Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2009 03 07, 19:47)
Gaziulka, paziurejau kelis kartus tavo soki, bet negaliu kritikuot - man technika kliuna (sokio), nezinau kaip is to ka isspaust  blush2.gif Gal visgi 5 favorite, dar 8 neblogai... bet bendrai nesiziuri kaip serija, labiau snap-shotai

cia nelabai supratau, ka norejai pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 03 07, 20:26)

Ooooo bigsmile.gif
Atsakyti
Sea, aš pasiverčiau tavo mergaitės nuotrauką jb - man labai gražu. Spalvota gražu, bet jb dar gražiau. Plaukuose vėjas, laukuose vėjas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 07 kovo 2009 - 20:49
QUOTE(Puriena6 @ 2009 03 07, 20:11)
Jei pameni mano šią.Tai čia F/14, išlaikymas 0,77s  Bet fotikas ant trikojo.

Eiiiii, Puriena wub.gif , zinau, ka kita kart darysim ax.gif biggrin.gif
--------------------------------------------------------

atsiprasau, kad taip vel isiverziau... blush2.gif ale neataikiau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 kovo 2009 - 20:56
C-girl, tavo foto kaip visada super, gal gali PS action'u pamokele pravest? blush2.gif tik ta, kuri pagal Saules pugos pamokele nea schmoll.gif , mano manymu, vaikiuko foto kitokios reiketu 4u.gif

Gaziulka, tavo serija visai idomi, patiko pirma ir astunta foto smile.gif
Atsakyti
A ką gi mes darysim?, Peperoni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 07 kovo 2009 - 21:06
QUOTE(Puriena6 @ 2009 03 07, 21:05)
A ką gi mes darysim?, Peperoni  biggrin.gif

daba nesakysiu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 07, 20:31)
cia nelabai supratau, ka norejai pasakyt ax.gif

trumpai tariant - kazkada sokau... Tai vat sokio nuotraukose visad atkreipiu demesi pirma i soki, o paskui bendrai - nuotrauka. Tai man labai matosi, kad cia pradedantys. As gal bandyciau kazkaip "ryskint" mokytoja ir "plaut" (blurint) mokinius. Dabar man kiek per daug chaoso. tose nuotraukose kur rasiau i favorites man patiko mokancio sokti zmogaus grakstumas, forma. Kaip suprantu, tu labiau orientavaisi i sokio judesi (kaip Puriena dejo) - tai tavo nuotraukos man tada nelabai vykusios.
Ai sumaliau as cia kazkaip, nekreipk demesio ax.gif
Atsakyti
kreipiu, kreipiu, kodel nekreipt. soku ir as, ir man kiek trukde fotografuot, kad cia pradedantieji, bet manau, normaliam fotografui tas ne kliutis butu. plius, ir pradedantieji turi savo zavesio. siaip tai labai myliu si soki, gal net labiau uz fotografija, senesne meile rolleyes.gif
Atsakyti
dedu savo judesio foto bandyma 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 03 07, 20:32)
hihihi.gif

Gaziulka, vat pagalvojau butu faina ir mums pafotografuoti sokancius, tik jei jie pradedantieji, itariu musu fotkiai visai sakaustytu zmones rolleyes.gif bet vis vien idomu pamatyti ta pati dalyka tik kito akimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 07 kovo 2009 - 23:07
Labuks 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 03 06, 10:57)
įmesiu ir aš tada.

man ir nelabai g.gif Bet man aplamai nėštukių tokios pripozuotos nuotraukos labai retai kada patinka, kažkaip netinka man tas dirbtinumas prie jų smile.gif Man tokiose nuotraukose norisi pabrėžti dar labiau natūralumą, nes pati būsena kažkaip lyg tą įpareigoja smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 03 06, 15:11)
Dar atradau kas man visai nieko Kaip jums?

kur vien lūpos, man nelabai, o antra paprasta tokia,visai nieko, tik gal kokybės labiau norisi g.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 06, 16:29)
Vieną kadrą nusvirusių palmių padariau Dominikos Respublikoje...ištisai lyjo...tai ši foto labai gerai apibudina atostogas.

nu liuks thumbup.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 06, 18:07)
idejau i musu ND albuma keleta nuotrauku is sokiu - mano kurybiniu kanciu rezultata

nu tokios, kaip pirmus bandymus užskaityti galima mirksiukas.gif Bet šiaip kad kažkas būtų įdomaus , tai nelabai smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 03 06, 23:38)
Labas rytas, kaip miegojot? As tai gerai!;)
-----
Dar is tos pacios rytines serijos...

pirma puiki wub.gif O antroj kadravimas man nelabai g.gif Kažkaip pripratinai jau prie taviškio tobulo rolleyes.gif O šiaip man kaip tik būtent patinka natūralumas taviškėse vaikų nuotraukose ir nieko man ten kažko išlaužto įdomesnio nesinori. Man į jas turbūt visada bus miela žiūrėt, tai tik dėk dažniau ir daugiau wub.gif

Ta kur pagal SP pamoka, atlikta gerai, bet iš principo pritariu kitų komentarams smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 07, 19:29)
turiu dvi foto, bet kazko jau man nejauku cia deti, kompleksuoju blush2.gif na bet dedu, nes idomu ka manot

pirmoj patinka tas mėlynas pagrindas, bet prie jo norisi tada kad tik pėdutės kaip nors įkomponuotos būtų. Toks a la minimalizmas padarytas būtų visai įdomu man rodos g.gif O mergaitės labai irgi patinka plaukai, bet fonas per margas, per daug šiukšlių ir nereikalingų detalių jame unsure.gif Ir tas dryžius per galvą ne itin unsure.gif

Iš judesių aišku patinka Purienos šokis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 07 kovo 2009 - 23:01