Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 00:11)
Na taip, kai ideta i serija...viena foto jau butu sunkiau.
Ta diena buvo +17C, nuostabus siltas sauletas vakaras, taip dziaugiausi galedama zaisti su apsvietimu. Pumpurai jau sprogsta pas mus... ax.gif  wub.gif

Tuoj idesiu keleta juostiniu kadru, siandien isryskinau viena juosta...seimyniniai paprasti kadrai, bet kai juosta, tai man kaip vaikui saldainiai jos belaukiant biggrin.gif

oj, laukiu, laukiu clap.gif clap.gif

as irgi pavasario laukiu vos ne labiausiai del sviesos fotografavimui biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
pavasario laukiu labai, bet juostiniu nuotrauku labiau! tongue.gif
kol nebus - miegot neeisiu tongue.gif
Atsakyti
Tai reikia det...o tai lauksit cia biggrin.gif

Musu Ziema ax.gif
user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 02:45)
Musu Ziema ax.gif
i cia juostiniai? bigsmile.gif taip gan kokybiskai sakyciau, ypac pirmas kadas. cia Tavo pirma patirtis su juosta? ax.gif
o jau antram kokia sviesa wub.gif ir pati foto man patinka, tikrai smile.gif
3, 4 ta saka siek tiek uzgozia berniuka
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 26, 00:53)
i cia juostiniai?  bigsmile.gif  taip gan kokybiskai sakyciau, ypac pirmas kadas. cia Tavo pirma patirtis su juosta?  ax.gif
o jau antram kokia sviesa  wub.gif ir pati foto man patinka, tikrai smile.gif
3, 4 ta saka siek tiek uzgozia berniuka

Taip cia juosta ax.gif Jau metus karts nuo karto juosta pafotografuoju. Dabar ilga pertrauka buvau padarius.

Papildyta:
Dar pora...miaano neiskokit, tiesiog siaip dalinuosi blush2.gif

Labai gaila, kad is mano nuotrauku atrodo tetureciau viena vaika... doh.gif Anie du rupuzokai vaiposi nahaliskai, tiesiog neimanoma... verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 26 vasario 2009 - 01:23
QUOTE(c-girl @ 2009 02 25, 22:00)
Suprantu apie ka jus
Pries pora menesiu net negalvodama buciau trynus...Jei pamenat viena foto anksciau idejus buvau, klausiau mest kaip broka ar palikt. Grethen tada idejo pavyzdziu su tokia pacia sviesa, pradejau ir as ziurineti nete...ir ka patiko bigsmile.gif
Cia paskutiniuose kadruose as specialiai ja gaudziau ax.gif
Dekui visoms pasisakiusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nekompleksuok dėl tos foto. viskas ten ok, ypač šviesa. serijoje išvis gerai žiūrisi. o man asmeniškai ir šiaip labai miela, nes tokia šviesa sukuria ypatingą atmosferą. bent jau aš labai vertinu tokią šviesą. 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 00:45)
Tai reikia det...o tai lauksit cia
Musu Ziema

gražios spalvos, nors kartais šaltokos. kokia čia juosta?
antra foto su augalu labai gražioje šviesoje.. labai..smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na taip, pagaliau pradedu suprast kodėl man paskutinės (beveik visos nuo vakar) c-girl nuotraukos atrodo kažkokios visai ne c-girl'inės biggrin.gif Gražu. Apie tą šviesią nuomonės neturiu, neapsisprendžiu kažkaip limpa ar ne - nemesčiau tikrai, bet kol kas nežinočiau ir kaip su ja pasielgt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 26 vasario 2009 - 09:07
Labuks 4u.gif

tai aš tokią šviesą irgi labai vertinu, bet čia vėl gi, viena šviesa man nuotraukos geresne nedaro. Aš pažiūriu ir matau berniuko nugarą, žalius kliaksus ant jos, išdegusį dangų, man čia panašiau ne į pagautą šviesą, o tiesiog pereksponuotą foto wink.gif ir serijoj šalia tokių sodrių spalvų, man ji visai nesižiūri .Nu bet kiekvienam savo bigsmile.gif

C-girl tikiuosi neįsižeisi, aš čia tikrai nepiktai, nebūtina kreipt dėmesį į mano nuomonę mirksiukas.gif O juostelinės foto puikios , spalvos thumbup.gif (išskyrus paskutinę, ten jau man irgi kiek per šaltas tonas) ir toje su augalu šviesa man jau groja biggrin.gif Gal apčios kiek kirpčiau smile.gif

QUOTE(BN @ 2009 02 25, 20:15)
Tai planuoja kas ka si sestadieni?

aš tai labai norėčiau blush2.gif Nors pas mus oras toks, kad nelabai lauke pafotografuotum dabar doh.gif Lyja, šlapdriba doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 vasario 2009 - 09:45
Ca-girl, nu net nesitiki kad ten juosta, kai pamatai pas kitus tai ten tai ten siukslyte, plius dar ryskumas nejuostinis biggrin.gif (tik ne pagalvok kad cia blogai, cia tikrai komplimentas) Man toks jausmas kad nera ekrano, o ziuriu as pro langa. Pacioje pirmoje man oda gelsvoka, antroje sviesa grazi, as ir pati vis kai ji pas mus buna, bandau pagauti biggrin.gif Visos kitos man be kritikos, liuks! Ir net nesitiki, kad kazkur +17C, echhhhhh biggrin.gif
Atsakyti
Anasko, pas kitus (ypac, kitas biggrin.gif ) siukslytes, nes skenuoja namie ir tingi valyti/maskuoti mirksiukas.gif C-girl, mieli kadrai - juostos medziagiskumas valdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 26, 12:27)
Anasko, pas kitus (ypac, kitas biggrin.gif ) siukslytes, nes skenuoja namie ir tingi valyti/maskuoti mirksiukas.gif C-girl, mieli kadrai - juostos medziagiskumas valdo thumbup.gif

liezuvis.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 00:45)
Tai reikia det...o tai lauksit cia biggrin.gif

Musu Ziema ax.gif

Kam vasara, kai jus tokia ziema turit... doh.gif man antroji labai patiko...

QUOTE(c-girl @ 2009 02 26, 01:14)

Labai gaila, kad is mano nuotrauku atrodo tetureciau viena vaika...  doh.gif Anie du rupuzokai vaiposi nahaliskai, tiesiog neimanoma... verysad.gif  lotuliukas.gif

Nepergyvenk del tu vaiku, mes zinom kad turi tris (nuotraukose matem ir jie i tave panasua - taigi nesvetimi lotuliukas.gif ). As turiu namuose toki viena vaikina, kuris man fotografuojant vis stengiasi i kadra isokti, arba tiesiog galva i objektyva sugrusti - tada irgi nelabai gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti