Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 05, 20:03)
o as gaziulka, gaziulka dry.gif  sleep.gif
hihihi.gif pamenu ir as maisiau ax.gif

Amen amen tema mirsta..
Atsakyti
Grethen, dek ka nors, ir nemirs tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 03 05, 20:15)
Grethen, dek ka nors, ir nemirs tema smile.gif
Tai ka idedu ir nei vieno komentaro nesulaukiu biggrin.gif

Na dar viena rodau, tik gaila, kad stirna apsiasarojus

user posted image
Atsakyti
Grethen, pirma gal idomesne... Dar durnas klausimas - cia jb ar spalvota? kazkaip noreciau ryskesnes spalvos uzuominos ax.gif Jei cia jb, nekreipk demesio, man visvien spalvos truksta blush2.gif
Antroj man smagus neatitikimas - svajinga merginos nuotaika ir issiepti sunycio dantys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 05 kovo 2009 - 18:29
QUOTE(BN @ 2009 03 05, 20:26)
Grethen, pirma gal idomesne... Dar durnas klausimas - cia jb ar spalvota? kazkaip noreciau ryskesnes spalvos uzuominos  ax.gif  Jei cia jb, nekreipk demesio, man visvien spalvos truksta  blush2.gif
Antroj man smagus neatitikimas - svajinga merginos nuotaika ir issiepti sunycio dantys  smile.gif
tikrai nesigincyju smile.gif kaip jau minejau ji man vienintele katra patinka, aisku ne iki galo biggrin.gif bet kzkas idomesnio, o antra..tiesiog portretas, mielas, pusetinai kokybiskas, modeliui aisku malonu tureti tokias nuotraukas, bet man.. didziuotis nelabai kuo smile.gif
O pirmoji foto jb, tik uzmestas melsvas filtras, norejau daugiau paslapties smile.gif
Atsakyti
Grethen, matau tik antra, labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 05, 18:22)
Tai ka idedu ir nei vieno komentaro nesulaukiu biggrin.gif

Na dar viena rodau, tik gaila, kad stirna apsiasarojus

čia apie ką nesulaukei g.gif Apie tą su rūkeliu, kur kūdroj g.gif Man jis labai wub.gif Kaip ten tu tą rūkelį išgavai g.gif

O šitoje tai norėtųsi fokuso labiau į merginą, nei šuniuką man čia g.gif Ar bent kad tolygiai akys būtų smile.gif O patinka skaidrumas nuotraukos ir atspalvis gražus thumbup.gif

Pas mane namuose internetas streikuoja, o darbe irgi nebeina prisijungt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 05 kovo 2009 - 21:49
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 05, 23:47)
čia apie ką nesulaukei  g.gif Apie tą su rūkeliu, kur kūdroj  g.gif Man jis labai  wub.gif Kaip ten tu tą rūkelį išgavai  g.gif
Apie ta pati smile.gif o kaip isgavau gaima ispeti pagal pavadinima, "kiaurai atspindzius" cia per virtuves stikla tongue.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 05 kovo 2009 - 22:25
Grethen, pirmiau ideta merginos nuotrauka man irgi labai patiko thumbup.gif O antroji kazkaip ne taip... ax.gif Norsj/b vertimas laaabai grazus ir svelnus 4u.gif
Atsakyti
Kad tema nemirtu imesiu nuotraukyte biggrin.gif Pagal Saules pugos pamokele uzsizaidziau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 06, 10:22)
Kad tema nemirtu imesiu nuotraukyte biggrin.gif  Pagal Saules pugos pamokele uzsizaidziau biggrin.gif
As nelabai ir komentuot galiu kai tokiu efektu nemegeja ax.gif
na bet ka galiu pasakyt gal taip kartuir objektyviai ir subjektyviai biggrin.gif tarkim Saules pugos foto "strutis' ar kaip ten biggrin.gif tai tiko, o cia man jau ne taip gerai ziurisi ax.gif

Kaip man vakar fotke klaikiai atspausdino ProCentre... nesupratau, ekrane visa isblukinta, o pavare juodom demem blink.gif nezinot del ko taip? gal mano ekranas labai nusviesintas? arba jie pribrokino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 06 kovo 2009 - 10:59
įmesiu ir aš tada.
ilgai ši foto marinavosi. a) man kažko gėda šiuo metu tokią foto dėt viešai doh.gif , b ) nieko gudro joje nėra, c) neįdealus rakursas, d) mano aura ir čia matosi lotuliukas.gif
ale....
rėmelis uždėtas sąmoningai būtent toks. be jo foto man foto visai nesižiūri smile.gif nes erdvės vos trūksta vienoje pusėje, jis tarsi prideda jos... (nepykit, galiu ir išimti po kažkiek laiko, dar nenusprendžiau smile.gif)

user posted image

Ca_girl, kompoziciškai man visai ši foto nesižiūri. šiaip - pamoka atlikta gerai smile.gif gerai turėt ir tokių foto.

grethen, pirmoji tikrai įdomi foto, kabinanti, norisi studijuot už ko ji čia stovi, o gal dviguba expozicija ir t.t. (veidas nerealiai lygus abiejose foto, faina...), antroji - pritariu daugumos komentarams. JB man nepatinka antros. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 06 kovo 2009 - 10:58