QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 07, 05:12)
c-girl: man spalvos labai švelnios, mielos (čia filtras koks?)
c-girl išduok, kaip paperki sūnelį kad visad leidžiasi būt fotografuojamas? Mano vyresnis tai nori kad jį fotkinčiau, bet pamatęs aparatą labai nenatūralias išraiškas ir pozas išlaužia, o jaunesnio....nesugebu pagauti.
* ir dar prašau patarimo...turiu objektyvą Canon 50mm f1,4, bet labai sunku man jį naudot vaikų portretam. Pagrinde "kapryznas" focusavimas....daug gerų kadrų nepagaunu kadangi užsikerta: tai per arti buvau, tai vaikas pasitraukė, nedraugauja šis objektyvas su manimi
Ką ne taip darau? Koks objektyvas būtų tinkamiausias vaikų fotografijai?
Aciu
Spalvotoje ne filtras, bet PS action'as
Del fotografavimosi jie nesileidzia...Jauniausias kartais tik nuotaikoje tam buna, tiesiog nebega mane pamates ir tiek...noreciau zinoti paslapciu kaip privilioti, jei pastebejai tik vienas vaikas dominuoja, kitu ner
nes be sansu
Objektyva nauoju ta pati kaip ir tu 50mm f1.4, todel nezinau ka patarti...gal tiesiog tavo "falshyva" kopija
nors is arti 50-ukai ir nefokusuoja, pasistenk is toliau.
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 07, 12:28)
Na Tavo foto kaip visada be priekaistu
galima kiek techniskai kabinetis, tarkim pirmoje smakras susilieja su kaklu nuo isbalinimo, antroj taip pat. bet ne tame esme. Noretus, kad pamegintum ka naujo
kokiu siuzetu sugalvotum su vaikais, gal ir ne vaikais, kitokiais rakursais ir pan.
Nes manes asmeniskai Tavo nuotraukos nebestebina
Dekui uz kritika. Techniniai pastebejimai labai i nauda
Pasisakysiu del siuzetu- na tik ne su maniskiais
Nebent reiketu "lanksteniu" vaiku....turiu viena mergyte mintyje ir plane, bet ne taip paprasta susiorganizuot... O naudoju modelius kuriuos turiu po ranka, gaudau tiesiog tikrus, nesuvaidintus ir nepozuotus kadrus, nes visokiems fyyyntams kaip kad pozavimai, kokiu tai daiktu laikymai, ar pasakymams daryt taip ar taip jie nepasiduotu
Ir man asmeniskai tikri kadrai labiau prie sirdies. Dedama nuotraukas ir nesitikiu STEBINTI kiekviena
Ne tas tikslas....Beje as irgi senai maciau nuotrauka siame skyrelyje kuri mane nustebintu, bet kazkaip man nekliuna, dziaugiuosi matydama kiekviena kadra, nes paskutiniu metu cia ju tikrai nedaug
Gaziulka, matem tavo zinute
Beje, pati irgi dazniau pakomentuok nuotraukas Visi norim komentaru saviskems, bet kitu nekomentuojam
Man pirma nuotrauka labai patiko, tikrai labai