pavasario tema..
jau laukia
jau laukia
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 07, 19:29)
na bet dedu, nes idomu ka manot
Na sios spalvos ir man per aitrios, net sunku ziuret... Labai grazios spalvos budavo kai pati jomis zaizdavai
QUOTE(BN @ 2009 03 07, 19:47)
C-girl, zaviuosi tavo technika, ir komplimentu niekad nebus per daug, bet... matyta
Komplimentu ir nelaukiu Techniniai pastebejimai priimami, o zanro as matyt ir nebepakeisiu...
QUOTE(viktorija09 @ 2009 03 07, 21:41)
dedu savo judesio foto bandyma
Nelabai vykes mano nuomone...antras planas blasko
Va Purienos sokis patinka
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 07, 22:59)
O šiaip man kaip tik būtent patinka natūralumas taviškėse vaikų nuotraukose ir nieko man ten kažko išlaužto įdomesnio nesinori. Man į jas turbūt visada bus miela žiūrėt, tai tik dėk dažniau ir daugiau
Na aciu Del naturalumo...
Del dazniau......nebezinau
Degute, puikus kadras Toks mistiskas, netgi bauginantis...atrodo vaiduokliukai supasi tose supuoklese
Viktorija, nieko mandro as su action'as nedarau. Paprasciausiai sumazinu opasity, kartais netgi 50% ar net daugiau...tai susvelnina spalvas, bet jos artimesnes tikrovei, nei naudotum nesumazinta action'a
QUOTE(c-girl @ 2009 03 07, 17:53)
Na sios spalvos ir man per aitrios, net sunku ziuret... Labai grazios spalvos budavo kai pati jomis zaizdavai
Man labai patinka tokios ryskios spalvos Bet cia turbut tik man
Va cia keletas darbu is interneto ,man jie
Kazko neleidzia ikelti nuotrauku man cia
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 03:37)
Va cia spalvos man Grazus kadras
Tos internetines nuotraukos...ui ryskios, nors butent tokiose nuotraukose jos visai ziuris
O kodel gi drovu??? Man labai patinka tavo darbai ir tobuleji suoliais
Rysku nagi ir vel Ar bandei atspausdinti toki rysku kadra? I domu kaip ant popieriaus atrodo
Rysku nagi ir vel Ar bandei atspausdinti toki rysku kadra? I domu kaip ant popieriaus atrodo
Jo pirstuku gaila, bet kadras mielas mamiskai Kas ji aptaske?
QUOTE(c-girl @ 2009 03 07, 20:32)
O kodel gi drovu??? Man labai patinka tavo darbai ir tobuleji suoliais
zinok situ nauju nebandziau( vakar darytos ), bet va sita foto zemiau atsispaudziau ir ant sienos pasikabinau graziai atspaude Reikes pabandyt su kitom, man paciai labai idomu kaip atspausdintos atrodys:)
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 03 07, 20:36)
Jo pirstuku gaila, bet kadras mielas mamiskai Kas ji aptaske?
aciu pametem puodeli ta vaikiska,tai dabar vaikinas geria is didelio puodo su siaudeliu, va taip vanduo ir atsirado ant padeklo ir ant jo viso, da ir sesuo padejo pasitaskyti
ryt fotografuosiu dvi paneles, laukiu nesulaukiu, tikiuos nenuvilsiu ju ir saves
Papildyta:
na dar viena idesiu is vakarykstes fotosesijos ir viskas,daugiau netersiu eterio