinka rolleyes.gif kazkokia nostalgija apima

Sea, berniuko spalvos liuks, o vat dukrytes, nu nelabai, nepatinka kad fonas blankus, anksciau tavo darbuose butent ir patikdavo, kad fonas buvo skaidrus skaidrus, nors pati foto visai nebloga.
Pirstukus ir man gaila ir dar erdves ir is virsaus ir i kaire
Beganti grazuolyte patinka wub.gif
O tu irgi jau pamazu savo fobi pavertei bizniu bigsmile.gif

Man paciau kazko tai noras fotografuoti ir fotografuoti praejo, liko tik noras siaip fotografuoti kartais biggrin.gif Mazai kadru darau, mazai foto turiu, vaikus isvis nepamenu kada paskutini karta fotkinau doh.gif Drauges vaikas serga verysad.gif vienu zodziu, laukiu spyrio i minksta vieta ar ikvepimo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 08, 13:00)
Bet cia jau ne trajektorija judesio, o atrodo kaip 2 sulipdyti kadrai ir taip atsitinka butent del blico. geriau butu ji isjunkti ir vienoj vietoj pabuti daugiau laiko, tada ir isrysketu tam tikra judesio vieta smile.gif

na taip, kartais be blico geriau. bet kartais reik mokėt ir jį vietoj panaudot. va, pvz Sigito Kondrato kai kuriose nuotraukose manau, prisdėda ir blicas.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 08, 13:00)
Tiesiog, sakau atvirai - atsibodo smile.gif Jie juk is tikro ir yra supozuoti, berniukas beveik visada ziuri i objektyva smile.gif

Specialiai jo nepasodinsi, nepozuos, jei pagavau geroj nuotaikoj, nusisypsos i objketyva paziurejes...Nera, kad nuotraukos visada tame paciame sakykime specialiai padetame fone...(kaip pas kai kuriuos...kad ir ta autore kuri gaziulkai taip patinka- visada ta pati mergaite, mergaites apsoliuciai ta pati israiska, visada nuoga autore, visada tas pats butas...), kur pagaunu namie(ar lauke), ten...
O atsibodo, tai atsibodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 08 kovo 2009 - 18:03
as jau po fotosesijos biggrin.gif
Anasko, po truputi bandau, vezlio zingsniukais einu blush2.gif

Aciu labai uz kritika, bandysiu grist i naturalizma tongue.gif

Cgirl, neatsibodo ir neatsibos, man grazus tavo kadrai atgaiva akims 4u.gif Grethen bando isprovokuoti tave, kad kazka naujo ir crazy isbandytum turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 19:16)
as jau po fotosesijos biggrin.gif

Labai laukiam rezultatuuu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sea, saunuole thumbup.gif Sekmes 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 08, 19:59)
O atsibodo, tai atsibodo...

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 21:16)
Grethen bando isprovokuoti tave, kad kazka naujo ir crazy isbandytum turbut biggrin.gif
Visiskai taip smile.gif as nepiktybiskai gi. Zmones taip i viska asmeniskai reguoja, ir taip jautriai, atsiprasau, gal as per nepamatavau to.. ax.gif
Atsakyti
O as jauciuosi taip, kaip Grethenn parase - viskas man tas pats per ta pati. O kaip is to tasko pajudet nezinau - sviesos ieskot, kampu, nauju objektu doh.gif Kas ideju turit, pasidalinkit biggrin.gif
Atsakyti
sveiki ,o kaip musu tinklapi ivertisit ,nes tokiu budu fotografuojame kol kas vienintaliai Lietuvoje blush2.gif http://www.fotoskrydis.lt/
Atsakyti
QUOTE(ingulikee @ 2009 03 09, 00:14)
sveiki ,o kaip musu tinklapi ivertisit ,nes tokiu budu fotografuojame kol kas vienintaliai Lietuvoje  blush2.gif http://www.fotoskrydis.lt/

sveika smile.gif

jau tyrinėjau Jūsų puslapį smile.gif smagu smile.gif
jei sudėtume mano vyro ir mano hobius, galima būtų irgi mėginti taip fotkint smile.gif
Atsakyti