Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu uz kritika 4u.gif
Atsakyti
pavasario tema..

jau laukia

user posted image
Atsakyti
grazu Degute, labai patinka, jausmus kelianti foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 07, 19:29)
na bet dedu, nes idomu ka manot smile.gif

Na sios spalvos ir man per aitrios, net sunku ziuret... Labai grazios spalvos budavo kai pati jomis zaizdavai mirksiukas.gif

QUOTE(BN @ 2009 03 07, 19:47)
C-girl, zaviuosi tavo technika, ir komplimentu niekad nebus per daug, bet... matyta  ax.gif

Komplimentu ir nelaukiu mirksiukas.gif Techniniai pastebejimai priimami, o zanro as matyt ir nebepakeisiu... mirksiukas.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2009 03 07, 21:41)
dedu savo judesio foto bandyma 4u.gif

Nelabai vykes mano nuomone...antras planas blasko 4u.gif

Va Purienos sokis patinka ax.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 03 07, 22:59)
O šiaip man kaip tik būtent patinka natūralumas taviškėse vaikų nuotraukose ir nieko man ten kažko išlaužto įdomesnio nesinori. Man į jas turbūt visada bus miela žiūrėt, tai tik dėk dažniau ir daugiau  wub.gif

Na aciu 4u.gif Del naturalumo... ax.gif

Del dazniau......nebezinau biggrin.gif

Degute, puikus kadras wub.gif Toks mistiskas, netgi bauginantis...atrodo vaiduokliukai supasi tose supuoklese biggrin.gif

Viktorija, nieko mandro as su action'as nedarau. Paprasciausiai sumazinu opasity, kartais netgi 50% ar net daugiau...tai susvelnina spalvas, bet jos artimesnes tikrovei, nei naudotum nesumazinta action'a mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 07, 17:53)
Na sios spalvos ir man per aitrios, net sunku ziuret... Labai grazios spalvos budavo kai pati jomis zaizdavai mirksiukas.gif

Man labai patinka tokios ryskios spalvos 4u.gif Bet cia turbut tik man biggrin.gif 4u.gif

Va cia keletas darbu is interneto ,man jie wub.gif
Kazko neleidzia ikelti nuotrauku man cia g.gif
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 08 kovo 2009 - 02:38
Didelis vaikinas 4u.gif kaip sitos spalvos?jos beveik naturalios

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 03:37)
Didelis vaikinas 4u.gif kaip sitos spalvos?jos beveik naturalios

user posted image

Va cia spalvos man wub.gif Grazus kadras 4u.gif

Tos internetines nuotraukos...ui ryskios, nors butent tokiose nuotraukose jos visai ziuris biggrin.gif
Atsakyti
dar ryski biggrin.gif
user posted image

Cgirl,norejau daugiau ryskiu pavyzdziu ikelt is interneto,bet nerodo nuotrauku g.gif

prirasiau,kad drovu foto savo cia kelt,o kiek prikroviau lotuliukas.gif

Atsakyti
O kodel gi drovu??? Man labai patinka tavo darbai ir tobuleji suoliais 4u.gif

Rysku nagi ir vel biggrin.gif Ar bandei atspausdinti toki rysku kadra? I domu kaip ant popieriaus atrodo ax.gif
Atsakyti
p.s aciu Cgirl 4u.gif

si man kaip mamai patinka, bet kliuna,kad ties pirstais nukirtau, nesugalvoju kaip kitaip perkadruoti g.gif
user posted image
Atsakyti
Jo pirstuku gaila, bet kadras mielas mamiskai wub.gif Kas ji aptaske? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 08 kovo 2009 - 04:37
QUOTE(c-girl @ 2009 03 07, 20:32)
O kodel gi drovu??? Man labai patinka tavo darbai ir tobuleji suoliais 4u.gif

Rysku nagi ir vel biggrin.gif  Ar bandei atspausdinti toki rysku kadra? I domu kaip ant popieriaus atrodo ax.gif

biggrin.gif zinok situ nauju nebandziau( vakar darytos biggrin.gif ), bet va sita foto zemiau atsispaudziau ir ant sienos pasikabinau ax.gif graziai atspaude 4u.gif Reikes pabandyt su kitom, man paciai labai idomu kaip atspausdintos atrodys:)
user posted image

Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 03 07, 20:36)
Jo pirstuku gaila, bet kadras mielas mamiskai wub.gif  Kas ji aptaske? lotuliukas.gif

aciu 4u.gif pametem puodeli ta vaikiska,tai dabar vaikinas geria is didelio puodo su siaudeliu, va taip vanduo ir atsirado ant padeklo ir ant jo viso, da ir sesuo padejo pasitaskyti biggrin.gif

ryt fotografuosiu dvi paneles, laukiu nesulaukiu, tikiuos nenuvilsiu ju ir saves biggrin.gif
Papildyta:
na dar viena idesiu is vakarykstes fotosesijos ir viskas,daugiau netersiu eterio 4u.gif
user posted image
Atsakyti